Maybelline Master Prime Blur + Illuminate

2.8.17

In ultima vreme am dat de o gramada de primere bune, iar cel de care vreau sa va povestesc astazi este unul extrem de accesibil si nu prea am vazut pareri despre el pe blogurile de la noi. Este vorba de Master Prime (nuanta 200, blur + illuminate) de la Maybelline, il gasiti la 36 lei la cei de la Blacknight, alaturi de celelalte doua variante: 100 blur + smooth si 300 blur + redness control.


Toate trei variantele au o formula usoara, pe baza de apa (fara alcool si parfum pe lista de ingrediente), care intra imediat in piele, textura nu este deloc uleioasa si nici lipicioasa. Eu am ales varianta 200 blur + illuminate si-mi place mult, ca si efect imi aduce aminte de primerele Photo Finish de la Smashbox, insa formula de la Maybelline imi place mult mai mult.
 
Nuante aleasa de mine are o tenta rozalie pentru a da tenului tern un plus de luminozitate, netezeste liniile fine, are SPF30 (insa eu nu ma bazez doar pe produsul asta pentru protectia solara, nu aplic o cantitate atat de mare) si pregateste tenul pentru aplicarea fondului de ten. Poate fi folosit si singur pentru un ten luminos sau chiar combinat cu fondul de ten daca simtiti nevoia de putina luminozitate.
 
Pe caldurile din ultimele saptamani machiajul meu a rezistat foarte bine si de cate ori l-am purtat am primit complimente ca tenul meu e foarte luminos si eu par odihnita (si nu era tocmai asa), asa ca il recomand din plin, mai ales daca nu vreti sa cheltuiti multi bani pe o baza de machiaj.


L-ati incercat? Va tenteaza?

7 comentarii

  1. Merge si pe un ten uscat? Chiar eram in cautare de un primer. E tentant mai ales din cauza pretului.Merci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca da, tinand cont ca e o formula pe baza de apa, eu am ten normal.

      Ștergere
  2. Da, si eu vreau sa stiu daca merge pe ten uscat, chiar nu stiu ce sa aleg care sa nu mi se vada aiurea din cauza ca se fac coji pe fata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am ten normal, deci nu pot sa-ti zic cum se comporta pe un ten uscat, insa tinand cont ca e vorba de un produs pe baza de apa ar trebui sa nu fie probleme (exfolianti chimici ai incercat pentru tenul descuamat?).

      Ștergere
    2. Nu am incercat, dar acum ca mi-ai zis, o sa o fac. Mersi pentru raspuns.

      Ștergere
  3. De tentat m-ai tentat t, mai vedem cam pe la iarna, intai sa treaca ccaldurile ca sa pot si eu sa mai termin ce am pe stoc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult in perioada asta, da tenului glowul ala de sanatate. :)

      Ștergere