7 intr-o saptamana #128

6.8.17




Nu stiu cum a fost saptamana asta pentru voi, dar pe mine m-a obosit rau. Am avut foarte mult de munca, n-am facut fata foarte bine nici caldurii, de-abia am asteptam weekendul sa balansez cumva lucrurile, chiar daca stiam ca o sa fie nevoie sa si muncesc cateva ore. Am reusit sa "fur" timp si pentru mine la inceputul saptamanii si am ajuns de cateva ori in parc, in IOR ajung destul de des pentru ca e aproape de mine si e parcul copilariei mele, dar in Cismigiu n-am mai fost de nu mai stiu cand. Mi-am propus sa fac asta mai des pentru ca mi-a prins tare bine.
 
Luni m-am vazut cu niste prieteni cu care n-am reusit sa ma vad de ziua mea, marti am iesit cu Ella la o limonada, iar miercuri m-am vazut cu Ana-Maria la un ceai. Am primit si cateva (multe) cadouri pentru ziua mea, v-am aratat doar cosmeticele pentru ca stiu ca asta va intereseaza in principal, dar am primit o gramada de lucruri frumoase si m-am bucurar de ele.
 
Cei de la Life Care mi-au trimis gama lor Smoothie Vegan si chiar vreau sa va povestesc mai multe despre ele dupa ce le incerc pentru ca mi se par o alternativa buna pentru momentele cand n-ai timp de pregatit o masa, mai ales ca pe caldurile astea mie nici nu-mi arde sa mananc ceva. In ultima vreme am preferat fructele si legumele pentru ca efectiv am simtit ca e greu sa inghit altceva.

Sambata am evadat putin din Bucuresti, chiar aveam nevoie sa uit de tot si sa nu fie nevoie sa fac nimic. La cat de cald a fost am facut o alegere buna. Tricoul si ceasul le-am primit cadou de ziua mea si-mi plac mult - nu stiu daca tricoul e disponibil pe undeva, e de la Vila, ceasul il gasiti la Parfois daca va place. Husa de telefon mi-am facut-o singura cadou, nu cred ca este nevoie sa explic de ce am ales-o, pe aliexpress gasiti o multime de modele interesate si ieftine, eu am dat pe a mea pana in 8 lei si a ajuns in doua saptamani.

Cum a fost saptamana voastra? Cum faceti fata caldurii care ne-a lovit zilele astea?

7 comentarii

  1. Munca si caldura nu fac un cuplu fericit :D. Ceaiul ala de la Camera din Fata trebuie repetat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate a fost grea, dar a fost presarata cu multe momente chestii misto. P.S. Nu mai vreau vara, de maine daca se poate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am făcut față rezonabil caniculei pentru că eram entuziasmată de plimbări, dar cred că n-am transpirat niciodată atât de multe. :)) Mă amăgeam că dau de răcoare prin Moldova, dar până duminică seară a fost ca-n București, am savurat în schimb ploaia torențială ca niciodată.
    Chiar am vrut să te întreb de tricou de când l-am văzut pe Insta. Poate apucăm să mai repetăm ieșirea vara asta, de data asta vin eu spre tine. :D

    RăspundețiȘtergere