7 intr-o saptamana #131

27.8.17






Saptamana mea a fost ciudata, am trecut prin multe stari, am avut de infruntat multe lucruri, am avut mult de munca, dar chiar cred ca am luat lucrurile destul de bine si am terminat saptamana cu o stare buna de spirit. Vom vedea cu ce vin zilele urmatoare, insa simt ca asta e o perioada in care am multe lucruri de invatat, atat despre mine, cat si despre ceilalti.
 
Mi-am petrecut o gramada de timp la Carturesti, mi-am facut o lista de carti pe care vreau sa le citesc in perioada asta, m-am plimbat prin magazine si mi-am luat cateva lucruri pentru toamna (chiar mi se pare ca in sfarsit reducerile sunt si la noi ce ar trebui sa fie), dar am petrecut mult timp si in aer liber, incercand sa-mi pun ordine in ganduri si sa-mi fac un plan de bataie pentru perioada urmatoare - sunt prinsa in destul de multe lucruri si am senzatia ca nu reusesc sa ma descurs deloc cu timpul pe care il am.
 
Salatele cu halloumi si avocado sunt preferatele mele in ultima perioada, le fac repede, sunt extrem de gustoase si satioase, asa ca intr-una din zile am luat o pauza de la munca, mi-am facut o salata si un fresh si am savurat-o in timp ce raspundeam mesajelor lasate de voi la postarile de pe blog. Am descoperit si o mozzarella pentru grill de la Galbani (v-am aratat-o aici), daca va place branza la gratar chiar e de incercat.
 
Unul din momentele care mi-au incalzit sufletul saptamana asta a fost intalnirea pe strada cu un catel pe care il stiu de foarte multi ani, dragostea pe care o ofera cainii nu se compara cu nimic, iar eu cand pot sa mangai un animal simt ceva ce nu pot exprima in cuvinte. Nu o sa insist pe tema asta, dar daca puteti sa oferiti o mangaiere unui animal pe care nu-l alinta nimeni faceti-o.
 
Mi-am luat de pe Elefant cartea Un barbat si o femeie scrisa de Jojo Moyes si inca o masca de la Beauty Face, cartea o gasiti la reducere aici in caz ca va intereseaza. Am dat si o comanda mica la Emag si mi-am luat o pereche de casti Samsung si un rimel pentru sprancene (il gasiti aici - eu am varianta colorata si acum mi-am luat-o si pe cea transparenta) de la L'Oreal.

Ieri am umblat dupa niste cadouri si am ajuns din nou la Carturesti pentru ca vazusem niste cani cu mesaje extreme de inspirate (pe cea din poza o gasiti si online aici), am rezistat cu greu sa nu-mi iau si eu o cana, dar nu garantez ca la urmatoarea vizita nu mi se lipeste vreuna de mana si plec cu ea acasa.
 
Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. Si eu am incercat sa ies mai mult din casa. Legat de animale. eu raman uimita si de reactiile broastelor testoase pe care le am. Acum am un hamster bolnav de batranete si cred ca va muri si am o stare stupida, ca desi constientizez ca nu am ce sa ii fac, mi-e ciuda ca nu pot face nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu tine de noi, eu toata vara am trait cu frica ca Foxy va face iar ceva de la caldura. Am incercat s-o protejez cat am putut, dar tot am stat cu frica.

      Ștergere
  2. Am împărțit puțină afecțiune dese ori vara asta, chiar mă uitam prin pozele din excursii și am remarcat că am o grămadă cu prietenii blănoși pe care mi i-am făcut pe unde am umblat. Azi a fost rândul lui Rocky, am încercat să recuperez perioada în care ne-am văzut cam rar.
    Pune-mă pe lista de așteptare la carte. :)) Nu intenționam s-o iau eu prea curând, dar dacă o ai tu... parcă mi-aș satisface curiozitatea.
    Am avut o săptămână zăpăcită și obositoare, dar am avut o stare foarte bună, m-am tot hlizit cu sau fără motiv.
    O săptămână frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand ne vedem ti-o aduc, nu mi-a placut asa mult ca cele citite pana acum de la ea, dar mesajul de final mi-a dat o stare de bine.

      Ștergere
  3. Ador hallouni la gratar!! Inca un lucru pe care l-am "furat" de la tine. :) Mozarella cu pricina unde se gaseste? :)) Mi-am luat o sticla noua cu pai cand ai postat oferta de pe Vivre. E foarte draguta si mi-am reinoit stocul de ceaiuri de la Carturesti, o luasem putin pe ulei si ajuns sa beau 90% Schueppes ceea ce nu e bine. Nu e Pepsi, dar oricum trebuie sa balansez iar lucrurile. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am luat din Carrefour, nu stiu daca e si prin alte magazine pentru ca nu m-am uitat. :)

      Ștergere
  4. Saptamana mea a fost de-a dreptul rezonabila, pe alocuri, fermecata :) Am fost in tabara cu omuletul si el a fost fericit tare, tare, a inventat chiar o formulare noua care suna asa: deloc, dar deloc nu mi-ai dat pusi azi - asta in conditiile in care a primit pupici multi de tot :)
    Rezonabila a fost pentru ca incerc sa ma obisnuiesc cu un pui de lupus eritematos sistemic, ma studiez mai ceva ca un om de stiinta intr-un laborator, sper sa pot tine, impreuna cu medicul, sub control anumite simptome.
    Si a mai fost fermecata pentru ca am citit Cele patruzeci de legi ale iubirii - e atat de wow cartea asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur pentru omulet, iar tie iti urez sanatate. Cartea vreau si eu s-o citesc ... curand. :)

      Ștergere