7 intr-o saptamana #134

24.9.17


Saptamana asta se anunta a fi una buna si chiar a inceput asa, chiar daca am fost pe fuga in marea majoritate a timpului. Miercuri m-a "lovit" o raceala (din propria mea prostie, dupa antrenament am baut apa rece si am simtit imediat ce tampenie am facut) si zilele n-au fost tocmai usoare pentru ca am dormit foarte putin si m-am simtit destul de prost. Insa am incercat sa-mi incep diminetile cat mai placut si am facut loc si pentru o ciocolata calda si niste cookies cu ciocolata intr-una din zile.

Marti am ajuns in Mega Mall la Brow Bar & More sa ma pensez si n-am putut sa nu trec pe la Pupa sa vad cum e noua colectia de toamna Privee. Cele trei nuante de fard mi-au placut la nebunie si cu greu am plecat fara sa cumpar vreunul, insa si iluminatorul mi s-a parut extrem de reusit, pana la urma am luat un produs pe care l-am mai avut, dar ma gandesc serios sa imi iau macar unul dintre farduri, culorile sunt perfecte pentru perioada asta. Seara am ajuns la un eveniment organizat de Apivita cu ocazia lansarii unor produse noi pentru par, dar intentionez sa va spun mai multe despre asta intr-o alta postare pentru ca mi-au atras atentia cateva dintre noutati.

Dupa antrenamentul de miercuri am avut treaba si am ajuns acasa destul de tarziu asa ca m-am bucurat putin de cerul dinainte furtunii (aia care in zona mea, cel putin, n-a existat). Chiar mi-a placut sa ma plimb pe strazile pustii si sa ma bucur de aer si vant. Joi am ajuns la aniversarea a 20 de ani de Avon, insa n-am stat mult pentru ca raceala si-a cam facut de cap. Nu cunosc aproape deloc produsele Avon pentru ca nu am folosit nimic de foarte mult timp, insa o sa le incerc pe cele pe care le-am primit sa vad cum sunt.

Vineri am avut o zi nebuna, am fost toata ziua pe drumuri, m-a prins ploaia si a fost exact ce-mi lipsea dupa ce eram si asa "aranjata" cu raceala, dar am reusit sa ajung la un masaj cu pietre calde care m-a ajutat mult si seara mi-am petrecut-o la cumparaturi. Mi-am luat ceva de incaltat si cateva lucruri de la La Femme (nu uitati de concursul la care puteti castiga un voucher de 350 lei - detalii gasiti aici), v-am aratat aici pulovarul cu pisici care mi-a placut de cand l-am vazut.

Sambata am incercat sa functionez normal, am avut si de munca, m-am vazut si cu niste prieteni, iar azi e zi de relaxare si rasfat, asa ca am ales un brunch si intentionez sa citesc si poate sa vad un film. Sunt rare momentele cand o prind pe Tasha la poze, asa ca am zis ca e pacat sa nu va arat poza asta - "freza" ei este creatia mea, nu sta la tuns, asa ca ma chinui eu sa o fac sa arate a catel. Asa ca Tasha, maimuta mea salbatica, e bonusul de astazi.

Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru zilele urmatoare?

14 comentarii

  1. Pe site nu gasesc bluza cu pisici 😩 vroiam sa o iau si eu .
    Foarte simpatica poza cu Tasha . Sa ai o zi frumoasa si sa te faci bine💋
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e pe site, in magazin erau alte modele decat pe site. Am vazut un alt pulovar simpatic cu niste caciulite in miniatura, dar asta cu pisicila m-a tentat mai mult.

      Ștergere
  2. Fă-te bine! Și eu reușesc cu greu să văd filme în ultima vreme, doar la evenimentele legate de Formula 1 mai reușesc să mă uit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, bine ca iti faci timp si pentru alea, eu nu prea reusesc.

      Ștergere
  3. Imi place bonusul, iti doresc multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost o saptamana in care am luat niste decizii foarte bune si foarte importante in ceea ce ma priveste, Incep s-o iau pe drumul cel bun :) Sapta,ana viitoare sunt in concediu ceea ce inseamna multa odihna si timp mai mult pentru mine. Sper ca ti-ai maai revenit cu raceala. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. MAsa ta arata DELICIOS! Cred ca ma voi duce sa-mi cumpar niste branze pentru ca mor de pofa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sanatate Draga mea!!! Mereu astept duminica sa citesc aceste articole! Pe care le denumesc articole pentru suflet 🤗 Dumnezeu fie cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multă sănătate! Mă luase și pe mine ieri, m-am trezit praf, dar mi-am revenit până seara fără să fac nimic.
    A fost furtună din părți, multă vâlvă pentru nimic...
    Îmi place frizura cool a Tashei!
    O săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, parca e mai bine, vine in reprize. Sa ai o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere