3 produse Yves Rocher care imi plac vara asta

8.8.17

A trecut ceva vreme de cand nu v-am mai povestit pe blog despre produsele Yves Rocher si nu pentru ca nu le mai folosesc, ci pentru ca n-am incercat nimic nou si am considerat ca nu are sens sa repet ce am zis si cu alte ocazii. In ultimele saptamani am tot intins mana dupa trei produse de la ei si m-am gandit ca e cazul totusi sa va spun de ele, mai ales ca mi se par perfecte pentru perioada asta calduroasa prin care trecem acum.


O sa incep cu o iubire veche de-a mea, apa de toaleta Flowerparty, pe care o tot folosesc din 2010 de cand s-a lansat. Nu stiu sa va spun cate sticle am avut pana acum, dar au fost multe si mai am una in sertar pentru ca cea pe care o folosesc acum e pe terminate. Singurul repros pe care il am de facut este rezistenta (4-5 ore maxim), in rest imi place la nebunie.
 
Este un parfum floral, jucaus, feminin, care mie imi da o stare de bine si ma face sa zambesc ori de cate ori il port. Baza este una vanilata, notele de mijloc sunt trandafir, zmeura si nectar de lychee, iar notele de varf sunt o explozie de portocale si mandarine, rezultatul fiind un parfum vesel si plin de viata, care nu are cum sa nu te faca sa te simti bine in pielea ta.


Cred ca am mai mentionat pe blog rimelul Vertige Longueur pentru ca nu suntem la prima intalnire, ceea ce m-a atras din prima la el sunt micro-perii care reusesc sa prinda si cele mai mici gene. Guma de Elemi din formula intensifica efectul de alungire si curbare, iar datorita periei micute poate fi folosit cu usurinta si pe genele inferioare. L-am purtat si in zilele extrem de calduroase si nu a curs si nici nu s-a intins.


Masca pentru ten si par pe baza de argila marocana din gama Tradition de Hammam este o noutate pentru mine, chiar daca nu e prima data cand o am. Am primit-o de cateva ori cadou la comenzi, dar am dat-o mai departe fara sa o incerc. Acum cateva saptamani am cautat prin sertare si am dat de un tub nou si l-am dus direct la baie sa vad cum e.
 
Formula este pe baza de ulei de argan si argila marocana care au efecte exfoliante si emoliente. Mirosul este unul extrem de placut si eu am incercat-o atat pe ten, cat si pe par si mi-a placut ceea ce face. Nu pot sa zic ca este o masca minune pentru ca nu cred ca exista asa ceva (si nici nu cred ca as plati 70 lei pe ea, insa am vazut ca acum este cu 50% reducere pe site), insa pentru momentele de rasfat este un produs care imi place. Tenul este neted si luminos dupa folosire, iar parul ramane matasos si cu un miros placut.


Ati incercat vreunul dintre produse? Voi ce produse de la Yves Rocher ati folosit vara asta?

7 comentarii

  1. Masca aia parcă o aveam și eu, ce-oi fi făcut cu ea? Rimelul ți-am zis că-mi place și mie mult, atât pentru genele de pe pleoapa inferioară, cât și pentru separat mai bine genele după alt rimel. Și că țineee... și tot ține.
    Uite că tocmai parfumul nu l-am avut, deși de la ei cam asta iubesc cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa o cauti, e pe undeva. Parfumul se pare ca a iesit din oferta de pe Romania, bine ca mai am o rezerva. :)

      Ștergere
  2. Parfumul Flower Party nu l-am mai vazut de mult prin magazinele lor. Nu de mult am gasit in magazin o ultima sticluta de Rose Oud in format de poseta si sunt super happy, il port la maxim in vara asta. Cred ca a devenit preferatul meu, il egaleaza pe Vanille Noire. :)
    Mascara Vertige si masca cu argila marocana inca nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere