Vara Douglas e cu bucle, machiaj care rezista si un strop de mango

24.8.17

Cei de la Douglas au reusit sa ma surprinda din nou cu cateva produse care imi plac mult si care m-au cucerit de la prima folosire, produse pe care nu stiu daca le-as fi ales daca ma duceam eu in magazin sau cumparam de pe site. Nu este prima data cand mi se intampla asta si consider ca asta face experienta cu blogul cu atat mai frumoasa si mai interesanta.
 
Imi place sa descopar produse noi si sa impartasesc asta cu voi, imi place sa va spun atunci cand descopar ceva care merita, insa nu am cum sa stiu despre toate lansarile sau sa incerc toate produsele care imi starnesc interesul. Si aici intervin surprizele, iar de data asta a fost una complet reusita pentru ca imi place fiecare produs pe care l-am primit si folosit in ultimele saptamani.


Am zambit larg cand am deschis cutia si am vazut sprayul de fixare a machiajului si primerul pentru buze pentru ca sunt doua produse pe care stiam ca o sa le folosesc, ba chiar eram in cautare de ceva nou pentru ca nu mai aveam nici un primer pentru buze, iar sprayurile pe care le folosesc acum sunt pe terminate.
 
Sprayul de fixare a fost primul pe care l-am incercat pentru ca sunt curioasa din fire si pentru ca-mi plac astfel de produse. Este un spray hidratant, lejer, ce se fixeaza ca un film protector deasupra machiajului. Imi place cum se simte pe ten si in zilele calduroase chiar a facut o treaba buna, machiajul a rezistat bine si mi-am simtit tenul hidratat, singurul lui minus este alcoolul din formula (alcool care se regaseste in majoritatea sprayurilor de acest gen).
 
Primer Lips este o baza pentru buze care ajuta rujul sa reziste mai mult. Imi place mult ambalajul negru, elegant si mirosul vanilat, insa ceea ce m-a convins a fost modul in care se simte pe buze si cum se aplica orice ruj peste el. A trecut ceva vreme de cand am folosit un primer de buze si uitasem ca poate face diferenta, mai ales atunci cand formula unui ruj usuca si nu arata tocmai bine.


Produsul care imi place cel mai mult este Beach Waves Spray, mi-a placut de la prima folosire si de cate ori l-am folosit mi-a placut si mai mult. Este un spray care ne ajuta sa obtinem bucle lejere de tip val, are un miros extrem de placut si nu incarca deloc parul. Formula are colagen marin cu efect de regenerare si filtre UV pentru a proteja parul.
 
L-am folosit atat pe parul umed, cat si pe parul uscat si am "ajutat" buclele sa se formeze cu degetele, iar efectul mi-a placut mult de tot. Bucle largi, dar definite si cu un volum care mi-a placut mult. In plus n-am simtit nevoia sa imi spal parul cat mai repede, lucru care mi se intampla cand folosesc produse de acest gen. Este primul produs pe care l-am incercat din gama Douglas Hair, dar sunt convinsa ca nu va fi si ultimul pentru ca deja sunt curioasa sa vad ce produse mai au. Am pus deja ochii pe un sampon uscat si pe un spray pentru volum, dar ma tenteaza si o masca.

 
Am lasat la final produsele parfumate. Gama Les Delices o stiu si am deja in baie un gel de dus, Toffee Apple, care imi place la nebunie, iar acum am adaugat si Mango Passion in varianta de 100 ml (pretul este de 9,50 lei si mi se par ideale pentru vacanta). Este o aroma proaspata, de vara, un mic rasfat cremos pentru corp. Urmatoarea aroma pe lista mea de incercat este Coco Vanilla.
 
Sprayul de corp, Harmony of Ayurveda (Indian Mango Oil & Gotu Kola), din gama Home Spa este o incantare pentru simturi. Stiti cat imi place gama Home Spa, v-am povestit deja pe blog despre doua variante din gama asta, insa aroma asta n-o stiam. Uleiul de mango si centella se combina foarte bine cu aroma de piersici, lemn de santal si mosc, rezultatul fiind un spray revigorant, dar cu o aroma calda si senzuala. Mi se pare mirosul perfect pentru momentele de liniste cand vreau sa meditez si sa-mi odihnesc mintea, efectul asupra corpului si mintii este unul linistitor, care ajuta la echilibrul interior.


Ati incercat vreunul dintre produse? Care va tenteaza cel mai mult?

4 comentarii

  1. Buna, Camelia! Cum functioneaza de fapt spray-ul de la Douglas? Adica: daca am parul drept, dupa spalare ma dau cu el si se onduleaza putin?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am parul ondulat, iar sprayurile de genul asta ajuta ca buclele sa fie definite si sa reziste (mai ales in cazul unui par lung, cand se lasa din cauza greutatii). Nu stiu sa-ti spun cum se comporta pe parul drept, dar poate ne ajuta cu o parere cineva cu parul drept care a incercat sprayuri Beach Waves.

      Ștergere
  2. Aaaaa, ok. Multumesc pentru precizari, Camelia :)

    RăspundețiȘtergere