Ten luminos cu 2 produse noi de la The Body Shop

15.9.17

The Body Shop a lansat cateva produse interesante pentru ten si eu am fost extrem de curioasa sa le incerc si sa va povestesc mai multe despre ele. Gama Recipes of Nature s-a imbogatit cu cateva produse noi, le gasiti aici si puteti profita si de o oferta buna in perioada asta: 50% reducere la al doilea produs cumparat din gama asta.

Eu vreau sa va povestesc astazi despre doua produse Chinese Ginseng & Rice pe care le-am folosit din ziua in care le-am primit si care imi plac mult de tot. Au fost primele care mi-au atras atentia cand am deschis coletul si intuitia mi-a spus ca ne vom intelege bine. Fiecare costa 55 lei, iar daca profitati de oferta actuala chiar faceti o afacere buna.


Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Powder Wash este o pudra exfolianta cu enzime de papaya, extract de orez si gingseng chinezesc si ulei de susan. Nu contine alcool, parabeni, siliconi, ulei mineral si nici parafina, formula este una extrem de curata si eu de-abia asteptam sa vad cum este pentru ca mie imi plac mult pudrele de genul asta si am incercat si altele in trecut.

Este un produs extrem de bland si in functie de cantitatea de apa cu care se mixeaza pudra se poate controla puterea de exfoliere. Eu folosesc cantitatea de pudra pe care o vedeti in poza mixata cu o cantitatea aproape egala de apa si imi ajunge pentru aplicare pe ten, gat, decolteu si maini (nu stiu daca am mai spus asta pe blog insa eu intotdeauna folosesc pe maini ce-mi ramane de la exfolierea faciala). Spuma este blanda, nu usuca deloc tenul, iar rezultatul este un ten luminos, curat si cu o textura mai neteda.


Chinese Ginseng & Rice Clarifying Milky Toner este o lotiune tonica laptoasa cu extract de radacina de ghimbir si orez, imbogatita cu ulei de susan. Nu contine alcool, insa are parfum printre ultimele ingrediente, lucru care pe mine nu m-a deranjat pentru ca este intr-o cantitate foarte mica. Datorita ginsengului si ghimbirului are un miros destul de puternic, insa eu nu l-am gasit deloc deranjant, ba pot chiar sa spun ca imi place.

Are o textura extrem de placuta si eu de-abia astept sa-l aplic pe ten inaintea produselor de hidratare, iar asta e un semn clar ca-mi place foarte mult. Senzatia pe ten imi place mult de tot, este ca o mangaiere, iar dupa aplicare tenul meu ramane hidratat si luminos, are un aspect de sanatos care imi place mult (folosesc si alte produse pentru iluminare despre care o sa va povestesc in curand).


Ati incercat vreunul dintre produse? Va tenteaza?

7 comentarii

  1. Tonerul acela suna foarte bine pentru ca momentan caut un astfel de toner care sa lase tenul exact cum ai spus si tu: hidratat si luminos.
    Mi-ar placea sa aflu care sunt produsele tale favorite de la TBS. :)
    Maine ajung pentru prima oara intr-un magazin fizic TBS si am nevoie de inspiratie. :D
    Un weekend frumos iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult tonerul, chiar il recomand, insa miroase-l inainte ca sa nu ai surprize.

      Primul gand cand ai zis de inspiratie a fost gama Spa of the World, daca iti permit finantele un rasfat cumpara ceva neaparat din gama asta, nu e numai pentru trup, e si pentru suflet. Parfumul Black Musk imi place (Italian Fig nu mai e la noi, ti l-as fi recomandat si pe el), iar o alta recomandare ar fi gama cu vitamina C pentru ten. :)

      Ștergere
    2. Multumesc tare mult, acum sunt chiar nerabdatoare. :))

      Ștergere
    3. Multumesc inca o data pentru recomandari. :)
      Ai avut dreptate in legatura cu gama Spa of the World, chiar e altceva...Nu am putut pleca fara un produs din gama acesta iar cel mai mult mi-a placut crema de corp Japanese Camellia, miroase divin si are o textura de vis.
      Am testat si tonerul din postare si chiar mi-a placut, se simte placut pe piele iar mirosul nu e deranjant. E putin puternic la inceput, intr-adevar, dar nu-l consider un motiv pentru a nu-l cumpara.
      Speram sa gasesc noua gama pumpkin vanilla dar abia saptamana viitoare o vor primi asa ca presimt o noua vizita la TBS cat de curand. :D Sper sa pun mana si pe toner atunci, chiar mi-a lasat o impresie buna.
      O seara frumoasa iti doresc.

      Ștergere
  2. Foarte interesant ca e sub forma de pudrra. In general imi plac foarte mult produsele lor. Imi place mult de tot Italian Fig. Cand nu suport niciun parfum pe ala il aleg. Tot pandesc poate baga si oferta cu parfumuri din aceeasi gama la Summer sale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Black Musk ai incercat? Mie si asta imi place mult. :)

      Ștergere
    2. Am incercat Red Musk. De fapt nu l-am incercat, l-am cumparat de-a dreptul :)) Si nu-mi place. Fiind unisex am sperat sa le placa baietilor, dar nu le place nici lor. E primul produs TBS care nu-mi place si am incercat destule game si produse. Acum sta degeaba :) Mi-ar trebui un beauty swap :)))

      Ștergere