Balsam uleios pentru buze Bottega Verde

15.9.16


Nu sunt la prima intalnire cu brandul Bottega Verde, insa sunt la prima intalnire cu produsele lor de machiaj si s-ar putea sa fie inceputul unei prietenii lungi. De cand am vazut balsamul uleios am stiut ca vreau sa-l incerc, n-am vazut pe site  decat doua nuante si nu era precizat nici un detaliu si nici o denumire. Insa am cautat informatii pe net si am descoperit ca sunt sase nuante in total si din cate am inteles sunt lansate anul asta. Uitandu-ma la swatchuri am putut sa-mi dau seama ca nuanta care mi-a placut mie era prima, Rosa, asa ca am pus-o direct in cos.

Nu stiu daca vi s-a intamplat vreodata sa puneti mana pe un produs, sa va uitati la el si sa stiti ca o sa va placa - cam asta mi s-a intamplat mie cand am scos balsamul asta din cutie. Am vazut tubul, l-am desfacut, m-am uitat la aplicator si la nuanta si am stiut ca o sa fie unul dintre produsele pe care o sa le folosesc extrem de des.

Formula contine extract de samburi rosii din Palazzo Massaini (Toscana) si ulei de argan, iar mirosul este unul usor vanilat. Textura nu este foarte uleioasa, iar pe buze se simte minunat. Nuanta Rosa pe care am ales-o eu este exact nuanta buzelor mele si-mi place mult, aplicatorul este din acela nou cum folosesc si cei de la Pupa si pe care l-am mai laudat pe blog.- se muleaza perfect pe buze si este extrem de usor de folosit.

Este un produs usor de purtat, iar cele ce nu folosesc ruj/ gloss, dar vor totusi sa-si ingrijeasca buzele si sa aiba si o usoara tenta colorata pe buze cred ca vor aprecia mult produsul asta. Eu il folosesc si pe post de tratament atunci cand simt ca buzele mele sunt usor uscate si face o treaba foarte buna. Celelalte nuante sunt mai puternice, asa ca daca va plac culorile mai aprinse, dar vreti si un produs care sa va ingrijeasca buzele, s-ar putea sa gasiti ceva pe placul vostru.

Eu am comandat si doua produse pentru corp cand am luat balsamul, insa o sa va povestesc separat de ele pentru ca merita (n-o sa va pun sa ghiciti ce aroma am ales pentru ca stiti sigur ce-mi place). Comanda a venit extrem de bine ambalata si a ajuns in 2 zile prin curier (la comenzi de peste 99 lei transportul prin curier e gratuit), cei de la Bottega Verde au o campanie extrem de misto Frumusetea este in tine si puteti citi mai multe pe siteul lor. Am primit si un cadou, sunt mai multe variante pe site in functie de valoarea comenzii, oricum daca va inscrieti in comunitatea lor la fiecare comanda primiti cel putin un cadou.

Si pentru ca brandul este relativ nou pe piata noastra si sunt sigura ca va doriti sa incercati produsele lor, cei de la Bottega Verde au pregatit un cadou pentru cititoarele mele - astfel primele 20 dintre voi care comanda pe site vor primi o reducere de 10% indiferent de valoarea comenzii (introduceti codul COLTUL inainte de a finaliza comanda).

Ati incercat produsele Bottega Verde? Ce va tenteaza cel mai mult de pe site? Aveti vreo recomandare de produs pentru mine?

11 comentarii

  1. nu ma indoiesc de efect, dar oare nu-i prea prea uleios ? :-s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e deloc uleios, se vede si in poza textura, se simte ca un gloss hidratant.

      Ștergere
  2. Da, asa m-a intrigat fardul de pleoape stick verde menta. Cand l-am vazut, am zis ca il vreau. Am studiat pe siteul lor din Italia, plus comentarii, gramaj si am facut o comanda. Mi-am luat o gramada de produse geluri de dus, sampon, balsam si am primit si cadouri crema de maini de vanilie neagra, pe care acum o folosesc si intra repede in piele si miroase frumos. Samponul cu argila pt par gras nu m-a impresionat, este foarte apos. Am avut si gel de dus cu magnolie neagra de la ei luat din farmacie de test si miroase usor, dar nu asa intens. Plus ca mi-au dat ei la reduceri pe site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au o gramada de oferte bune in perioada asta, o sa scriu si eu despre cele de corp pe care le-am incercat, nici mie nu mi se pare intens mirosul gelurilor de dus, insa imi place mult textura.

      Ștergere
  3. O nuanta tare placuta, chiar port si eu astfel de culori .Cred ca e bun, mai ales ca e uleios deci clar nu usuca buzele .
    Must try :)
    http://deyutza87.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. A sosit comanda de la ei ieri, mi-am luat un blush , un fard de ochi si un rimel. Le-am testat imediat cum le-am primit.
    Primele impresii ,rimelul este foarte uscat si nu mi-a placut lucrul acesta . Fardul de ochi desi am ales nuanta roz mai degraba este un alb sidefat . Singurul produs care mi-a placut este blushul, desi in cutie arata foarte pigmentat, pe ten arata chiar decent, natural . Produsele au niste ambalaje foarte frumoase, in special rimelul . Sunt reduceri foarte bune perioada aceasta pe site si-mi mai doresc cateva chestii, dar pe viitor.
    In legatura cu produsul ales de tine, pare mult mai pigmentat decat juicy shakerul de la Lancome, pe care regret ca am dat banii, o mare dezamagire .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu ca nuantele de pe site nu prea sunt descrise sau nu au detalii si nu poti sa-ti dai seama ce si cum, poate vor remedia pe viitor asta - e pacat.

      Juicy Shaker de la Lancome pe mine nu m-a atraa deloc dupa ce l-am testat in magazin, mi-a placut ideea, insa cand l-am vazut ce face am zis ca sunt bani aruncati.

      Ștergere
    2. Sa stii ca ai dreptate, chiar au fost bani aruncati, eu ma asteptam la ceva WOW, nu apucasem sa-l testez in magazin , iar din review-uri...imi facusem o parere buna pentru ca a fost ridicat in slavi .
      (Anamaria)

      Ștergere
  5. Am vazut atatea articole cu oferte atat de bune incat o sa cedez curand :))

    RăspundețiȘtergere