Life Care Smoothie Vegan by Meal Balance

15.8.17

Va spuneam zilele trecute intr-o postare ca smoothieurile si salatele au fost de baza in perioada asta calda, asa ca m-am gandit ca n-ar fi rau sa va arat si ce combinatii am incercat in ultimele zile. Cei de la LifeCare mi-au trimis gama Smoothie Vegan by Meal Balance, produse 100% natural pe baza de plante, seminte sau germeni bio, care pot fi o salvare atunci cand vrei ceva sanatos, insa nu ai timp mult.
 
Exista 3 variante de smoothie in gama asta si eu le-am incercat pe toate, chiar daca initial am fost sceptica ca cel verde chiar va ajunge sa fie folosit, ba chiar a facut misto cineva de mine ca o sa fac smoothieul si cand o sa-l vad asa verde nici n-o sa-l gust (v-am mai povestit pe blog despre "problema" mea cu verde).


Protein Smoothie contine proteina de canepa bio, proteina de orez, cocos si cacao si ajuta la buna functionare a metabolismului, sanatatea inimii si imbunatateste memoria. Din punctul meu de vedere este cel mai versatil dintre cele 3 si mie imi place sa-l consum fie dimineata, fie inainte de antrenamente pentru ca-mi da energie si este hranitor.
 
Reteta pe care o prepar eu cel mai des este lapte de ovaz (sau de soia), o banana, o mana de fructe de padure (combinatia cu mure imi place mult) si o lingura de Protein Shake. Se pot adauga nuci (mie imi plac nucile caju), seminte de chia, unt de arahide (sau orice alt tip de unt din nuci), avocado (daca se doreste o textura mai cremoasa) si multe altele, variante sunt nenumarate, trebuie doar sa ne folosim imaginatia.


Detox Smoothie este un amestec de turmeric bio, seminte de psyllium, seminte de in, inulina, coriandru si ghimbir si ajuta la detoxifierea colonului, la reducerea colesterolului din sange, usureaza tranzitul intestinal si poate reduce riscul bolilor de inima. Este o combinatie extrem de interesanta si chiar am fost curioasa sa vad cum e pentru ca e destul de greu sa iei din alimentatie zilnic toate astea.
 
Eu il consum dimineata si varianta care mi-a placut cel mai mult este lapte vegetal (ovaz sau soia), o banana, fulgi de ovaz, capsuni si o lingura de Detox Smoothie - combinatia este una extrem de interesanta, deloc dulce, usor condimentata. Este un smoothie satios, pe care eu prefer sa-l consum in timp, asa ca de cele mai multe ori l-am pus intr-o sticla cu pai si l-am consumat pe parcursul diminetii.


Am lasat la final Green Smoothie pentru ca a fost ultimul incercat. Este un amestec verde de spanac bio, moringa, urzica, orz verde si spirulina si ajuta la intarirea sistemului imunitar, osos si cardiovascular. Recunosc ca am fost aproape convinsa ca nu exista nici o sansa sa-l consum in vreo combinatie pentru ca ... v-am zis ca am o problema cu verde si ficatul meu nu toleteaza anumite lucruri. M-am inselat.
 
Am combinat o lingura de Green Smoothie cu suc de mere fara zahar, o banana, un mar verde si doua picaturi de aroma de menta si am fost mai mult decat inspirata. Nu ma omor dupa culoare, insa combinatia asta este una fresh care a reusit sa ma surprinda chiar placut, iar trucul cu menta a reusit sa ii schimbe total gustul, chiar nu am simtit "verdele", ci doar un smoothie racoritor.


Ati incercat Smoothie Vegam by Meal Balance? Cum vi se par combinatiile?

Trimiteți un comentariu