Se poate si asa (24)

1.8.17

Postarea asta a venit mult mai repede decat ma asteptam chiar si eu, a trecut doar o luna de la ultima postare in care va aratam ce produse am terminat si va spuneam ce as cumpara din nou si ce nu. Am adunat o punga plina de produse, unele mi-au placut la nebunie si sunt multe pe care o sa le vreau din nou in viata mea pe viitor, asa ca m-am gandit sa va spun despre ele.


Am terminat destul de multe produse pentru par, de unele v-am povestit pe blog, insa sunt cateva de care n-am pomenit nimic. Gama Hairmilk de la Nivea mi-a placut mult, la fel si samponul pentru volum de la Schauma si cel de la VO5. Gama Vibrant Brunette am luat-o la schimb la un Beauty Swap (produsele se gasesc in cutiile Pink'N'Dazzle din care am inteles), insa nu pot sa zic ca mi s-a parut ceva nemaipomenit.
 
Vopseaua Natural Colors de la Palette ati mai vazut-o, la fel si masca Silky Smooth de la TRESemme (daca o gasiti pe undeva chiar o recomand, mie imi place mult). Samponul si balsamul Youth Boost de la TRESemme le-am avut in varianta travel size si chiar mi s-au parut extrem de bune, daca le gasesc pe undeva sigur o sa le iau in varianta full size.


Am reusit sa mai eliberez rafturile din baie (mai are sens sa va spun ca am inceput multe alte produse in locul celor consumate?) si am terminat cateva produse pentru corp si ten. Exfoliantul de la Palmer's nu e la prima aparitie pe blog, e cremos si imi place mult, sigur o sa-l mai cumpar candva, la fel de mult mi-a placut si cel de la Bielenda pe baza de sare (eu l-am luat de aici si chiar vreau sa mai incerc alte produse de corp de la Bielenda).
 
Lotiunea sub dus de la Pampered, gelul de dus Mint Shake de la Palmolive, exfoliantul facial din gama Douglas Essential si spuma de curatare de la Aoliv mi-au placut la nebunie si le-am consumat extrem de repede, clar le mai vreau pe viitor. Peelingul cu vitamina C de la The Body Shop mi-a placut si nu mi-a placut, v-am povestit mai multe intr-o postare acum cateva luni. Exfoliantul de la Collistar imi place, dar e prea scump pentru ceea ce face, iar despre gelul de ras n-am ce sa zic - isi face treaba si e ieftin.


Deodorantul Powder Touch de la Nivea nu cred ca a lipsit in postarile de genul asta din ultimii 2-3 ani pentru ca-l cumpar mereu, n-am ce sa va mai zic despre el, asa cum n-am ce sa zic nici despre demachiantul bifazic de la Nivea, imi place, am consumat multe sticle de-a lungul timpului. Am terminat un booster cu acid hialuronic de la Paula's Choice (si am si cumparat altul) si inca un tub de City Smart din gama Prevage de la Elizabeth Arden.
 
Tot de la Elizabeth Arden am terminat doua creme de zi si noapte din gama cu ceramide (am avut variantele travel size de 15 ml), mi-au placut, dar m-a deranjat putin parfumul, asa ca nu cred ca vor ajunge din nou in viata mea. In schimb Enzyme Cleansing Powder din gama Collagen Booster de la Bruno Vassari mi-a placut la nebunie si am de gand sa-l iau in varianta full size (am avut o varianta mini de 3,5 grame care m-a tinut destul de mult).
 
Am terminat pudra cu SPF15 din gama Like a Doll de la Pupa (mi-a placut mult, cred ca v-am si povestit de ea pe blog), un rimel waterproof Volume Reveal de la Bourjois, un exfoliant de buze de la Etude House si picaturile pentru uscarea ojei de la Marionnaud (le gasiti aici si chiar le recomand, mie mi-au placut mult).


Nu am pastrat toate ambalajele de la mastile pe care le-am folosit in ultima luna, multe dintre ele au mai aparut pe blog asa ca n-avea sens sa vi le arat iar. Am mai incercat ceva de la Bielenda si de la Mustaev, mi s-au parut ok, dar nu m-a impresionat nimic. Am terminat si niste plasturi de la Montagne Jeunesse/ 7th Heaven, nici nu mai stiu de unde i-am avut, cei in ambalaj portocaliu mi-au placut mult, daca ii vad pe undeva ii cumpar.


Ati folosit vreunul din produsele de care v-am povestit in postarea asta? Va tenteaza sa incercati ceva anume?

10 comentarii

  1. Toamne ferește, câte ambalaje :) :)
    Șamponul de la Nivea Hairmilk e grozav pentru părul meu. Aș avea chef, pentru a câta oară?, de un parfum nou, dar habar n-am care să fie ăla :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie in ultima perioada imi place mult White Tea de la Elizabeth Arden.

      Ștergere
  2. De data asta chiar ai dat gata o grămadă de produse, într-un timp destul de scurt... Spor în continuare! :))
    Despre ce am încercat am cam aceleași impresii, curioasă m-ai făcut cu exfoliantul de corp Bielenda, că tot vreau să mai încerc și eu ceva produse de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca o sa mai comand cateva, chiar sunt curioasa sa incerc si altceva.

      Ștergere
  3. Valeria Chertes1 august 2017 la 23:56

    Ai terminat cateva produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am vrut sa incerc altele si am reusit sa termin destul de multe.

      Ștergere
  4. sunt innebunita dupa toate produsele palmer's. am fost astazi la free z one discount dar nu am vazut scrubul :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu cred ca l-au avut vreodata, eu l-am luat on-line.

      Ștergere
  5. Tresemme găsești pe triodeluxe, eu de acolo mi-am luat un șampon și un balsam fooooooooaaaaarte bune, efectiv m-am îndrăgostit de ele! N-am încercat gama hairmilk, dar am citit și review-uri mai puțin bune despre ele. Eu sunt tare curioasă de balsamul acela leave in :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am mai uitat pe site, insa n-am vazut gama asta. Mi se par cam mari preturile daca le compar cu cele de la Hello Free Z One Discount de unde mai cumpar TRESemme.

      Ștergere