Oferte tentante

16.9.16

In ultima perioada am vazut o groaza de oferte bune in magazinele on-line, produse noi, promotii mai mult decat bune, iar tentatiile au fost mari. Mi-am luat cateva chestii la preturi foarte bune, v-am aratat si pe Facebook cateva oferte care mi s-au parut interesante, insa cum stiu ca nu toata lumea ma urmareste si pe Facebook m-am gandit ca o postare cu cele mai bune oferte va fi de folos si o sa va ajute sa faceti cumparaturi inteligente.

Elefant a adus o gramada de produse cosmetice noi in ultimele zile, branduri foarte misto, dar si preturi super bune. Eu ma uit mereu direct in sectiunea de noutati (aici daca n-o stiti) si asa am reusit sa-mi iau oje de la Ciate cu 10 lei, dar am vazut si multe altele care ma tenteaza si pe care daca o sa le mai gasesc peste cateva zile - cand o sa stau mai bine cu finantele - o sa profit. Mai jos v-am aratat cateva dintre ofertele care mie mi se pare extrem de interesante.
 

 














Multe noutati am vazut si la cei de la Aoro, dar am vazut si cateva oferte bune care mi se par extrem de interesante. Printre noutati sunt produsele de la Origins (le gasiti aici), cateva produse noi de la Palmer's - aici, dar si RevitaLash - aici si gamele Pro de la Ziaja (le gasiti aici, sunt o multime de produse de care nici nu stiam). O alta gama care mi-a atras atentia este Metforsan (aici) care este pentru animalele de companie, daca ati incercat produsele sau stiti ceva despre ele va rog sa-mi spuneti si mie, ma tenteaza cateva chestii pentru latratoarele si mieunatele mele, mai ales samponul spuma si solutiile de curatat.








Ultimul site de care vreau sa va spun este Vivantis pe care sunt extrem de tentata sa dau o comanda - am vazut ca au adus samponul uscat Elseve Fibralogy (il gasiti aici), dar si oje de la Sally Hansen la un pret foarte bun. Paletele Most Wanting de la Artdeco mi se par extrem de misto si parca m-ar tenta una dintre ele, dar si cateva produse de la Kneipp mi-au atras atentia. Am vazut si cateva seturi de la Somerset care arata extrem de bine si sunt perfecte pentru cadou.

Voi ce oferte bune ati vazut in ultima vreme? Ati profitat de oferte?

4 comentarii

  1. Da , am profitat si se pare ca doua din cele listate de tine se afla si in comanda mea :)(suntem pe aceeasi lungime de unda noi doua) :))
    Mai exact oja mov de la Ciate si glossul YSL , pretul e atat de bun incat mi se pare dubios, il verific cand il primesc .
    Au fost si produse de la Guerlain si vroiam sa-mi iau un fard de obraz , pretul mai mult decat bun 100 ron parca era , dar intr-o ora s-au epuizat absolut toate produsele de machiaj Guerlain .Am vazut si un blush de la MAC si multe altele , doar bani sa ai .
    Multumim
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oja mi-am luat-o si eu, am vazut ca zilnic tot baga noutati si unele chiar merita din plin. :)

      Ștergere
  2. chiar tentante, dar nu mai comand nimic, sunt tare amarata ca nu a venit un pachet de pe 9 august nici acum, de la iherb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coletele iHerb ori ajung repede, ori intarzie 30-45 zile, multa lume a patit asta in ultima perioada.

      Ștergere