7 intr-o saptamana #85

18.9.16


Am inceput saptamana cu cateva plimbari in aer liber de care chiar aveam nevoie si am terminat cam in acelasi stil, insa mi se pare totusi mult prea cald pentru perioada asta, desi - recunosc - m-am bucurat de zilele astea calde si am profitat de momentele cand am putut sa ma "rup" de munca si sa ma bucur de aer curat (cat de curat poate sa fie in Bucuresti) si de lucruri si locuri noi sau mai putin noi.

Saptamana trecuta va aratam pe Facebook cateva produse de machiaj de la Douglas care imi plac mult si le-am folosit si saptamana asta dupa ce le neglijasem o perioada. M-am bucurat din plin de boosterele de la Paula's Choice, am avut un pic mai multa grija decat de obicei de tenul meu (care chiar simt ca da semne ca se resimte dupa vara) si am primit in dar si ultima carte a Paulei Begoun pe care am inceput deja s-o citesc.

Joi am fost la doua evenimente si am descoperit doua locuri pe care nu le stiam - Nuba #summervibes si Poesia by Patrizia. De Nuba nu am apucat sa ma bucur mult joi pentru ca eram pe fuga, insa m-am bucurat putin de parcul Herastrau unde n-am mai ajuns de foarte multa vreme (sa fiu sincera uitasem ce stare misto imi da). La Poesia insa m-am intors sambata si am petrecut putin timp cu niste prieteni, pacat ca se lucreaza in zona, mi-a placut mult.

Vineri am primit o surpriza frumoasa de la Marionnaud cu ocazia a 7 ani de frumusete marca Marionnaud si asa am aflat ca ne asteapta in magazine o multime de cadouri si de promotii, insa am vazut ca si on-line tentatiile sunt mari (azi transportul e gratuit - daca va doriti ceva din magazinul on-line profitati). Daca ajungeti prin magazine nu uitati sa va uitati si sa mirositi noile parfumuri Heloise de V. de care v-am povestit zilele trecute.

Nomasvello a deschis un nou salon in Mega Mall si vineri seara am ajuns la inaugurare. Ideea asta cu saloanele unde poti sa-ti faci un tratament facial sau o sedinta de epilare definitiva in timp ce iesi la cumparaturi mi se pare chiar misto, desi initial nu m-a atras foarte tare. M-am gandit insa de cate ori am amanat sa ajung la un tratament ca nu imi era in drum si mi-am schimbat parerea. Nomasvello Mega Mall are si cateva oferte bune de lansare, puteti de asemenea sa beneficiati de o diagnoza faciala Woodlamp si sa testati gratuit epilarea definitiva cu IPL - mai multe informatii gasiti aici.

Sfarsitul de saptamana a insemnat relaxare, cumparaturi (d-alea absolut necesare pentru casa, mancare, etc.), plimbari prin parc, joaca cu blanoasele mele, momente cu oameni dragi mie - timp de calitate, asa l-as numi. Saptamana viitoare e una destul de incarcata si aveam nevoie sa ma incarc cu energie, ceea ce am si facut. Saptamana voastra cum a fost?

17 comentarii

  1. Ai ai avut o saptamana plina si frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cartea aia trebuie s-o citesc și eu cândva. Localul ăla arată fain, trebuie să-l „testez” cândva. :))
    O nouă săptămână cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Seara buna, Camelia.
    Trebuia sa te salut si sa iti scriu cateva randuri.
    Totul e ok, pentru mine luna septembrie e cea mai incarcata. Asa ca visez la putin timp liber, la shopping si la o baie relaxanta de jumate de ora cu arome gourmande de vanilie si ciocolata. :)
    Peste vreo 10 zile intru in normal(sper) si sa ne auzim numai de bine.
    O saptamana frumoasa sa ai! <3 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vina mai repede momentele alea de liniste, te astept cu vesti bune. :)

      Ștergere
  4. Saptamana mea? Pai, sa vedem :)
    Am fost la fizioterapie sa urmez niste proceduri, deh, asa e cu inaintarea in varsta, iti apar tot soiu' de chestii :D Din fericire, am doar un inceput de spondiloza cervicala, din pacate, avand ceafa cam teapana, daca ma fluiera cineva, nu mai pot intoarce doar capul, trebuie sa ma intorc cu totul :) :)
    Altfel, cu copiii si cu micile bucurii printre multele chestii cotidiene, nu toate minunante, dar na :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi si tu partea buna ... macar auzi cand te fluiera cineva. Acum lasand gluma la o parte iti doresc sanatate! :)

      Ștergere
  5. si mie imi plac produsele marca Douglas, mai ales rujurile! o zi faina!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si gama lor Spa e foarte misto, au facut o treaba buna cu produsele astea marca proprie.

      Ștergere
  6. Bine ca te-ai bucurat de saptamana asta, azi a inceput sa ploua. Mi-ai amintit ca ar trebui sa dau o fuga prin Mega Mall. O saptamana frumoasa fetelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper azi sa fie mai frumos ca zilele trecute ne-a omorat ploaia asta.

      Ștergere
  7. Ai facut bine ca ai profitat de zilele frumoase, pentru ca de azi au inceput ploile , toamna incepe sa-si intre in drepturi .
    Saptamana mea a fost una cu surprize , m-am bucurat de prima mea gentuta de la Aldo .
    Sa ai o saptamana frumoasa .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa o porti cu placere, mi-au ajuns si mie ieri doua genti noi. :)

      Ștergere
    2. Multumesc la fel .Abia astept sa le vad :P

      (Anamaria)

      Ștergere
  8. O saptamana frumoasa ai avut .eu am avut una mai linistita.

    RăspundețiȘtergere