5 produse de machiaj de la Melkior

18.9.17

Saptamana trecuta am facut curat in sertarele cu produse de machiaj, am dat o multime de produse, am aruncat ce mi s-a parut ca nu mai arata cum trebuie si am redescoperit cateva produse de care uitasem. Am si inceput cateva produse noi, asa ca m-am gandit sa va povestesc despre cateva produse de machiaj de la Melkior pe care am de gand sa le folosesc toamna asta si sa va spun cateva ceva si despre cea mai recenta lansare a lor. 

Daca vreti sa comandati ceva de pe site care nu se afla deja intr-o promotie puteti folosi codul melkior10coltul care va ofera o reducere de 10% si transport gratuit (cei de la Melkior nu mai au promotia cu transport gratuit pe care au avut-o atata timp, cand si cand am vazut ca mai au cateva o oferta cu transport gratuit la comenzile de peste 49 lei).


O sa incep cu produsul nou: fardul irizat pentru obraz Coral Glace, o nuanta de rose gold care cred ca o sa placa multora dintre voi. Daca va plac Orgasm de la NARS, Rose Gold de la Sleek sau Hot Mama! de la The Balm o sa va placa sigur si Coral Glace (cealalta varianta disponibila este Rose Glace si din ce am vazut arata tare bine). Are 9 grame, costa 49,90 lei, este pigmentat si il gasiti aici. Textura este matasoasa si se lucreaza usor cu el, daca va plac fardurile de obraz sidefate o sa va intelegeti bine cu el.


Am vreo trei palete cu farduri de ochi de la ei si v-am mai povestit de ele, insa m-am uitat la toate nuantele pe care le am si trei dintre ele au ajuns in postarea de astazi pentru ca imi plac mult si le folosesc des: Caprice (un duochrome superb de care v-am mai spus), Beige Copper si Bright Nude, le gasiti pe toate aici si merita din plin banii. 

Rezervele Melkior au 3,2 grame si la cumpararea a 6/ 12/ 24 farduri primiti paleta magnetica cadou, asa ca va puteti crea propria paleta cu nuantele care va plac, iar raportul calitate/ pret este unul foarte bine. Fardurile sidefate sunt cremoase, iar cele mate sunt putin prafoase (dar e ceva normal tinand cont de formula), insa toate sunt pigmentate si se lucreaza usor cu ele.


Baza de machiaj Luminous (o gasiti aici) are SPF30, reuseste sa neutralizeze tenta galbuie a pielii si sa dea un efect de ten sanatos si luminos. Are o textura catifelata si netezeste usor liniile fine si atenueaza aspectul porilor dilatati. Nu face minuni, insa este un produs extrem de util in zilele cand tenul nu e in cea mai buna forma si cand avem nevoie de putin ajutor. Pretul e cam mare pentru cantitatea de produs (15 ml), insa uneori e la oferta, eu asa am cumparat-o.


Rujurile clasice de la Melkior pentru mine nu sunt o optiune din cauza mirosului - imi place textura lor, imi place ca rezista, insa ficatul meu nu tolereaza mirosul de trandafiri, asa ca nu le pot folosi. Dar e cu totul altceva cand vine vorba de creioanele lor de buze. Eu am trei nuante, le gasiti pe toate aici, iar cel care imi place cel mai mult este Mystic - e cremos, pigmentat, rezista bine pe buze, n-am ce sa cer mai mult.


Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este Extra Volume Black Mascara, o mascara cu un pret sub 30 lei pentru 9,5 grame de produs (aici gasiti mai multe detalii), pe care eu o am de ceva vreme,  dar pe care nu am incercat-o decat recent. Nu exceleaza la capitolul alungire, insa defineste foarte bine si ofera volum, fara sa incarce sau sa lipeasca genele. Peria este destul de mare, insa este foarte usor de folosit si mi se pare potrivita pentru un machiaj de zi.
 

Cum vi se pare noul produs lansat de Melkior? Ati incercat vreunul dintre produsele de care v-am povestit astazi? Care este produsul vostru preferat de la Melkior?

7 comentarii

  1. Ce bine arata blush-ul! Culoarea mea preferata, imi place mult sideful in blush.
    Oh, rimelul il am si eu, cumparat deja de 2 ori. Genial <3 Imi lasa genele exact cum imi place, mult volum de la baza pana spre varfuri si definire. Mi le face mult mai dese si nici nu mai folosesc ondulatorul de gene cand apelez la rimelul de la Melkior.
    O zi frumoasa, Camelia <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ce nu inteleg eu ? :)) De ce Melkior a trimis la toate fetele aceeasi nuanta de blush ? Nu era normal sa trimita ambele ? Este frumoasa nuanta dar mai am atatea asemanatoare , tocmai din acest motiv azi mi-am comandat cealalta nuanta desi nici nu stiu cum arata ! Mda ...
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pana n-am verificat azi pe site nici n-am stiut ca mai e o alta nuanta, deci inteleg ce zici. :)

      Ștergere
  3. Tocmai mă gândeam că ar cam fi cazul să mai scot și eu fardurile Melkior la înaintare, le-am neglijat cam mult timp. Am folosit în schimb oje și rujuri mult de la ei în ultima vreme, nu că ar fi ceva nou cu rujurile... :))
    Acum m-ai făcut curioasă cu rimelul ăla...

    RăspundețiȘtergere
  4. De-abia astept sa-mi cumpar baza de machiaj de la Melkior! Iar paleta ta arata super finut si dragut, imi place mult!

    RăspundețiȘtergere