Tarte ceara Kringle Candle

29.9.17

De-abia asteptam sa va povestesc despre ultima mea descoperire in materie de tarte de ceara parfumata. Stiti deja ca-mi plac lumanarile si tartele, asa ca nu cred ca va mira ca ma bucur ca s-a racit vremea si seara pot sa ma bucur in sfarsit de arome delicioase si sa ma relaxez in confortul casei mele. Am o adevarata colectie de tarte de la Yankee Candle, Village Candle, Glade, AirPure si PanAroma. 

De cand am cumparat de la Hello Free Z One Discount incalzitorul electric pentru tarte sunt si mai incantata pentru ca pot sa lasa tarta cate ore vreau fara sa emane fum sau sa-si schimbe mirosul (pot folosi aceeasi tarta si de 3-4 ori asa si nu mai am grija unei lumanari aprinse). Vi l-am aratat atunci cand l-am cumparat, nu cred ca mai este disponibil acum, dar daca vedeti unul pe undeva si va plac tartele chiar va recomand sa il achizitionati, pentru mine au fost 40 lei cheltuiti extrem de inteligent.


Brandul de care vreau sa va povestesc este Kringle Candle, un brand pe care il urmaresc de ceva vreme pe Aoro si de la care de-abia asteptam sa incerc cateva produse. Kringle Candle a fost infiintata de Michael James Kittredge, cel care a fondat Yankee Candle in 1967 (afacere pe care a vandut-o in 1998) si are produse extrem de interesante si arome care pe mine m-au atras de cand le-am vazut prima data.

Pentru prima incercare am ales 5 arome: Midnight (o aroma rece, masculina, perfecta pentru o seara speciala sau pentru momentele de liniste), Leaves (definitia toamnei), Oak & Fig (v-am spus ca am o mica obsesie cu smochinele in aceasta perioada), Apple Pie (mirosul de placinta cu mere imi place mult, desi placinta in sine n-o mananc) si Vanilla Cone (o aroma gurmanda si vanilata). Eu mai am pe lista cateva dorinte parfumate de la ei si am de gand sa mi le satisfac in curand - aici gasiti intreaga oferta de la Kringle Candle.

Tartele imi plac la nebunie si chiar ma bucur ca le-am descoperit. Costa 12 lei pentru 35 grame (comparativ cele de la Yankee au doar 22 grame), vin in ambalaj de plastic (compact, cu capac, mult mai usor de depozitat) si sunt stantate astfel incat este foarte usor sa rupi o tarta in 5 bucati (eu intotdeauna rup tartele si folosesc cat consider necesar). Am incercat 3 din cele 5 pe care le-am luat si aroma este foarte puternica, se simte in toata casa si nu este deloc artificiala.

V-as recomanda si tartele de la Village Candle, insa pe Aoro sunt doar 2 arome ramase (despre lumanarile lor v-am povestit acum cativa ani cand le-am descoperit prima data). Eu am gasit cateva arome tot la Hello si le-am luat la un super pret (8 lei pentru 60-70 grame), insa le gasiti si on-line aici la un pret mai mare, dar care cred ca eu ca merita - cantitatea este de 3 ori cat cea de la Yankee, sunt impartite in 6 bucati si aromele sunt de vis.


Va plac tartele? Ati auzit de Kringle Candle pana acum?

4 comentarii

  1. M-a bucurat mult articolul asta! Sunt innebunita dupa lumanari parfumate si tarte. Si daca la lumanari am experimentat de la no name-uri, la Bath&Body works si categoria de lux- Diptyque, Byredo, cu tartele nu am prea mare experienta. Am incercat unele de la Yankee dar mi se pare prea messy toata treaba- de la rupere, faramitare in toata casa, depozitare dificila ca se fac bucatele, cand ard am vazut ca mi-au sarit stropi de ceara, nu stiu...Pe acestea de la Kringle chiar le pandeam, Leaves imi facea cu ochiul dar nu-mi faceam curaj ca nu stiam cat de potente sunt. Acum le voi incerca. Voiam sa te intreb cum iti cureti tavita de la difuzor intre arderi. Merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca a fost de ajutor postarea asta. Cu un servetel uscat, se sterge foarte usor.

      Ștergere
  2. Am vazut astazi un incalzitor de ceara de la Airwick cu 21 de lei parca. Ma gandeam sa imi iau tarte yankee, mi-a facut cu ochiil si leaves, dar nu mai e in stoc. Tu cata tarta pui la o "ardere"?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cumparat saptamana trecuta o lumanare parfumata Kringle Candle, de la aoro, lavanda&vanilie, desi am incercat/ testat zeci de lumanari parfumate, realmente, aceasta este cea mai parfumata lumanare, si, nu radeti, nici n-am aprins-o inca, doar am lasat-o fara capac, mi-a parfumat toata camera, un parfum foarte, foarte placut si discret, superb! Le recomand, chiar am intrat intamplator aici, voiam sa vad daca mai sunt si alti distribuitori ai acestei game. Incrcati si lumanarile de la acest brand.

    RăspundețiȘtergere