Cateva produse noi

21.8.17

Mi-am cumparat cateva produse de ingrijire si cateva lucruri pentru casa si cand am vazut cate s-au strans m-am gandit sa vi le arat si voua mai ales ca am descoperit cateva produse extrem de interesante Stiu ca va place atunci cand va arat produse noi, asa ca n-o sa ma mai intind mult cu vorba si trec la poze. Mi-am luat si o pereche de ghete, un portofel si o multime de tricouri si bluze cu maneca lunga (vi le-am aratat ieri pe Instagram) la preturi bune, chiar merita sa treceti prin magazine in perioada asta cu reduceri.
 

Cei de la Elefant au avut niste promotii extrem de bune saptamana trecuta si niste coduri de reducere de 15 si 20%, asa ca am profitat si am dat doua comenzi. In prima comanda am luat 5 produse de la Beauty Face, un brand polonez care are niste chestii extrem de interesante - le gasiti aici. Am luat 3 masti si niste plasturi cu colagen pentru zona ochilor, din cate am apucat sa vad pe ambalaje formulele sunt chiar bune (la masti am vazut parfum ultimul pe lista, e mentionat ca e parfum din extract de fructe, nu stiu sa va spun mai multe la momentul asta).
 
In a doua comanda am luat doua produse de la Bielenda (v-am spus de multe ori de produsele lor pe blog - le gasiti aici, e un alt brand polonez care mie imi place mult) pentru ca a invins curiozitatea. Ma uit de ceva vreme la serurile lor (gasiti cateva extrem de interesante si aici) si in final am ales LaserXtreme cu acid hialuronic si peptide (si mare mi-a fost mirarea cand am vazut o formula extrem de curata cu niacinamide al doilea ingredient) si mi-am luat si un scrub de corp cu frangipani.
 
Aroma de frangipani in produsele pentru corp mi-a placut mult in ultima perioada, asa ca atunci cand am ajuns in Mega Image am luat si gelul de dus de la Elmiplant Calming Spa si mi-au "alunecat" in cos si doua produse de la 7th Heaven: un duo pentru picioare (exfoliant si unt) si o masca pentru par cu miere de Manuka.




 
Am profitat de o oferta de pe iHerb si de faptul ca aveam credit la ei de la comenzile anterioare si mi-am luat o noua perie Wet Brush (o gasiti aici) cu mai putin de 10 lei. A ajuns in tara in 10 zile si mi-a adus-o postasul direct acasa, asa ca m-am bucurat si mai mult. Periile de la Wet Brush sunt preferatele mele, v-am spus de ele de multe ori pe blog, le gasiti si aici daca va tenteaza.


Paula's Choice a lansat doua produse noi luna asta, un spray hidratant si un produs cu protectie solara pentru ten normal/ uscat (pe care vreau sa-l incerc candva), asa ca am comis-o si am pus mana pe Refreshing Moisture Mist si pe Resist Brightening Essence. Daca primul produs poate fi considerat un moft sau o curiozitate, al doilea e o necesitate pentru ca m-am trezit cu o pata pe barbie si chiar sper sa ma ajute. Am citit multe despre ce face arbutinul, asa ca am sperante mari, mai ales ca formula este una extrem de complexa cu niacinamide, acid hialuronic, peptide si multi antioxidanti.


Din dm mi-am luat un nou gel de ras (varianta asta cu grapefruit roz imi place cel mai mult din ce-am incercat de la ei), iar la Lidl am vazut un dizolvant fara acetona cu burete (nu stiu daca e nou, dar eu nu l-am vazut pana acum), asa ca l-am pus direct in cos. Am ajuns la Pupa si am profitat de reducerea de 50% la rujurile din gama Pupa Volume si mi-am luat nuanta 104/ Powder Rose cu 21 lei.


Am mai dat o comanda pe Vivre (daca nu aveti cont la ei va las aici invitatia care va ofera un bonus de 25 lei la prima comanda) pentru niste cadouri si mi-au luat si mie o cana care mi-a placut mult si niste suporturi de pahare cu niste mesaje care m-am gandit ca n-au cum sa nu te faca sa zambesti si sa te simti bine. Mai astept o comanda de la ei in cateva zile, mi-am luat un planner 2017/ 2018 si de-abia astept sa vina si sa-l folosesc.


Ultimele doua produse pe care vreau sa vi le arat sunt de pe Bonami (va las si aici o invitatie care va ofera un bonus de bun venit daca nu aveti cont la ei). Poate nu sunt atat de frumoase ca cele dinainte, dar sunt extrem de practice si de-asta am vrut sa vi le arat. Lingura de bambus mi se pare extrem de utila si mai am una care a suferit un accident, asa ca am vrut s-o inlocuiesc pentru ca o folosesc extrem de des. Sacosele de cumparaturi de la Happy Jackson sunt sigura ca vi le-am mai aratat pentru ca am doua mai mari, de data asta insa am ales una mica pentru ca imi lipsea ceva de dimensiunea asta, iar mesajul si culorile sunt exact ce cautam.


Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima perioada? Va tenteaza ceva din ce-am cumparat eu?

6 comentarii

  1. O sa recumpar si eu peria asta in cazut vreunei comenzi pe Iherb pt ca e super buna. Tata isi mai ia suplimente si mai strecor si eu cate ceva. Saptana asta am fost foarte cumpatata pt ca am exagerat in celelte. Doar un hanorac mi-am luat. Nu ca n-as avea, dar era asa dragut cu Mickey, oversized :D Nu mai iau nimic, doar daca gasesc reduceri la lumanari. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am 3 acum, dar cea Shine a pierdut din peri, asa ca simteam nevoia de inca una. :)

      Ștergere
  2. Văd că te specializezi pe Bielenda, o să ajungi să încerci tot ce au. :)) Poate faci cândva o postare despre produsele lor, un top sau ceva de genul ăsta. Intenționez să mai încerc și eu câte ceva de la ei cu prima ocazie când mai dau o comandă pe Elefant.
    Cumpărături mai multe, mai ales de haine, am făcut pe început de vară, acum cred că ultima tură de shopping am avut-o în Chișinău și nici atunci n-am exagerat. Intenționez să dau totuși o raită prin magazine zilele astea, să văd ce reduceri sunt.
    Să e folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, nu stiu daca ma specializez, dar ti-am zis ca-s curioasa sa vad cum sunt. :)

      Ștergere
  3. Imi trebuie si mie o perie noua. Bine ca am vazut la tine peria asta. M-am uitat si eu la serul respectiv si pare interesant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wet Brush mi se pare cea mai buna perie din tot ce-am incercat, chiar ti-o recomand.

      Ștergere