2 produse noi de la Gerovital Plant

28.9.17

Cei de la Farmec au lansat doua produse noi in gama cu ulei organic din flori de mac de la Gerovital, o gama despre care v-am mai povestit pe blog atunci cand a fost lansata anul trecut. Am folosit crema contur pentru ochi si crema pentru microdermabraziune din gama asta si mi-au placut, asa ca am fost curioasa sa vad si cum sunt noile produse lansate.


Apa micelara hidratanta nu stiu daca este noua sau doar ambalajul este nou, varianta pe care am vazut-o eu pana acum are 150 ml, pe cand cea noua are 400 ml, daca aveti cumva ambele variante si puteti compara formula astept sa ne spuneti in comentarii ce-ati descoperit. Ambalajul este foarte practic, este usor de tinut in mana, iar capacul face toata treaba - gaura este mica si poti doza foarte usor cantitatea de produs pe care o aplici pe discheta demachianta.

Eu am avut un mic incident cand am primit coletul, mi-a scapat sticla din mana (as putea sa spun ca din neatentie si sa ma amuz, dar adevarul e ca pur si simplu eram lesinata dupa antrenament si mainile mele nu au mai putut) si s-a varsat jumatate din continut direct pe blana Almei care a fost parfumata intreaga zi. Norocul a fost ca sticla a cazut in picioare si capacul nu s-a spart, asa ca am putut s-o incerc si sa vad cum e. Nu este atat de parfumata pe cat ma asteptam (gama asta are un miros destul de puternic), curata foarte bine machiajul si nu usuca tenul, iar eu n-am avut probleme nici chiar am folosit in zona ochilor chiar daca formula are pe final parfum si ceva iritanti.


Celalalt produs lansat in gama asta este o crema CC in nuanta Medium. Una dintre voi mi-a spus pe Facebook ca in magazinele Farmec luna asta este o promotie interesanta - la achizitionarea oricarui produs Gerovital se ofera aceasta crema cadou. N-am ajuns in vreun magazin sa ma uit, dar daca aveti un magazin in apropiere puteti sa verificati.

Eu am fost putin mirata de nuanta lansata si m-am gandit ca nu mi se va potrivi, insa se adapteaza foarte bine nuantei tenului si am putut s-o folosesc fara probleme. M-am temut putin de miros si de faptul ca ochii mei vor fi deranjati, dar nu s-a intamplat. Uniformizeaza nuanta tenului si ascunde micile imperfectiuni, daca nu va place sa folositi fond de ten, dar vreti totusi un pic de acoperire cred ca o sa va placa.


Ati incercat gama asta? Cum vi se par produsele?

4 comentarii

  1. Am lotiunea tonica din aceasta gama pt mine e buna ,am sa incerc si eu produsele noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut multe produse de la Farmec dar acestea nu le-am avut.

    RăspundețiȘtergere