2 produse noi de la Paula's Choice

22.9.17

Paula's Choice a avut cateva lansari extrem de interesante anul asta, iar eu sunt pur si simplu indragostita de Resist Omega+ Complex Serum, lucru pe care nu-mi amintesc sa-l fi spus vreodata despre vreun produs. Imi place la nebunie si din tot ce-am incercat pana acum in materie de seruri este clar preferatul meu, v-am spus aici mai multe despre el. Insa astazi vreau sa va povestesc putin despre cele mai noi lansari Paula's Choice, doua produse pe care le folosesc de cateva zile. Nu este un review, ci mai degraba o combinatie de postare informativa si primele impresii pentru ca m-ati intrebat de ele dupa ce vi le-am aratat pe Instagram.


Resist C15 Super Booster este un produs cult Paula's Choice si pana acum nu a fost disponibil in Europa, dar minunea s-a intamplat si acum avem si noi acces la el. Mie boosterele de la Paula's Choice imi plac la nebunie si le-am incercat pe toate, v-am si povestit mai multe pe blog. In momentul asta folosesc Resist 10% Niacinamide Booster si Resist Hyaluronic Acid Booster (pe cel cu retinol l-am terminat recent si nu l-am luat din nou pentru ca folosesc Clinical 1% Retinol Treatment, iar Resist Moisture Renewal Oil Booster l-am avut in varianta mini si l-am folosit doar cand temperaturile au fost foarte scazute, nu mi se pare o necesitate pentru tenul meu normal).

Vitamina C este o iubire veche de-a mea si pielea mea o tolereaza foarte bine, asa ca nu aveam cum sa nu incerc C15 Super Booster care are o concentratie de 15% vitamina C, acid ferulic, vitamina E, peptide si sodium hyaluronate. Doua picaturi combinate cu crema hidratanta sunt suficiente pentru a vedea rezultate, eu insa am mai folosit produse cu vitamina C si am aplicat 3-4 picaturi direct pe piele si imi place mult cum reactioneaza tenul meu.

Ceea ce promite C15 Super Booster este sa estompeze petele, sa uniformizeze culoarea pielii, sa netezeasca liniile fine si ridurile, sa ofere luminozitate si fermitate pielii si sa o protejeze impotriva factorilor de mediu. Este mult prea devreme sa pot vorbi de efecte de acest gen, insa ceea ce va pot spune este ca textura este extrem de placuta, mirosul nu este atat de puternic ca al altor produse cu vitamina C pe care le-am incercat, iar textura pielii mele dupa ce folosesc boosterul asta este mai neteda si aspectul tenului este unul mai luminos.


Resist Anti-Aging Eye Gel nu era pe lista mea de dorinte pana n-am citit mai multe despre produs si pana n-am vazut aplicatorul. Eram aproape convinsa ca trebuie sa il am cand am vazut ca formula contine 16 ingrediente anti-aging (peptide, niacinamide, extract de lemn dulce, acid hialuronic si un cocktail de antioxidanti),  iar cand mi-a zis si Corina ca trebuie sa-l incerc n-am mai stat pe ganduri.

Produsul are o textura de gel care se absoarbe imediat in piele, iar aplicatorul metalic cu efect racoritor este o placere reala dimineata. Formula promite sa imbunatateasca aspectul ochilor obositi si sa minimizeze semnele de imbatranire a pielii din jurul ochilor pentru o privire mai luminoasa si mai odihnita. Iar eu am nevoie mai mult decat oricand de asta pentru ca n-am dormit extrem de bine in ultima perioada, cearcanele mele sunt foarte colorate si orice ajutor conteaza.


Va tenteaza vreunul dintre produse? Vreti sa va povestesc mai multe dupa ce le folosesc o perioada mai lunga de timp?

6 comentarii

  1. Ambele ma tenteaza, am cateva pete pe ten si imi doresc sa le diminuez, iar zona ochilor vreau sa o mentin cu un aspect cat mai luminos, fresh. Asa ca un review ar fi grozav, dupa ce iti faci o parere clara despre ele, bineinteles :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am retinut, despre vitamina C oricum vreau sa scriu mai multe pentru ca e un produs extrem de interesant. :)

      Ștergere
  2. Mă tentează, cum nu, dar dacă apuc să le folosesc si întineresc prea mult? :) :)
    Aștept rewiw, măcar să nu zic că n-am știut de minunățiile astea :)

    RăspundețiȘtergere