Dermia pentru o piele intinerita si fara riduri

30.11.17

Saptamana trecuta am ajuns la Silhouette Unirii pentru a afla mai multe despre Dermia Solution chiar de la inventatorii sistemului Dermia Skinfaktor, Gabriela si Helmut La Fontaine, care au o experienta de peste 40 de ani in terapiile si tehnologiile dedicate ingrijirii dermului. Au dezvoltat Dermia ca un sistem noninvaziv dedicat sanatatii pielii, cu rezultate pe termen lung, cu rol corector si regenerant.

Dermia este o procedura complexa, realizata cu ajutorul aparatului Skinfaktor, care revitalizeaza tenul si actioneaza exact pe riduri si zonele cu probleme. Reface structura pielii folosind microdermabraziunea, mezoterapia si procedurile de filler intr-un singur tratament si se adreseaza celor ce se confrunta cu riduri pronuntate, lipsa fermitatii si un ten lipsit de vitalitate. Procedura elimina imperfectiunile, umple ridurile localizat si reface structura pielii, astfel incat la final tenul este vizibil intinerit si sanatos (se recomanda o serie de 4 proceduri pentru cele mai bune rezultate).

Procedura Skinfaktor incepe cu o curatare blanda, continua cu un peeling biologic si poliabraziune, procedura de Micro Activare M stimuleaza epiderma pentru ca agentii activi sa patrunda in adancime, astfel incat sa stimuleze sistemele proprii de reparare a pielii. Tehnica este completata de Micro Activarea S, o alternativa total neinvaziva la injectiile impotriva ridurilor sau mezoretapie, ce faciliteaza tratamentul local al ridurilor mici si cicatriciilor. 

Agentii activi de Power Lift Serum (Argireline) sunt plasati direct in riduri pe durata tratamentului, iar la final se aplica masti de lifting si regenerare si produse cu acid hialuronic si complex de lifting, care ulterior pot fi folosite si acasa (le gasiti aici) pentru a intretine si imbunatati rezultatele obtinute cu Dermia Skinfaktor. Daca va intereseaza sa va spun mai multe despre produse pot sa va povestesc dupa ce le incerc pentru ca am primit tonerul exfoliant si un ser cu acid hialuronic.

Skinfaktor ofera mai multe variante de tratament pentru nevoile tenului: Faktor D pentru tenul deshidratat, sensibil, care se exfoliaza, Faktor O pentru tenul gras, cu puncte negre, pori dilatati si acnee, Faktor P pentru tenul pigmentat cu pete cauzate de inaintarea in varsta si nuante diferite ale tenului, Faktor S pentru ten sensibil, reactiv, cu cuperoza si Faktor W pentru tenul uscat, matur sau mixt care si-a pierdut elasticitatea.


Ati incercat vreun tratament Dermia pana acum? Cat de des ajungeti la salon pentru un tratament profesional de ingrijire a tenului?

Un comentariu