L'Oreal Brow Artist Plumper

30.8.17

Nu scriu eu des pe blog despre produse pentru sprancene pentru ca la capitolul asta sunt extrem de norocoasa si in afara de un gel care sa le pastreze forma nu prea am nevoie de nimic. Dar astazi vreau sa va povestesc despre un produs pentru sprancene de la L'Oreal pe care l-am tot folosit in ultimele luni si care imi place atat de mult incat il am in doua variante.


Este vorba despre Brow Artist Plumper de la L'Oreal pe care l-am descoperit intamplator pe Elefant acum cateva luni (il gasiti aici daca va intereseaza) si l-am luat in nuanta Dark Brunette. Saptamana trecuta am dat o comanda pe Emag si mi-am luat si varianta transparenta (o gasiti aici), asa ca astazi vreau sa va povestesc despre amandoua, singura diferenta fiind ca unul este colorat si unul transparent.
 
O sa incep cu ambalajul care imi place mult. Varianta de tub opac mi se pare mult mai inspirata pentru produsele de acest fel pentru ca in timp cele transparente nu mai arata deloc bine. Peria este micuta si este perfecta pentru sprancene, iar textura produsului este exact ce trebuie sa fie - nu este nici prea lichid, insa nici greu de aplicat, aseaza firele de par si le fixeaza fara sa incarce sau sa dea senzatia de nenatural (cum am intalnit la alte produse), iar finishul este unul mat, care arata foarte bine.
 
Produsul are 7 ml si pretul este sub 30 lei (in functie de ce oferte sunt) si din cate am vazut sunt disponibile 3 nuante: Blonde, Dark Brunette si varianta Transparent. Nu pot sa ma pronunt daca chiar da volum sprancenelor pentru ca la mine nu e cazul de asa ceva, eu l-am folosit doar pentru a pastra forma, insa din cate am citit pe siteul L'Oreal se pot aplica mai multe straturi pentru sprancene cu mai mult volum. Daca sunteti in cautarea unui produs ieftin si bun chiar va recomand sa-l incercati, pe mine m-a convins.


L-ati incercat? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Nu l-am incercat dar mi se pare interesant . Eu momentan il folosesc pe cel de la Essence dar nu ma da pe spate .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai am ceva luat de la Douglas, de la BeYu, e bunicel si ala, dar imi place mai mult asta de la L'Oreal.

      Ștergere
  2. De când a apărut și la noi mă tot țin să-l iau, poate nu mai uit la următoarea comandă pe Elefant sau Emag să-l pun și pe el în coș, deși eu am fost foarte mulțumită și de cel de la Essence, care e doar vreo 10 lei.

    RăspundețiȘtergere