7 intr-o saptamana #130

20.8.17




A mai trecut o saptamana si oficial ne apropiem si de sfarsitul verii, vara care va spun sincer ca eu habar n-am cand a trecut. A fost o saptamana plina, am fost mereu pe drumuri, am ajuns destul de tarziu acasa, am muncit pana noaptea tarziu si dimineata am luat-o de la capat, insa am niste amintiri extrem de frumoase si am trait cateva clipe de care sufletul meu avea nevoie. Sfarsitul de saptamana a venit cu niste vesti triste si o inmormantare, dar eu cel putin am invatat sa iau moartea ca parte din viata si incerc sa privesc lucrurile altfel. Asa ca ieri dupa-amiaza m-am bucurat de timp petrecut cu mama, dupa care am fost la cumparaturi si am gasit niste lucruri extrem de misto la reducere. Iar astazi vreau doar sa-mi bucur sufletul.
 
La inceputul saptamanii a venit varul meu in tara si am petrecut doua zile extrem de frumoase si pline de emotii, mi-era dor de nepoatele mele si am incercat sa profit din plin de orele petrecute impreuna. Am iesit sa mancam de cateva ori, am fost in parc, ne-am bucurat unii de altii si eu primit niste imbratisari care nu se compara cu nimic. Am ras mult si am savurat fiecare moment, fiecare tinere de mana si fiecare zambet.
 
Am reusit sa ajung intr-o seara tarziu la Naturescu dupa cateva chestii dulci, dar sanatoase - nu e deloc usor sa convingi copiii ca inghetata de trei ori pe zi nu e o idee buna. Pe langa saratelele de la Ambrozia de care v-am mai spus am descoperit ca au niste biscuiti interesanti (eu am luat varianta cu cacao si menta, i-am vazut si in Mega Image - sunt vreo patru sau cinci feluri) si niste cookies cu ciocolata de la gustarelesanatoase (nu stiu ce e cu brandul asta, e prima data cand in descopar) care au avut mare succes, la fel ca batoanele de la nakd.
 
Vineri am primit un colet cu cateva surprize de la Note Cosmetics, un brand turcesc cu produse de machiaj extrem de interesante. Produsele se vand pe Elefant, aici puteti sa vedeti tot ce au si ce preturi sunt, o sa va povestesc mai multe despre ele dupa ce le incerc si vad ce si cum. Ca prima impresie pot sa va spun ca mi-au placut si cred ca o sa ne intelegem bine.
 
M-am "tratat" singura cu o geanta noua de la Vivre. Nu am auzit pana acum de brandul Carla Belotti, am vazut geanta asta pe site cu 71 lei redusa de la 499 lei (mi s-a parut enorm pretul initial, insa cand am primit-o chiar avea eticheta cu pret - 109 euro), m-am invartit si n-am luat-o. A doua zi inca ma gandeam la ea, asa ca am intrat pe site si am vazut ca e ultima bucata si costa 61 lei, asa ca n-am mai stat pe ganduri si bine am facut - este o geanta micuta, extrem de bine lucrata, exact ceea ce speram sa fie. Mi-ar fi placut sa aiba accesoriile argintii, dar in rest n-am ce sa ii reprosez, am facut o afacere foarte buna - daca nu aveti cont la ei va las aici invitatia care va ofera un bonus de 25 lei la prima comanda. Eu comand des de la ei si mi-am luat lucruri frumoase si la preturi bune.
 
Saptamana viitoare se anunta una cu multa munca, e prima data in 10 luni cand o sa fac o pauza de la antrenamentele de XBody, am de gand sa ma tund si mai am in minte cateva lucruri, asa ca banuiesc ca o sa fie o alta saptamana nebuna, cum au fost multe in ultima perioada.
 
Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru finalul de vara?

10 comentarii

  1. Ce pret bun a avut geanta ,am auzit de acest brand iar daca nu ma insel gentile lor sunt din piele naturala 👜 sa o porti sanatoasa .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu e din piele, dar e extreme de bine lucrata, chiar ma bucur ca am luat-o. Multumesc :)

      Ștergere
  2. Mi-a atras atentia carnetelul de luat notite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E de la Tri-Coastal Design, v-am mai spus de brandul asta, se gaseste pe Vivre si Bonami.

      Ștergere
  3. Cu bune si cu rele a fost si la mine. Imi pare rau sa aud ca ai avut parte vesti triste :(
    Dar tot raul spre bine, asta spun tot timpul.
    Te-am urmarit pe Fb si am simtit mare bucurie in postari. Clipele petrecute cu cei dragi, cu familia inseamna totul. :)
    Cat despre mine sfarsitul verii il voi petrece la.. dentist. :))) atat de minunat va fi! .. in sfarsit am prins curaj si am deschis santier. cred ca va dura 2 luni. :)
    Seara placuta, Camelia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zic nimic de dentist, am fost si eu saptamana trecuta, dar am scapat repede. Sa ai zile frumoase! :)

      Ștergere
  4. Ai avut o saptana frumoasa pacat ca a venit acel eveniment trist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate moartea e parte din viata, nu avem cum sa scapam.

      Ștergere
  5. A fost o saptaman plina cea care a trecut, dar se pare ca nici asta nu se lasa mai prejos.
    Azi dimineata in timp ce imi savuram cafeaua ma uitam pe geam cum ploua si ma gandeam deja la haine noi pentru sezonul rece. Si acum vreau sa spun ca intrand pe site-ul celor de la vivre am vazut ca au gama retro pentru bucatarie, iar eu ador decoratiunile de genul. Bugetul meu va avea de suferit. O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am tot uitat si eu pe siteul lor zilele astea si ma mananca degetele, dar stau potolita. Eu deja ma gandesc la seri sub patura cu o lumanare vanilata si o carte buna. :)

      Ștergere