Rasfat cu mastile 7th Heaven

17.8.17

Mastile de fata fac parte din momentele mele de rasfat de ani de zile, iar despre cele de la 7th Heaven (banuiesc ca stiti ca Montagne Jeunesse si-a schimbat denumirea in 7th Heaven in urma cu ceva vreme) v-am mai povestit pe blog in trecut pentru ca-mi plac si au preturi bune. De-a lungul timpului am incercat multe din mastile lor, am descoperit unele care mi-au placut la nebunie si pe care sper sa le gasesc si in noi pana la urma (macar on-line, daca nu in magazine).
 
Recent am primit cateva masti de la ei si am inceput sa le folosesc din nou dupa o pauza de cateva luni, asa ca m-am gandit sa va povestesc si voua ce face fiecare masca, la ce sa va asteptati in caz ca nu le-ati incercat pana acum. Mie imi plac in continuare ambalajele lor, mi se par vesele si imi dau o stare de bine, de arome nu va mai zic, nu degeaba scrie pe ambalaj ca nu sunt de mancare.


Mastile de tip peel-off nu sunt prima mea optiune atunci cand aleg o masca, dar in perioada asta cand temperaturile sunt atat de ridicate apreciez orice produs care curata tenul si il ajuta sa scape de impuritati si excesul de sebum. Manuka Honey Peel-Off este potrivita pentru tenul mixt si gras, iar Cucumber Peel-Off poate fi folosita si pe tenul normal.
 
Eu imi curat bine tenul inainte de a aplica mastile de tip peel-off, dupa care intind masca cu grija (mare grija sa nu ajunga prin par cum am mai patit in trecut) si o las sa actioneze 15-20 minute sau pana simt ca s-a uscat pe ten, dupa care o indepartez cu grija tragand usor din exterior - in cazul in care raman mici bucati din masca pe ten se pot indeparta usor cu apa. Mie imi place sa folosesc tipul asta de masca ca prim pas intr-o rutina mai avansata de rasfat.


Mastile cu namol/ argila nu cred ca va sunt straine, stiti ca ajuta mult tenul acneic, dar reusesc si sa curete in profunzime orice tip de ten. Cei de la 7th Heaven au o multime de variante, iar eu le-am incercat pe toate care sunt disponibile la noi in afara de cea cu cafea. Ultimele doua pe care le-am incercat sunt Argan Oil Mud si Blemish Mud.
 
Argan Oil Mud contine ulei de argan marocan si fructe de acai (bogate in antioxidanti), iar Blemish Mud este un amestec de argila, aloe vera, salcie, rozmarin si alun. Ambele curata tenul in profunzime, Argan Oil Mud este mai luxurianta, in timp ce Blemish Mud e de mare folos daca aveti zone cu eruptii. Eu le las 15 minute pe ten, dupa care clatesc cu apa. Tenul ramane curat si luminos, pregatit pentru o doza de hidratare.


Am lasat la final una din combinatiile care mi-a placut mult: Chocolate Mud Masque si Creamy Coconut. Chocolate Mud este o masca delicioasa, pe care am avut-o de multe ori in trecut, si de care ma bucur de fiecare data cand o folosesc - este imbogatita cu unt de cacao, unt de shea si saruri din Marea Moarta, curata in profunzime, deschide porii si scoate impuritatile.
 
Creamy Coconut este masca care m-a surprins pentru ca eu nu sunt mare fana a mirosului de cocos, asa cum v-am spus de multe ori pe blog. Este o masca pe baza de apa de cocos si unt de shea si e ca un boost de hidratare. Mi-a placut mult s-o folosesc dupa ce mi-am curatat tenul cu masca cu ciocolata, rezultatul a fost un ten curat, luminos si catifelat.


Stiti mastile de la 7th Heaven? Le folositi? Care este preferata voastra?

10 comentarii

  1. Daaa. <3 Imi plac mult cea peel-off cu miere si cea cu ciocolata. Am mai incercat cateva, dar astea doua le-am tot recumparat. :)
    Trebuie sa o incerc si pe cea cu cocos cat de curand, simt ca am nevoie de hidratare acuma. Merci :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te uiti si la cele pentru par, eu mi-am luat una zilele astea sa vad cum e. :)

      Ștergere
  2. Eu am avut doar una cea cu ciocolata si a fost minunata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea cu cocos ma atrage cel mai mult. Am o mica obsesie pentru tot ce e cu cocos :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am cumparat si eu o gramada si abia astept sa le testez pt am avut ceva probleme cu tenul (da, era ceva ce nu exprimentasem pana acum, "moroc' cs am experimentat-o si pe asta), asa ca m-am temut sa folosesc altceva in afara de lotiune tonica, crema de matifiere dermato cosmetice si ceva cu antibiotic Astept sa isi revina complet ca sa ma pot bucura de ele. Am apucat s-o folosesc doar pe ccea peel-off cu castravete si am patit si eu ca tine mi-am dat si putin prin par :)) In rest, mi-a placut mult :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie nu-mi place mirosul sintetic si pronuntat de cocs din unele cosmetice, mi s-a luat acum un an sau doi de la un gel de dus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu imi place deloc mirosul de cocos, insa in anumite combinatii a reusit sa ma surprinda.

      Ștergere