Dimineata, luni, viata

25.5.15


Luni ... dimineata ... si eu n-am inchis ochii deloc. Asa mi se intampla cand ma preocupa ceva, e unul din lucrurile la care "lucrez" de ceva vreme si nu reusesc de nici un fel sa-mi schimb reactiile si modul in care las anumite lucruri sa ma afecteze. Ieri am vorbit cu o persoana draga mie care trece printr-o perioada urata si m-a dat peste cap, nu mi se intampla cu multi oameni, dar ... banuiesc ca toti trecem prin asta, doar ca eu mi-as dori sa nu fac nopti albe cand se intampla asta. 

Am in fata o saptamana plina, asa ca am incercat sa ma mobilizez putin si sa-mi schimb dispozitia si sa ma pregatesc pentru munca. Am scos de la frigider masca cu gel de la The Body Shop (e uriasa masca asta, imi acopera jumatate de fata) si cat am tinut-o pe ochi, am aprins un betisor parfumat (imi plac mult cele Indian Spice Mix pe care le-am adus din vacanta) si mi-am pus niste muzica de relaxare/ meditatie si am stat asa vreo 20 minute in pat. 

A urmat un dus si am aplicat pe ten peelingul de la Ziaja, care e pe terminate si care imi place la nebunie (v-am povestit de el pe blog acum ceva vreme). Pentru ca ma strangea putin pielea dupa ce l-am folosit am aplicat si masca din aceeasi gama - e o masca gel cu alge marine si glicerina si are un efect relaxant si racoritor, dar lasa si pielea hidratata (masca are 7 ml, cantitatea perfecta cat sa nu irosesti aiurea produs). La finalul mi-am curatat tenul cu apa micelara din aceeasi gama (care e si ea pe sfarsite, mi-a placut mult gama asta, v-am spus) si am aplicat un ser cu vitamina C.

Mi-am pregatit ceva de mancare, mai exact o farfurie cu fructe (o nectarina, trei capsuni, jumatate de kiwi si putin pepene galben si am adaugat si cativa fulgi de migdale) si am baut o gramada de apa. Am verificat mailurile, am raspuns la ce era urgent, mi-am facut in minte un plan de bataie si sunt pregatita pentru o noua saptamana, care sper sa vina cu lucruri frumoase. Sa aveti o saptamana asa cum va doriti!

14 comentarii

  1. I like your phone! Si salata de fructe arata mult prea bine: Skittles natural :))

    RăspundețiȘtergere
  2. O saptamana spornica sa ai!!! ;) Super yummy salata!!! Tot cu fructe m-am delectat si eu in acaesta dimineata. :)
    As vrea sa te intreb daca ai folosit pensule Zoeva,daca-s ok ca si calitate? si ce model de tel. ai? si daca face poze faine, clare? Urmaresc si eu sa imi schimb tel. dar principalul criteriu pe care-l urmaresc e sa aiba o camera foto ok,peste medie. Multumesc! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am o singura pensula Zoeva si-mi place. Telefonul e achizitie recenta, inca ma mai joc cu el, asa ca nu pot sa dau detalii multe inca.

      Ștergere
  3. Super postarea si rasfatul ma refer la fructe♥♥, tocmai am savurat o farfurie cu cirese♥♥♥♥o saptamana frumoasa iti doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mancat si eu zilele trecute cirese, trebuie sa mai cumpar. :)

      Ștergere
  4. Sunt geniale toate produsele Ziaja, super blande, atat cele pt corp cat si cele pt fata. Sunt usoare, imposibil sa nu te relaxeze

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ai o saptamana frumoasa si usoara exact cum este si articolul :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti doresc o saptamana frumoasa plina de realizari!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru mine ziua de luni e intotdeauna cea mai activa din saptamana. Mereu traiesc cu senzatia aia ca e un start fresh si ca pot face orice am in minte!:)) Usor stupid, stiu, dar nu ma pot abtine sa nu gandesc asa. Imi fac ritualurile la ora 6, inainte sa se trezeasca copilul si barbatul si gata sunt! Cu motoarele turate! Platoul ala cu fructe suna extrem de bine la ora asta!

    RăspundețiȘtergere