Care e povestea ta?

11.9.17

Ojele de la Melkior sunt printre preferatele mele si v-am laudat de multe ori pe blog nuanta Lava pe care o port extrem de des. Saptamana trecuta am fost anuntata ca urmeaza sa lanseze cateva produse noi pentru unghii si am devenit chiar curioasa sa descopar cum vad ei toamna asta. Impreuna cu coletul primit de la Melkior a venit si intrebarea "Care e povestea ta?", o provocare de a povesti cum m-au ajutat mainile sa realizez ceea ce-mi place si sa-mi exprim sentimentele.

Imi plac provocarile, iar jobul meu chiar implica lucrul cu mainile, asa ca nu aveam cum sa nu accept provocarea si sa va spun un pic despre cum m-au ajutat pe mine mainile sa ma exprim mai bine si sa schimb ceea ce faceam intr-un moment cand nu-mi placea ce se intampla in viata mea. Mai greu a fost sa ma decid ce sa va povestesc pentru ca ar fi multe lucruri care implica mainile si care ar merita o poveste pe blog.


Cele ce ma cititi de niste ani probabil stiti deja ca eu am inceput sa lucrez in turism, am facut o facultate cu profil economic si mi-am dorit sa lucrez in turism pentru ca este mediul in care am crescut si care imi place. Mi-a mers bine, au fost niste ani frumosi care m-au invatat multe lucruri, doar ca la un moment dat totul a devenit foarte stresant si corpul meu mi-a dat semne ca nu e bine ce fac, asa ca am decis sa schimb total directia in momentul in care imi mergea foarte bine profesional. Am simtit ca asta trebuie sa fac si am trecut la polul opus - creatie. Si n-am regretat niciodata decizia luata atunci.

Am fost intotdeauna un om creativ si mi-a placut sa-mi folosesc imaginatia, asa ca pasul urmator a venit cumva firesc pentru ca simteam nevoia sa ma exprim cumva. Am inceput sa lucrez pe partea de organizare evenimente private, pe partea de creatie, si am descoperit ca produsele pentru botez sunt cele care imi ofera cea mai mare satisfactie si unde pot sa ma joc cu imaginatia asa cum imi doresc. Insa n-as fi putut sa fac nimic fara maini. Lucrez cu ele tot timpul, mereu leg, tai, lipesc, creez si chiar daca mainile mele nu sunt mereu in cea mai buna stare savurez ceea ce fac si asta e cel mai important. 

Dar sa revin la produsele Melkior - au lansat o baza pentru unghii si cateva nuante perfecte pentru lunile ce vor urma. Baza 9 in 1 contine keratina, arginina, ulei de arbore de ceai, vitamina E, vitaminele C si B5, dar si acid hialuronic. Este o baza ce promite ca netezeste, intareste si protejeaza unghiile si poate fi folosita atat inainte de aplicarea unghiei, cat si singura pe post de tratament.

Cele patru nuante de oja din colectia Storytelling sunt Purpur (perlata), Magnetic (lucioasa), Pacific Blue (lucioasa) si Trust Me (lucioasa), toate se pot achizitiona in varianta mare de 15 ml, cat si in varianta mica de 4,5 ml. Le gasiti pe toate aici, iar primii 100 de clienti primesc cadou si un ulei pentru unghii si cuticule. Daca va doriti altceva de pe site puteti folosi codul melkior10coltul care va ofera 10% reducere si transport gratuit.


Cum vi se par nuantele lansate de Melkior pentru toamna asta? Va plac ojele lor? Aveti si voi o poveste de spus?

2 comentarii

  1. O sa-mi iau movul ala inchis pt ca este superb, nu chiar acum pentru ca mi-am cam neglijat ojele in ultimul timp si rau am facut pt ca imi aduceau buna dispozitie in fiecare zi. E foarte important sa faci ceea ce iti place, putini oameni au norocul sa faca asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te apuci din nou, eu am facut o pauza de o saptamana si parca imi lipsea ceva. :)

      Ștergere