Parfumul Dream de la Famous Luxury Perfumes

11.8.17


De-a lungul ultimilor ani v-am povestit despre cateva parfumuri de la Famous Luxury Perfumes, Desire si Diamond sunt primele care imi vin in minte pentru ca sunt cele pe care le mai am si acum si inca le folosesc. Pe pagina de Facebook este in plina desfasurare un concurs si puteti castiga fie parfumul Desire (in editie speciala La multi ani, Maria!), fie unul din cele 10 vouchere de 100 lei pentru a va comanda ce parfum doriti de pe site.
 
Astazi vreau sa va povestesc despre ultimul parfum lansat de Famous Luxury Perfumes pentru femei, Dream (au lansat si un parfum nou pentru barbati, Freedom, care este extrem de interesant - am mirosit o mostra si mi-a placut mult). Este un parfum oriental-floral, senzual, usor vanilat si sarat. Daca va place Olympea de la Paco Rabanne o sa va placa sigur si Dream.


Rezistenta parfumurilor de la Famous Luxury Perfumes este una extrem de buna si nici Dream nu face exceptie, l-am purtat peste 8 ore fara probleme. Notele de varf sunt iasomie, mandarina si ghimbir, notele de mijloc sunt sarate si vanilate, iar notele de baza sunt unele senzuale: casmir, lemn de santal si ambra. Combinatia este una cu personalitate, cu accente vanilate si lemnoase, senzuala si feminina.
 
In perioada asta nu l-am purtat decat seara, insa stiu sigur ca in serile reci de toamna va fi una din alegerile mele pentru ca are ceva extravangant si puternic in el, dar fara sa fie gretos sau obositor. Daca ar trebui sa aleg un singur cuvant sa descriu parfumul Dream probabil as alege pasional, dar cred ca si dinamic ar fi aproape de realitate. 
 
Ati incercat parfumurile de la Famous Luxury Perfumes? Care este preferatul vostru?

12 comentarii

  1. Vad ca scot noutati :). Eu astept sa scoata replici dupa Guerlain :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine sunaaaa! ❤️Și vanilia aia 😍😍😍😍

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar merita sa fie facut cadou persoanei iubite ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Deșire, Pure, Rebelle și Prestige pt fiul meu

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca numai mie imi miros parfumurile de pe acest site a chimicale; am cumparat 3 parfumuri, printre care si dream, dar nu m-au impresionat...Cami, ce ruj/gloss se vede in poza ? Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti prima care imi spune asta, toate persoanele care le-au incercat s-au declarat incantate, poate nasul tau simte ceva ce noi nu detectam, nu stiu ce sa zic. E un gloss de la Mustaev pe care l-am primit de ziua mea.

      Ștergere
  6. Oh, din pacate nu am incercat nici unul. Parfumurile oriental florale sunt preferatele mele, uh m-ai facut curioasa! pasiune, vanilie, note sarate, lemn de santal, ambra, casmir, woow! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa daca il incerci, cam stiu ce parfumuri iti plac. :)

      Ștergere