Perfect Pair

2.12.14


Mereu am fost curioasa sa incerc produse noi, sa vad ce-a mai fost lansat, sa testez, insa in ultimul an am incercat sa-mi infranez impulsul de a cumpara ceva doar din curiozitate si sa ma bucur de ceea ce am, iar atunci cand am facut cate o achizitie m-am gandit daca am cu adevarat nevoie de acel produs. Mi-a iesit de cateva ori, insa au fost si momente cand curiozitatea a invins. In ultima perioada am observat ca intind mana dupa aceleasi produse si le folosesc mereu cu o anume pensula, de aici mi-a venit si inspiratia pentru postarea asta.

Diorskin Nude Tan Light Healthy Glow Enhancing Powder (002 Sunlight) de la Dior m-a cucerit din prima si merita din plin toti banii (l-am luat de aici), iar pensula pe care o folosesc pentru aplicare este Blush Brush de la Real Techniques (o puteti lua de aici sau de aici). Imi contureaza fata, ii da culoare si ma face sa arat mult mai odihnita decat sunt de fapt si asta imi place mai mult decat pot sa spun in cuvinte. Restul produselor de felul asta au fost uitate de cand am incercat Sunlight.

Blushul Koh Samui de la Sue Devitt l-am luat lunile trecute la o oferta pe StrawberryNET (aici) si l-am purtat aproape zilnic (in caz ca va tenteaza inca este la oferta), iar de ceva vreme pensula mea preferata pentru blush este copia dupa Yachiyo de la NARS (am dat cativa dolari pe ea si o prefer pensulelor mult mai scumpe pe care le am). Imi place la nebunie combinatia asta si merge cu orice.

Ultima pereche de care vreau sa va spun este formata din Sheer Lights Illuminating Pen de la Elizabeth Arden (luat tot de pe StrawberryNET la o oferta si pe care il pandesc de ceva vrema sa-mi fac stoc - nuanta pe care o am este 01 Soft si este iluminatorul perfect pentru zona de sub ochi) si Airbrush Concealer de la Ecotools (o gasiti aici sau aici - a stat ceva vreme uitata in sertar, dar in ultimele luni ne intelegem perfect). Problema cearcanelor e una spinoasa in cazul meu, insa cele 2 folosite impreuna reusesc o treaba foarte buna si sunt o combinatie castigatoare.

Voi aveti "perfect pair" printre produsele voastre?

24 de comentarii

  1. Ma tenteaza iluminatorul de la Elizabeth Arden iar Diorskin Nude arata foarte bine.pupici :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amandoua sunt produse foarte bune, sunt printre cele mai inspirate achizitii ale mele.

      Ștergere
  2. Interesante informatiile tale!
    eu nu am inca o pereche perfecta. Mi-ai dat niste idei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca ai o combinatie pe care o folosesti des, insa nu ti-ai dat seama inca.

      Ștergere
  3. Ff bun articolul, nici eu nu detin nici o pereche , dar nici nu prea ma pricep..:(, te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mana ti se intinde automat spre anumite produse, dar nu iti dai seama. Asa mi s-a intamplat si mie. :)

      Ștergere
  4. M-ai făcut curioasă cu acea copie, arată foarte bine!
    Eu pensula pentru concealer de la ET o folosesc zilnic de când am achiziţionat-o (foarte recent) - indiferent ce concealer folosesc, iar pe cea de la RT o folosesc de obicei împreună cu un bronzer Elf. Eu oricum stau cam prost la capitolul pensule.. până de curând n-am investit prea mult la capitolul ăsta dar intenţionez s-o fac anul viitor, am deja lista făcută, doar buget generos să fie. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu am spus ca pensulele fac diferenta, poti sa ai cele mai bune produse, daca nu ai pensule bune rezultatul nu va fi niciodata ala la care sperai. Sa-ti aduca anul viitor cat mai multe pensule. :)

      Ștergere
  5. M-ar tenta prima pereche. :P
    Sa le folosesti cu drag in continuare! ;)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca as gasi cateva "perechi perfecte" in trusa mea: prima pereche care imi vine in minte este: fondul de ten ColorStay cu pensula Stipple de la Elf! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca toate avem cateva perechi, doar ca nu ne-am gandit la ele asa. :)

      Ștergere
  7. Eu sunt mai rudimentara Fondul de ten de la Rimmel si pudra de la Max Factot. Deocamdata nu am decat pensula aia micuta de ochi de la tine :)) O sa ajung eu si la ele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai putea sa treci cateva pensule pe lista cu achizitii viitoare, o sa vezi si diferente mari. :)

      Ștergere
  8. Arata tare bine produsele alese de tine. Perechea perfecta pentru mine perioada aceasta ,fondul de ten Rimmel lasting finish + elf translucent matifying powder, sunt 2 produse ieftine dar foarte bune .Am tot auzit lucruri bune de acest fond de ten si chiar imi place.
    ps: ai sa razi, dar perioada asta am renuntat la cc creamul de la Physicians formula pe care-l iubeam atat de tare, nu mi se potriveste iarna, desi am nuanta light, la fel si pudra din aceeasi gama, asa ca am fost nevoita sa incerc altceva si am luat produsele de care ti-am zis mai sus.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tenta si pe mine fondul de ten, insa am prea multe incepute si am zis pas. Ma bucur ca-ti place, sa le folosesti cu placere in continuare. :)

      Ștergere
  9. Perechile mele:
    - fond de ten Ivatherm cu RT foundation brush
    - Sleek Contour Face Kit/Sleek Face Form Medium/iluminator Sleek Glo cu pensule RT blush brush si RT setting brush - cele mai folosite perechi, in fiecare zi pun mana pe ele
    - o pudra bej sidefata de la Radiant cu pensula RT Setting (mai ales pt machiajul ochilor cand vreau sa fixez)
    - creionul Sleek Eau le liner cu pensulica Ecotools eyeliner
    - fard L'oreal Color Riche sau mai nou, paleta Sleek cu pensulica Ecotools Smudge eyeliner

    Am inceput sa achizitionez mai cu cap produsele cosmetice; investesc in truse de farduri cu mai multe nuante si daca gasesc un gloss, un fard sau blush care sa imi placa nu imi cumpar alta doar pt ca arata bine ci incerc (dar mai apar si tentatii) sa le folosesc pana le consum de tot.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place asta cu achizitiile gandite. Si eu incerc in ultima vreme sa nu mai cumpar impulsiv, sa vedem cat o sa reusesc.

      Ștergere
  10. Frumoase perechi,amandoua imi fac cu ochiul ;)
    Eu am o trusa de la Ruby Rose si pensule tot de la ei,astea le folosesc mereu ... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu mai stiu de cand n-am mai vazut produse Ruby Rose, banuiesc ca fardurile sunt tot asa pigmentate cum erau acum 20 de ani. :)

      Ștergere
  11. Am un blush roz de la Orfilame si o pensula de la Ecotools. Merg perfect impreuna.

    RăspundețiȘtergere