...

4.8.17

Astazi nu vreau sa va povestesc despre nici un produs si nici despre vreo noutate, vreau doar sa va spun sa nu uitati de voi si de timpul de care avem nevoie pentru a ne linisti si a ne incarca cu energie. Perioada asta este una nebuna, agitata si tot timpul suntem contra cronometru, avem ceva de facut, tot timpul suntem conectati la ceva, uitam pur si simplu ca avem nevoie si de liniste.
 
Pentru mine ultimele luni au fost o nebunie curata, tot timpul am avut ceva de facut, am inceput o multime de proiecte noi, am facut multe schimbari si daca nu mi-as fi acordat timp pentru mine, timp in care sa ma deconectez de la tot, sa stau eu cu mine, sa respir, sa ma bucur, sa nu ma agit, sa nu simt presiunea timpului probabil ca perioada asta ar fi fost si mai grea.
 
Fiecare se relaxeaza diferit si gaseste diverse metode de a-si incarca bateriile. Mie imi place sa ascult muzica, sa meditez, sa ma plimb in parc, sa ma joc cu cateii sau cu pisicile, sa visez cu ochii deschisi, sa ma uit la cer si sa-mi imaginez ce e dincolo de nori. Uneori apelez la mici ajutoare precum remediile florale sau uleiurile esentiale, la meditatii ghidate sau la alte lucruri care simt ca imi fac bine si ma ajuta.
 
Nu conteaza cum o face fiecare, important e sa nu uitam ca avem nevoie de pauze, ca avem nevoie de timp departe de telefon/ tableta/ laptop/ televizor, ca avem nevoie sa ne întoarcem la lucrurile simple, la natura, la ceea ce ne ofera liniste. Iar daca suntem norocosi si avem in viata noastra oameni alaturi de care sa ne simtim asa cu atat mai bine.
 
Tu cum alegi sa te deconectezi si sa iti reincarci bateriile?

6 comentarii

  1. Am incercat sa am un moment din asta pentru mine, o mica escapada, dar nu s-a putut. Din pacate eu nu ma prea pot deconecta psihic si asta ma oboseste destul de tare. Fac lucruri care imi plac si care ma relaxeaza, doar ca nu se proce declicul ala nici macar pt cateva ore.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La asta ajuta meditatiile ghidate, nu e usor si e nevoie de practica, dar pana la urma se intampla. :)

      Ștergere
    2. Gasesc meditatii din astea pe net pur si simplu? ca am tot auzit de ele

      Ștergere
  2. Sa ma rog la Dumnezeu, sa citesc Biblia Cuvântul Lui Dumnezeu, ma încurajează enorm! E minunata! O iubesc! Vorbesc cu Dumnezeu prin rugăciune, ma mai relaxez citind postări minunate(ma refer la cele pe care le postezi pt noi, ca asta) mulțumim! Te iubesc! Te citește și mama, apropo! ❤️

    RăspundețiȘtergere