Cele mai folosite produse vara asta

31.8.17

Am incercat multe produse noi in ultimele luni, am descoperit unele pe care o sa le folosesc si in perioada urmatoare, insa sunt cateva pe care le-am folosit in mod constant in toate lunile de vara, asa ca m-am gandit ca in ultima zi oficiala de vara o postare in care sa va spun despre ele este cel mai inspirat lucru pe care il pot face.


Diorskin Nude Tan Light (002) de la Dior este o iubire veche de-a mea pe care am neglijat-o o perioada, dar de care m-am bucurat in zilele cand am vrut ceva simplu si rapid care sa ma "trezeasca". Combinatia pe care am folosit-o cel mai des pentru ten este formata din Master Prime de la Maybelline si fondul de ten Infallible Pro-Glow de la L'Oreal (de ambele v-am povestit pe blog pentru ca imi plac la nebunie). Ojele pe care le-am folosit cel mai des vara asta sunt Windsor Mews de la NailsInc si oja nisipoasa din colectia Savanna de la Pupa.
 
Produsele pentru buze le-am tot schimbat, dar sunt trei pe care le-am tot purtat in lunile de vara: Neutrogena MoistureSmooth Color Stick (10 Juicy Peach), Elizabeth Arden Beautiful Color Bold Liquid Lipstick (02 Daring Beige) si Pupa Miss Pupa Gloss (103 Forever Nude). Un alt produs de la Pupa Milano care nu mi-a lipsit vara asta este stickul Tattoo Protection cu SPF50 pe care vi l-am laudat de atatea ori pe blog.


In ceea ce priveste ingrijirea tenului sunt patru produse carora le-am fost fidela pe tot parcursul verii si care imi plac la nebunie: Douglas Essential Makeup Remover Micellar Gel, Paula's Choice Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant, Paula's Choice Resist Omega+ Complex Serum si Apivita Greek Mountain Tea Face Water. Despre toate patru v-am povestit pe blog, asa ca n-o sa mai insist cu detalii, va spun doar ca sunt misto de tot.


Exfoliantul de corp de la Aoliv imi place la nebunie si v-am mai spus despre el pe blog, mi se pare unul dintre cele mai bune incercate de mine de-a lungul timpului, asa ca l-am folosit aproape toata vara, iar despre deodorantul Powder Touch de la Nivea nu va mai spun nimic (desi am impresia ca i-au schimbat formula, sper sa ma insel). Pentru par sunt doua produse pe care le-am tot folosit: samponul uscat de la Toni&Guy si masca pentru par de la Pupa Milano.


Mi-a fost greu sa aleg un singur parfum, am schimbat parfumurile aproape zilnic in functie de starea pe care am avut-o. Dar incercand sa fac un top mi-am dat seama ca White Tea de la Elizabeth Arden este parfumul dupa care am intins mana cel mai des in zilele calduroase. De cele mai multe ori l-am combinat cu crema de corp din aceeasi gama si m-am bucurat de aroma proaspata intreaga zi.


Voi ce produse ati folosit cel mai des vara asta? Avem ceva preferinte comune?

4 comentarii