Cateva recomandari de Black Friday

16.11.17

Pentru mine Black Friday chiar o sa fie ceva negru la modul cel mai serios. Va spuneam duminica ca s-a stricat centrala termica, am avut o speranta ca se poate repara ceva, speranta care s-a naruit repede - a trebuit sa iau alta, sa schimb niste tevi, o gramada de bani pe care nu ii aveam pentru asa ceva. Finantele mele pentru Black Friday sunt extrem de reduse si chiar o sa fiu extrem de atenta ce si cum, dar m-am gandit ca n-ar fi rau sa va spun despre ce promotii am aflat si ce e indicat sa facem si ce nu, chiar daca marturisesc ca eu deja sunt satula de Black Friday-ul asta permanent.



Multe oferte sunt doar ca sa fie, insa stiu din anii trecuti ca sunt si produse care merita, sunt si reduceri reale si sunt si super afaceri de care putem profita. Depinde mult de ceea ce cautam si de multe ori de cat de repede ne uitam, dar cel mai important e sa fim informate, mai ales daca avem de gand sa facem ceva achizitii importante. Am observat ca oamenii au tendinta sa cumpere lucruri care nu le sunt necesare, doar pentru ca sunt la oferta, lucru pe care eu nu-l inteleg si nu l-am inteles niciodata. Si au prostul obicei sa nu studieze piata inainte si sa creada orice pret taiat.

Ce fac eu cand ma intereseaza ceva? Ma informez, e primul pas - ce face produsul ala, ce oferte sunt pe piata, ce pareri au oamenii care l-au folosit, ce avantaje am daca iau de acolo si nu de dincolo si tot asa. Sunt diferente atat de mari intre siteuri, incat mi se pare o prostie sa nu verifici inainte de a cumpara ceva si nu ma refer numai la Black Friday, ci in general. Sunt lucruri pe care nu merita sa le iei acum, dar sunt si chestii care merita. 

Mai jos va las o lista cu ofertele despre care stiu si care mi se par interesante, v-am lasat link pentru fiecare pagina cu oferte pe numele siteului ca sa va fie mai usor daca va intereseaza ceva. O sa incerc sa le pun pe categorii, nu am avut mult timp sa caut, asa ca daca mai stiti oferte bune spuneti-ne in comentarii ca sa ne fie mai usor. Si nu uitati ca si weekendul viitor (ala care ar fi normal sa fie Black) vor fi reduceri si surprize multe.

Beauty

AORO - reduceri de pana la 60% (va recomand sa va uitati la produsele Ziaja si Bielenda daca cautati ceva mai acceptabil la pret, Bath & Body Works daca cautati ceva pentru rasfat, dar nu numai - tentatii pe site sunt multe, ultima mea postare cu ce-am luat de la ei poate sa va inspire)

ELEFANT - pana la 90% reducere intre 16 si 17 (eu am de gand sa ma uit la produsele de la Note Cosmetics, Beauty Face, Bielenda si Max Factor)

PAULA'S CHOICE - transport gratuit pe 17 pentru comenzile de peste 150 lei si mai multe surprize pe 24 (Omega+ Serum este recomandarea mea, cred ca pentru mine este produsul anului)

BOTTEGA VERDE - 3 zile de reduceri de pana la 82% (gelurile de dus, produsele pentru picioare si gamele cu vanilie mi-au placut mult)

YVES ROCHER - reduceri de pana la 50% intre 17-19 si 24-26 (vor fi reduceri la parfumuri, insa va recomand sa va uitati si la editiile limitate de sarbatori pentru ca miros extrem de bine)

MELKIOR - reduceri atat in magazine, cat si on-line in data de 17 (fardurile, creioanele de buze si produsele pentru unghii merita din plin banii)

PARFUMERIA -  pe langa preturile bune la parfumuri au si cadouri extrem de misto (la orice comanda se primeste un cadou)

MARIONNAUD - reduceri de pana la 70% la produsele selectionate (Di Palomo, Heloise de V, Somerset si La Patisserie de Bain sunt cateva din marcile lor exclusive care imi plac mult)

1001COSMETICE - reduceri intre 30 si 70% intre 24 si 26 (daca sunteti in cautare de produse de machiaj ieftine asta e siteul pe care trebuie sa-l verificati)

PINK PANDA - reduceri de pana 80% la o multime de produse (eu vreau sa ma uit la cele de la Makeup Revolution)

IVATHERM - reduceri de pana la 60% intre 17 si 19 (gelul de spalare Ivahidra+, gama Una, dar si Cicaderm si GlykoLift mi-au placut mult de la ei)

COSMETIQ SHOP - reduceri intre 50 si 80%

APILAND - reduceri de pana la 50%

PRODUSE COSMETICE - 10 zile (17-27) cu reduceri intre 20 - 70% (sunt multe branduri care merita incercate, mai ales daca nu aveti buget mare)


Fashion

ZOOT - 3 zile cu reduceri de pana la 70% la produsele selectate

FASHION DAYS - reduceri de pana la 90%

ANSWEAR -  reduceri de pana la 70% valabile pana in 25 + livrare gratuita

LA FEMME -  25% la toate produsele intre 17 si 19

MELI MELO - 20% reducere pentru toate produsele si 50% pentru cele selectate

SEVENSINS - reduceri de pana la 60%


Casa

BONAMI - 72 de ore cu reduceri de pana la 85% (va recomand sa va uitati la produsele Sass&Belle, Tri-Coastal Design si Rex London daca vreti ceva produse pentru cadouri)


IT & electrocasnice

EMAG - 17, ziua cu cele mai multe reduceri din an, chiar sunt curioasa ce oferta vor avea


Carti

LIBRIS - 24 de ore cu reduceri la peste 90% dintre produse

CARTURESTI - reduceri intre 20 si 70% la toate produsele din stoc

ELEFANT - pana la 90% reducere intre 16 si 17


Stil de viata sanatos

VEGIS - reduceri intre 40 si 90% la o multime de produse incepand de astazi de la ora 20

RANGALI - super reduceri la peste 4000 produse



Animale

PENTRU ANIMALE - reduceri mari la cele mai vandute produse


Nu uitati de Sephora, Douglas, The Body Shop, Makeup Shop daca va tenteaza ofertele pe beauty, au anuntat oferte interesante.

Voi cum procedati de Black Friday? Aveti de gand sa cumparati ceva?

10 comentarii

  1. Anul acesta mi-am propus de Black Friday să-mi iau doar un telefon nou și un expresor pentru cafea. Nu vreau sa exagerez cu cumpărăturile și sper sa nu încalc ce mi-am propus :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe Cupio trebuie sa fie reduceri,vreau sa-mi iau niste buretei care imita beauty blenderul . Daca vad ceva interesant o sa mai las un comentariu. Vroiam o pereche de cercei de la Nissa dar nu au intrat la reducere . Pe Sephora trebuie sa vad ce reduceri au.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea am apucat sa ma uit pe alte siteuri si nici n-am cumparat ceva. :)

      Ștergere
  3. Eu deja mi-am comandat o pereche de blugi de la hm. În mod normal nu risc sa îmi iau pantaloni online dar acum sunt însărcinata și f rar vezi vreo oferta ptr femei însărcinate pe undeva. Iar hainele astea sunt asa de scumpe! Am luat și de pe fashion days câte ceva. 2 cardigane care o sa ma prindă și când nu o sa mai am o masura clara în partea de sus și o pereche de ghete de la trespass care erau reduse de la 650 la 150. Pe cele din urma nu le am comandat deloc pe considerente de frumusețe cât pentru ca iarna asta las deoparte ce am purtat pana acum și ma transform în yeti mic. O sa ma mai uit pe eMAG și evomag sa ii iau mamei o mașină de spălat... Și cam atât. Oricum deja am exagerat. Totuși... Acum ca ziceai tu de elefant... O sa întru și pe acolo sa vad ce și cum ��

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru pontul cu Ivatherm -plasat comanda. Ref.la BF Emag multe preturi sunt super umflate, am vazut un set Bielenda cu 3 produse la superoferta 59,99 lei redus de la 118 lei?? cand de fapt 60 lei este pretul intreg al produselor pe Aoro, deci reducere emag e zero. Anca T

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am vazut si eu, produsele Bielenda au preturi diferite pe toate siteurile, s-ar putea sa nu fie umflat si cu atat sa le vanda, desi e diferenta mare de tot.

      Ștergere
  5. Eu chiar am vazut promotii reale , pe Cupio de ex gasiti fond de ten la 4 ron si palete de farduri la 3 ron , pentru cine este interesat.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere