7 intr-o saptamana #18

28.12.14


N-a fost chiar saptamana la care am visat eu, dar nici rea n-a fost. A fost ciudata si o sa ma limitez doar la cuvantul asta. Am racit la cap si nu-s in cea mai buna forma (cand scriam mi-am dat seama cand am racit si de ce ma omoara gatul - pe 26 seara a disparut catelul unor vecini si am iesit sa-l caut, l-am fluierat si am tot umblat prin ploaie - important e ca a aparut si e in siguranta acasa), iar in seara de ajun dupa ce-am impartit cadouri era sa ajung la spital in loc de acasa (am avut dupa 2 ani iar probleme cu ligamentele de la genunchi si am ramas in mijlocul strazii intr-un picior si cu niste durerei groaznice), dar nu mai conteaza nimic din toate astea. Bine ca n-a fost mai rau si ca in final s-a rezolvat cumva.

Diminetile mele au inceput toate cam la fel: o cana mare de ceai, o lumanare parfumata si cantece de Craciun. Am impachetat, trimis si dus cadouri pentru cei dragi. Am primit de la Fares o cutie plina cu produse cu ocazia implinirii a 85 de ani si am descoperit ca multe dintre voi iubiti produsele lor. Oja pe care am purtat-o de Craciun a fost Chyna de la Zoya si pentru ca Milka este ciocolata mea preferata am cumparat mosi de ciocolata si i-am adaugat la cadourile celor dragi.

N-am rezistat cand am vazut ciocolata Bubbly de la Cadbury (buna, dar parca cea cu Oreo a fost si mai buna) si pentru ca aveam nevoie sa-mi aranjez putin sprancenele am incercat benzile Eyebrow Shapers de la Pretty, care s-au dovedit a fi o mare dezamagire. Am primit un colet cu niste cercei comandati acum ... nu mai stiu cat timp si nici nu mai stiam ca i-am cumparat. Si nu pot sa nu va arat poza cu Foxy (nu cred ca v-am zis ca asa am botezat-o), e prea frumoasa.

In rest a fost cu cadouri, cu timp petrecut cu oameni dragi, cu multe filme si cani de ciocolata si ceai, cu mult ras si cu putina mancare (pana la urma am mancat si eu vreo 3 sarmale de pui si o felie de cozonac cu ciocolata, nu ma simt atrasa deloc de meniul romanesc de sarbatori). A fost diferit fata de alti ani, dar a fost bine - am avut timp pentru mine. 

Voi cum ati petrecut?

21 de comentarii

  1. Noi ne-am plimbat cu copilul prin oras, am mancat vata de zahar, am admirat luminitele de Craciun, am fost la McDonald si la un loc de joaca pentru copii. Au fost zile relaxate cu multe daruri, date si primite, multa ciocolata Milka si clipe de relaxare in care am vazut filme, am scris pe blog sau m-am jucat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele mai frumoase amintiri se creaza asa, ma bucur ca ati avut zile asa reusite. :)

      Ștergere
  2. Offf sanatate multa! Chiar ma gandeam la tine, ca n-ai mai dat nici un semn de viata de Craciun... banuiam ca ai avut probleme cu sanatatea :( Sper ca acum te simti mai bine.
    Cum e ceaiul de la Twinings? L-am comandat si eu, dar inca nu l-am primit.
    Iar de cercei ce sa mai spun? sunt asa de frumosi! i-am vazut si eu pe aliexpress acum ceva vreme si mi-a ramas gandul la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca d-asta am lipsit, sunt ok, am probleme cu piciorul inca, dar nu se compara cu ce-a fost, iar operatia nici nu vreau s-o iau in calcul. Si nici nu prea am alte solutii.

      E bun ceaiul, imi place, dar nu pot sa zic ca e nemaipomenit, insa pentru perioada asta e tocmai bun. De pe aliexpress i-am luat si eu, cu vreo 2 ron si ceva perechea. :)

      Ștergere
  3. off,imi pare rau pt patania nefericita din ajun de Craciun...stiu cat e de rau,mie mi s-a intamplat asta toamna in padure fiind,la cules de ciuperci, sa mi se puna o durere ingrozitoare in jurul genunchiului...abia am ajuns acasa,intr-un picior si transpirata toata de durere...am luat tipm de o luna calciu cu magneziu si D3,dar timp de 3 saptamani abia puteam pune piciorul in pamant...acum sunt bine.
    Sper sa iti treaca si raceala,prea multe rele ti se intampla tie,care esti un suflet minunat!!!
    sa folosesti cu spor tot ce ne-ai ilustrat in fotografii,iar despre Foxy ce pot spune...e o scumpete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine e veche situatia cu genunchiul, mi se stramba piciorul cu totul, de data asta insa n-a fost chip sa-l pun la loc si m-am chinuit mult. Bine ca n-a fost mai rau. Sa speram ca 2015 va veni numai cu lucruri bune si cat mai putin intamplari nefericite.

      Ștergere
  4. Nici eu nu ma innebunesc dupa meniul romanesc de sarbatori :) dar as fi mancat si eu putin cozonac cu nuca multa de tot. Sper ca esti mai bine cu piciorul, stiu ce inseamna (eu am avut accident urat cu operatie grea si am dureri mari destul de des ) te inteleg perfect. Sa te aci bine!pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tot sper sa evit operatia, dar daca mai mi se intampla de cateva ori cred ca nu mai e chip sa scap. Nici nu m-am mai dus la doctor de data asta, stiam deja ce-o sa-mi zica. Seara frumoasa

      Ștergere
  5. Ma bucur ca pana la urma ai trecut cu bine peste toate. Stiu cum e pt ca mi-a iesit o data rotula si de cateva ori osul de la sold. Te doare de ti se taie respiratia pana intra la loc. Craciunul meu nu a fost wow, dar a fost mult mai bun decat altele. Cadouri mai putine pt ca ne asteapta niste cheltuieli destul de mari in prima jumatate a lunii (am de mers eu la niste consultatii). Dar cum ziceam, per total, a fost mult mai bine decat in alti ani, :) Ador oja aia rosie!! E geniala! Si lumanarea pt care pot sa vorbesc in cunostinta de cauza :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca n-a fost mai rau, nici nu ma mai gandesc. Sunt alte lucruri mai importante decat cadourile, sa speram ca 2015 o sa fie mai bun.

      Ștergere
  6. Ce rau imi pare sa aud asta :( sper ca esti mai bine acum .
    Sa stii ca numele Foxy i se potriveste de minune, chiar arata ca o vulpita....se vede ca de cand ai luat-o arata intr-un mare fel . Eu am petrecut cu familia, pana la urma cred ca acest aspect este cel mai important de Craciun . Oja arata bine pe unghiutele tale . Cat despre ceai...sa stii ca si eu l-am comandat dar nu a ajuns inca, sper saptamana viitoare .Sa te faci bine cat mai repede, te pup.

    ps : Daca doreste cineva un cupon in valoare de 5 lire pe Feelunique, este valabil pentru cumparaturile de peste 25 lire..pana pe 31 Decembrie, doar pentru produsele care nu sunt la promotie, atunci sa-mi lasati un mail sa vi-l dau.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, are moaca de vulpe, cred ca e un metis de Pomerian, m-am tot uitat la poze si la concluzia asta am ajuns. E o diferenta mare, insa tot speriata e si disperata. Se agata de mine cu aceeasi disperare de la inceput. Mai avem de lucru la asta.

      Sunt ok, putea sa fie mult mai rau. Si eu am in plan o comanda pe iHerb, dar am zis ca astept sa treaca nebunia asta si dupa aia.

      Ștergere
  7. Multa sanatate, sa scapi de raceala si sa dea Domnul sa gasesti o solutie pentru problema cu piciorul (alta decat operatia)!
    Foarte draguta Foxy, e o norocoasa ca a ajuns la tine :)
    Nici eu nu-s fan bucate traditionale, am gustat doar turte cu julfa (un pic mai mult) si carnati. Multe filme, vizite la rude si timp petrecut in familie....
    Un An Nou cat mai bun si sa primesti tot ceea ce iti doresti!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel si tie Anca si sa ai zile la fel de frumoase si in continuare.

      Ștergere
  8. Imi place foarte mult cum ai impachetat cadourile iar cerceii mi se par superbi si ieftini. Sa ii porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, m-am straduit. Glumesc, imi place sa impachetez cadourile frumos cu orice ocazie, nu numai de Craciun.

      Ștergere
  9. Am vazut de sarbatori la Targul de Craciun din Timisoara cani similare si vazand-o pe Instagram pe a ta, acum regret ca nu am luat una. Eram in vizita si mi-am impus sa nu cumpar nimic sub impulsul momentului. Pe a ta o ai din Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere