Parfum Couture La La de la Juicy Couture

25.8.17



Intotdeauna m-am gandit ca parfumurile Juicy Couture nu sunt pentru mine, asa ca multa vreme pur si simplu nu le-am dat atentie. Nu am fost curioasa, nu m-au atras, insa la inceputul acestui an am primit de la Anamaria, o cititoare a blogului, un colet cu surprize si unul dintre produsele din colet a fost parfumul Couture La La, lansat de Juicy Couture in 2012, o varianta mai punk si mai moderna a binecunoscutului Juicy Couture. Si uite asa am devenit dintr-o data interesata.
 
Primul lucru care mi-a atras atentia a fost sticla, cand vedeam parfumurile de la Juicy Couture on-line mi se pareau prea incarcate, insa in realitate sticla e chiar draguta si feminina si nici parfumul Couture La La nu e deloc ceea ce credeam eu ca e, ba chiar l-am purtat cu placere vara asta pentru ca este fructat cu accente citrice.
 
Notele de baza sunt de mosc si ii dau parfumului si o nota de senzualitate si putina profunzime, notele de mijloc sunt o combinatie de lacramioare, flori de portocal si frunze de violete, iar notele de varf sunt mandarina, mar verde si coacaze. Parfumul este unul proaspat, usor verde (cred ca deja stiti la ce ma refer cand spun despre un parfum ca e verde), dar are accente fructate si florale care il fac interesant.
 
Nu este genul de parfum dupa care m-as fi uitat eu, chiar as fi zis inainte sa-l incerc ca este pentru fetele tinere, insa realitatea este ca parfumul nu e deloc rau si pentru perioada asta calda poate fi o varianta chiar interesanta pentru ca nu este deloc greoi.
 
Ati incercat parfumuri de la Juicy Couture? Ce parere aveti despre ele?

2 comentarii

  1. Ma bucur ca iti place .Am avut si Viva la juicy care este mult mai puternic si mai dulce . Mi-a placut dar nu l-as recumpara . Pe mine ambalajele m-au atras si inca imi plac , hugs .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sinceră să fiu nu am auzit de acest parfum. M-ai făcut curioasa voi studia și poate pe viitor îl achiziționez și eu

    RăspundețiȘtergere