Exfoliante pentru ten si corp MARK

22.8.17

De-a lungul timpului am primit multe propuneri de colaborare si unele au avut abordari chiar reusite, insa nici un mail nu m-a facut sa zambesc asa cum a facut-o cel primit de la Mark Scrub, care tinea neaparat sa ma cunoasca. Mi-a placut atat de mult modul de abordare incat am zis da, desi eu nu sunt absolut deloc fana a mirosului de cafea si voi stiti asta pentru ca am tot spus lucrul asta pe blog de-a lungul timpului.


Dupa ce-am studiat siteul si am inteles ce e cu Mark am zis da si m-am gandit ca este o ocazie buna sa trec si peste refuzul meu cu mirosul de cafea, asa cum am facut cu multe alte lucruri in ultima vreme. Ce m-a facut sa zic da? Faptul ca nu are conservanti si lista de ingrediente: boabe de cafea, zahar brun, sare de mare, ulei de migdale, ulei organic de nuca de cocos, uleiuri naturale esentiale si vitamina E. Am citit multe despre exfoliantele pe baza de cafea si mi s-a parut momentul potrivit sa le incerc si sa vad cum sunt.
 
Aici puteti sa vedeti toate variantele disponibile, eu am ales Watermelon (pepene rosu, editie limitata de vara) si Peppermint (pentru ca imi place la nebunie aroma de menta) si-mi plac amandoua. Mirosul de cafea este puternic, insa nu atat de puternic incat sa nu-l tolerez, iar aroma de pepene, cat si cea de menta, se simt foarte placut.
 
Textura este una extrem de placuta, uleioasa, deloc dura cu pielea si chiar m-a surprins pentru ca ma asteptam sa fie mai ... nici nu stiu cum sa zic ca sa exprim exact ceea ce gandesc. E un exfoliant gandit bine, care se simte ca un rasfat pentru piele si o lasa neteda si hidratata cu o aroma subtila de cafea si pepene/ menta. Eu nu le-am incercat decat pe corp si-mi place mult imi simt pielea dupa un masaj de cateva minute.
 
Mi se par destul de spornice pentru ca nu este nevoie de o cantitate mare de produs pentru intreg corpul (eu am insistat mai mult pe zonele cu probleme, dupa care am aplicat o crema sau un tratament), initial m-am gandit ca pretul este un pic cam mare pentru 200 grame cat are un plic. Transportul in Romania este gratuit, asa ca daca vreti sa le incercati uitati-va pe site poate va tenteaza ceva.


Cum vi se par exfoliantele de la Mark? Va tenteaza? Ce aroma vi se pare cea mai interesanta?

Trimiteți un comentariu