Noutati pentru unghii de la Pupa Milano

3.8.17

Pupa Milano a lansat o noua gama de produse pentru unghii, SOS Nail Repair, pentru unghii restructurate cu ingrediente de origine naturala-vegetala pentru a oferi unghiilor fragile si deteriorate un tratament regenerator si fortifiant. Formulele sunt extrem de delicate si nu sunt agresive pentru unghii. Cei de la Pupa mi-au trimis o parte din produse, le-am folosit de cateva ori si mi-au lasat o impresie extrem de buna, asa ca am decis sa va povestesc si voua despre ele in caz ca sunteti in cautare de produse blande pentru unghii fragile


Exista doua tratamente pentru unghii: Natural Nourishing Oil si Keratin Booster Gel. Natural Nourishing Oil este un tratament pentru unghii si cuticule foarte uscate pe baza de ulei de migdale, vitaminele E si F si esenta de lamaie, iar Keratin Booster Gel este pentru unghii moi si fragile si contine keratina de origine vegetala-naturala, extract de lupin si cistina si vitaminele A si E microcapsulate. Ambele tratamente costa 23 lei, uleiul are 8 ml, iar gelul cu keratina 5 ml.
 
In gama asta sunt si doua baze pentru unghii: Hardening Keratin Base pentru unghii moi si fragile (cu keratina de origine vegetala-naturala, rasina naturala de fistic si molecula brevetata Hexanal) si Natural Protective Base pentru unghii delicate si fragile (cu vitamine, antioxidanti si aminoacizi). Ambele formule au 5 ml, costa 23 lei si NU contin toluen, formaldehina, DBP si camfor. Pot fi folosite ca baza inainte de aplicarea ojei sau ca tratament pentru unghii.
 
Natural Fixing Top Coat contine agenti plasticizanti care ofera luminozitate si garanteaza durabilitatea lunga a culorii, costa tot 23 lei si creaza un film stralucitor care scoate in evidenta culoarea lacului de unghii. L-am incercat de cateva ori si chiar mi-a placut - oja a rezistat in jur de 6 zile pe unghii si culoarea a fost una intensa si stralucitoare.


Ultra Gentle Natural Nail Polish Remover nu are mirosul traditional al dizolvantului de unghii si nu contine acetona, iar ingredientele sunt 100% de origine naturala-vegetala, derivate din porumb, grau si trestie de zahar, contine ulei de migdale si lavanda. Cei de la Pupa spun ca sterge eficient lacul de unghii fara a deshidrata unghiile si cuticulele. Eu l-am incercat o singura data, insa mi s-a parut ca curata destul de greu, asa ca nu pot inca sa spun daca e bun sau nu, dar o sa va tin la curent dupa ce ii mai dau o sansa.


In colectia SOS Nail Repair sunt 12 oje Natural Glossy Nail Polish imbogatite cu ceramide si NU contin toluen, formaldehina, DBP si camfor. V-am aratat mai jos patru dintre nuante: 02 Sweet Nude, 05 Tropic Rose, 08 Love Potion si 11 Wine Opium, insa puteti sa le vedeti pe toate aici. Nu am apucat inca sa le incerc (inca sunt obsedata de ojele din colectia lor Savanna), insa la ce experiente bune am avut pana acum cu ojele lor ma astept sa imi placa mult.


Cum vi se pare colectia SOS Nail Repair? Va tenteaza sa incercati vreunul dintre produse?

Trimiteți un comentariu