Dragoste la prima atingere

11.5.15


Am incercat multe (si o sa raman doar la cuvantul multe) produse in viata mea si probabil ca o sa mai incerc multe altele pentru ca imi place sa descopar texturi noi, arome noi, produse diferite. Arareori fac alegeri gresite cand cumpar ceva pentru ca stiu ce-mi place si ce nu, stiu ce mi se potriveste si ce nu, am invatat in timp sa nu ma mai iau dupa tot ce citesc sau aud si cateodata mi se intampla sa stiu de prima data cand folosesc un produs ca o sa ajunga sa-mi placa la nebunie. Asa s-a intamplat si cu cele trei produse de care vreau sa va povestesc astazi.

Gelul de ras Sweet Vanilla de la Balea l-am luat in urma cu cateva saptamani dintr-un magazin DM si l-am ales datorita mirosului. A fost un pic mai scump decat celelalte variante din magazin, dar m-a cucerit mirosul si o face in continuare de cate ori il folosesc. Nu-s multe de zis despre un gel de ras, asa ca nici n-o sa incerc sa fac asta. Nu usuca pielea, isi face treaba si miroase de vis.

Vitamin C Glow Boosting Moisturiser de la The Body Shop (mai multe detalii gasiti aici) a fost o surpriza placuta pentru mine. Am primit crema la evenimentul de lansare si, desi ador produsele cu vitamina C pentru ten, a durat ceva pana am incercat-o. Intr-o dimineata aveam nevoie de un strop de energie (si tenul meu la fel) si mi-am amintit de crema asta si mi-a placut la nebunie - de la textura usoara de gel, la modul cum imi hidrateaza si energizeaza pielea pana la miros. Au trecut niste ani buni de cand n-am mai incercat un produs pentru ingrijirea tenului de la The Body Shop (cred ca ultima data am incercat ceva din gama cu vitamina E), dar o sa fiu mai atenta la produsele lor de acum inainte.

Spuma de dus Rice Milk & Vanilla de la Greenland am cumparat-o in vacanta si o folosesc de cand m-am intors. Ma asteptam sa-mi placa (am mai avut in trecut o varianta de spuma de dus de la ei, in ambalajul vechi, cu iaurt si castravete), dar parca mi-a depasit asteptarile. Umple toata baia cu o aroma placuta cand o folosesc, textura este blanda cu pielea si o lasa hidratata si catifelata si-mi doresc sa incerc si celelalte produse din gama. Daca va mai zic ca am luat-o si la jumatate de pret din Bipa ...

Imi plac si le folosesc cu placere. Voi ce astfel de produse ati descoperit in ultima perioada?

9 comentarii

  1. Si eu eram in cautarea unui gel de ras bun si la ultima comanda data pe iherb l-am ales pe acesta :Kiss My Face, Moisture Shave, Pomegranate Grapefruit si bine am facut . Il ador, hidrateaza foarte bine si de cand il folosesc nu am mai avut probleme cu iritarea pielii mai ales in zona sensibila .Am avut si eu o crema cu vitamina E de la TBS dar nu m-a dat pe spate :) Foarte interesanta spuma de dus .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu pe iHerb la cele de la Kiss My Face, dar nu mi-a placut ambalajul (reusesc tot timpul sa le scap prin cada/ pe jos si prefer tuburile metalice). Nu stiu cum e crema cu vitamina E, am avut un spray parca si inca ceva, nu-mi mai amintesc exact. :)

      Ștergere
  2. Pai eu la tine pe blog vad tot felul de produse in premiera de care eu habar nu am,si chiar ma bucur,ca le vad pt ca doar asa mai intru si eu in rand cu lumea :)))pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am luat si eu un gel de dus DM ca urmare a cumpărăturilor tale .... Este bunut

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am mai folosit de mult timp gelurile de dus de la Balea, mie imi placeau cele peeling.

      Ștergere
  4. Foarte dragute produsele. Eu am descoperit uleiul tratament Kiko, l-am castigat la un concurs :) dupa prima folosire mi-am dat seama ca se potriveste perfect parului meu <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uleiul tratament Kitoko...scuze :)

      Ștergere
    2. Ma si gandeam cand am vazut primul comentariu ca nu stiu sa aiba Kiko produse pentru par. Sa-l folosesti cu placere. :)

      Ștergere