Ganduri la inceput de toamna

1.9.17


Toamna e aici si eu chiar ma bucur. Vara asta a fost foarte agitata, a venit cu o multime de lucruri la care nu ma asteptam, cu multe schimbari, cu multa nebunie, cu rasturnari de situatii, cu multa oboseala, dar a insemnat si un nou inceput din multe puncte de vedere, am invatat multe lucruri, am schimbat si mai multe lucruri, dar nu prea am avut timp pentru mine. Asa ca visez la serile de toamna cand o sa ma cuibaresc in pat si o sa ma relaxez.

De-abia astept sa folosesc tarte cu arome mai puternice, sa ma rasfat cu cat mai multe masti, sa folosesc creme de corp cu arome vanilate, sa am timp mai mult sa lenevesc sub patura cu o carte bune, sa beau multe cani de ceai, pur si simplu sa ma relaxez si sa petrec timp de calitate, eu cu mine. Bine ... si cu cate un catel cuibarit la picioare, nu se poate altfel.

Incerc sa-mi aranjez programul cat mai eficient posibil pentru ca sunt bagata intr-o multime de lucruri si chiar simt ca in ultimele saptamani am facut totul aiurea, fara noima si am resimtit asta din plin. Mi-am luat un planner nou, dar n-am apucat sa fac poze, poate reusesc sa vi-l arat in weekend si sper sa ma ajute sa fiu un pic mai organizata si sa nu mai uit diverse lucruri.

Imi doresc sa fiu mai blanda, in primul rand cu mine, sa ma concentrez mai mult pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru mine, sa ma las purtata de ceea ce vine, sa continui ceea ce am facut in ultimele luni, sa contruiesc din nou. Imi doresc sa ma bucur, sa rad, sa observ, sa simt, sa fiu.

Voi ce va doriti toamna asta?

4 comentarii

  1. Sa nu mor prea repede, sa functionez pe cat posibil in parametrii rezonabili, sa ma indragostesc tare, tare de cineva si acest cineva sa ma iubeasca, sa reusesc sa-l fac cat mai des fericit pe omulet, sa apuc sa-mi cumpar toate cartile din wishlist si sa le si citesc, sa am parte de aceasi prieteni faini, sa fie sanatosi toti ai mei cei dragi, de fapt toata lumea. Na, ajunge pentru o toamna, mai las dorinte si de Craciun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai multă relaxare și timp mai mult pentru lecturi îmi doresc și eu pentru toamna asta! Chiar dacă am avut una dintre cele mai frumoase veri, parcă mai merge și puțină liniște și ordine.
    Să ai o toamnă așa cum ți-o dorești!

    RăspundețiȘtergere