Andalou Naturals DIY Booster SPF30 Facial Serum

7.8.17

Cei de la Secom au adus recent cateva produse noi cu SPF si mi-au trimis DIY Booster SPF30 Facial Serum din gama Age Defying sa-l incerc. Din gama Age Defying mai am cateva produse pe care le folosesc si imi plac, asa ca am fost chiar curioasa sa vad cum este si produsul cu protectie solara, l-am tot folosit in ultima luna, asa ca pot sa va spun mai multe despre el astazi.
 

O sa incep cu ambalajul care imi place mult si mi se pare extrem de practic - produsul are 58 ml si pretul este de 90 lei, ambalajul cu pompa face dozarea mult mai usoara si chiar apreciez asta. Denumirea in schimb ma induce in eroare, nu stiu la ce ma asteptam cand am citit DIY Booster si Facial Serum, insa textura m-a mirat putin pentru ca e vorba de o crema lejera cu protectie solara, eu nu percep produsul asta ca booster sau ser, dar este doar o problema de exprimare.
 
Produsul in sine imi place mult si chiar este interesant - formula contine extract de aloe vera (si in diminetile fierbinti chiar am apreciat senzatia de racorire pe care o ofera), un complex de celule stem, resveratrol, coenzima Q10 si o multime de antioxidanti. Textura este lejera si se absoarbe repede in piele, fara sa lase vreo pelicula alba, lucru pe care eu il prefer pentru ca nu am timp sa astept minute in sir ca sa pot aplica produsele de machiaj peste.
 
Senzatia pe ten este una extrem de lejera si este o baza buna de machiaj. Eu sunt destul de pretentioasa cand vine vorba de produsele cu protectie solara pentru ten pentru ca nu tolerez orice tip de produs, iar ochii mei se revolta de multe ori, ceea ce m-a adus in situatia sa nu pot folosi multe produse cu SPF. Insa produsul asta de la Andalou Naturals nu mi-a cauzat nici o problema, il pot aplica fara grija si pe pleoape.
 
Celelalte trei produse cu SPF aduse de cei de la Secom sunt: 1000 Roses CC Color + Correct Sheer Nude SPF30, Argan Stem Cell BB Benefit Balm Un-Tinted SPF30 si Vitamin C BB Beauty Balm Sheer Tint SPF30, toate au 58 ml si costa 90 lei, asa ca daca sunteti in cautarea unui produs nou cu SPF pentru ten aruncati o privire pe site (sau in magazinele lor), poate gasiti ceva care sa vi se potriveasca.


Stiti produsele Andalou Naturals? Folositi ceva de la ei? Vreti sa va povestesc si despre celelalte produse din gama asta pe care le folosesc?

Trimiteți un comentariu