Ochi luminosi, gene definite si buze nude cu Maybelline

26.9.17

Am primit in ultimele luni cateva produse de machiaj de la Maybelline, asa ca am avut ocazia sa descopar mai multe despre ele si sa gasesc cateva produse care chiar imi plac, dar si sa-mi dau seama ce nu mi se potriveste. Preturile produselor de la Maybelline sunt chiar accesibile si pe Emag sunt de multe ori la oferta, va recomand sa urmariti aici ce promotii au pentru ca merita.


The Colossal Big Shot Volum'Express Mascara este a doua mascara pe care o incerc anul asta de la Maybelline si care nu imi irita ochii. Sunt sigura ca v-am mai spus ca mi-a placut mereu efectul dat de Maybelline pe gene, dar ochii mei n-au tolerat nici un produs. Nu stiu daca au schimbat ceva la formule sau ochii mei nu mai sunt asa sensibili (chiar nu cred ca asta e cauza), dar ma declar incantata de faptul ca acum pot folosi mascara de la Maybelline.

Peria este extrem de interesanta si imi place mult cum "prinde" genele. Le defineste si le ofera volum, mi-as fi dorit sa le si alungeasca mai mult, dar pentru un machiaj de zi isi face foarte bine treaba. Un alt aspect care imi place este faptul ca se pot aplica mai multe straturi fara sa incarce sau sa lipeasca genele si se demachiaza extrem de usor.


Instant Anti-Age The Eraser Eye (nuanta pe care o folosesc eu este Light) este produsul care mi-a starnit de mult timp interesul, asa ca am fost extrem de curioasa sa fac daca se ridica la nivelul laudelor. Formula contine fructe de goji si Haloxyl pentru a lumina si hidrata zona de sub ochi, fiind un anticearcan-tratament.

Formula este cremoasa si hidratanta, iar nuanta Light are o tenta galbuie care lumineaza zona de sub ochi, insa afirmatia ca sterge cearcenele mi se pare exagerata. In perioada asta cearcanele mele au o culoare extrem de inchisa (am mai mentionat ca am iar probleme cu circulatia limfatica si cearcanele mi-au dat de stire imediat), ceea ce reuseste sa faca Eraser Eye este sa lumineze putin zona si sa atenueaze aspectul de oboseala.

Pe mine aplicatorul cu burete nu am incanta si nici nu mi se pare extrem de igienic. Am simtit nevoia sa folosesc o pensula pentru a blendui bine produsul, buretele mi se pare ca este imbibat cu prea mult produs ca sa faca ceea ce imi doresc. Daca voi aveti vreun truc de aplicare folosind buretele astept sa mi-l spuneti in comentarii.


Buzele nude mi-au placut intotdeauna si nu cred ca va veni o zi cand sa nu-mi mai placa, iar ultimele doua produse de care vreau sa va povestesc sunt perfecte pentru asta. Combinatia dintre Color Sensational Shaping Lip Liner in nuanta 10 Nude Whisper si rujul mat Color Sensational in nuanta 932 Clay Crush este exact ceea ce trebuie pentru buze nude, dar cu aspect sanatos.

Creionul este cremos si moale, iar nuanta este superba, se potriveste cu multe din rujurile mele nude, iar rujul este destul de cremos pentru un ruj mat. Este foarte pigmentat si este destul de confortabil pe buze, insa dupa cateva ore de purtare am simtit ca usuca putin buzele, insa fiind vorba de o formula mata ma asteptam la asta. Am mai vazut o nuanta nude in gama asta care ma tenteaza, dar si cateva culori puternice.


Ati incercat vreunul dintre produse? Ce parere aveti despre produsele Maybelline?

4 comentarii

  1. Cred că-i imposibil de folosit burețelul concealerului pentru blending, dar e practic pentru că poți aplica în strat subțire pe toată suprafața cearcănelor, înainte de a blendui cu altceva. Faptul că nu-i cea mai igienică metodă e tot ce i-aș putea eu reproșa, dar trec peste asta că-mi place mult prea mult în rest.
    Rimelurile și rujurile sunt și ele printre favoritele mele de la Maybelline, dar uite că varianta sta The Colossal n-am încercat-o încă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ca exista diferente intre variant asta si Dark Circles care e in SUA, tu pe care ai incercat-o dintre ele?

      Ștergere
    2. Da, exista diferente, ti-o spun din proprie experienta . Le-am incercat pe amandoua si cel din SUA e mult mai eficient , il gasesti pe Blacknight daca esti curioasa . Intr-adevar buretelul e problematic dar e vorba de obisnuinta...precum zicea si Ela mai sus, daca-ti place mult treci peste asta . De aplicat se aplica foarte usor ,parerea mea .... uneori mai sterg buretelul cu un servetel antibacterian dar la cat e de spornic produsul nu apuca sa faca bacterii :)
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Pe bune? Nu credeam că e vreo diferență între ele, n-am auzit pe nimeni spunând asta. Tot pe ăsta îl am, deci cel cu Eraser Dark Circles e și mai bun? Pff, acum trebuie să-l iau și pe ăla. :))

      Ștergere