7 intr-o saptamana #17

21.12.14


Saptamana asta a fost una cu cadouri si cu oameni frumosi, a fost o saptamana pe care eu o vad ca pe inceputul a ceva frumos, a fost o saptamana in care am zambit mult. N-o sa insist mult pe tema asta pentru ca vreau sa va povestesc mai multe intr-o alta postare, insa vreau sa va arat cateva dintre lucrurile care m-au bucurat saptamana asta.

Nivea m-a facut iar sa zambesc cu gura pana la urechi (a cata oara anul asta?) cand am descoperit cele 2 buze rosii in pachetul trimis. Sunt dementiale si de cate ori le vad incep sa rad. Am inceput sa folosesc un sistem de albire al dintilor cu gutiere personalizate, insa si despre asta o sa va povestesc separat si s-ar putea chiar sa am o surpriza pentru voi. Mai multe aflati la anu'.

Cei de la Killy's mi-au trimis o cutie plina cu produse pentru testare (produsele pentru ingrijirea unghiilor nu-mi sunt necunoscute, le-am folosit acum cativa ani si mi s-au parut bune) si sunt chiar curioasa sa vad daca o sa-mi placa si acum sau nu. Mi-a ajuns in sfarsit geanta la care visam de ceva vreme. M-am tot gandit daca merita sa dau atatia bani pe o geanta Mini M.A.C. (Morning After Clutch) de la Rebecca Minkoff si am ajuns la concluzia ca nu, nu este o geanta pe care s-o port foarte des ca sa justific atatia bani. Asa ca am gasit o alternativa mai ieftina pe aliexpress si sunt incantata de ea. E lucrata super bine, are accesorii metalice de calitate, imi place mult si am dat pe ea mult mai putin decat varianta originala. 

Cea mai frumoasa surpriza a saptamanii a venit de la una dintre voi - o cititoare mi-a facut un cadou mai mult decat inspirat (oja Chyna de la Zoya pe care mi-o doream), pe langa faptul ca mi-a adus un zambet enorm pe chip pentru ca am stiut ca cineva s-a gandit sa ma bucure, a venit intr-un moment in care aveam nevoie sa-mi amintesc niste lucruri. Iti spun doar multumesc, restul emotiilor nu se pot exprima in cuvinte.

Intr-una din serile trecute am dat o fuga la cumparaturi (mai aveam de luat cate ceva pentru a pune in cadouri) si mi-am luat si mie cateva lucruri de la Hello Free Z One Discount: un balsam de buze de la Blistex, sprayul pentru volum Plump It Up de la VO5, balsamul Beautiful Brunette (samponul il am si-mi place sa le folosesc impreuna) si niste pile de unghii (mi-a placut modelul). Si o sa inchei cu inca o geanta, pe care mi-a trimis-o de Elena de la By Sunshine, o geanta argintie din piele, care sigur isi va gasi loc in garderoba mea (am cateva genti de genul asta si le iau mereu cu mine cand plec la cumparaturi - gentile cross body mi se par mai mult decat utile in asemenea cazuri).

In seara asta am de impachetat niste cadouri care trebuie sa plece maine spre destinatari, asa ca ma pregatesc sa intru in atmosfera de Craciun. Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru zilele urmatoare?

12 comentarii

  1. Cand am vazut buzele am inceput sa rad de una singura, sunt tare simpatice :))
    Ai avut o saptamana foarte frumoasa, a mea fost atat de aglomerata, abia ieri am terminat curatenia generala, iar azi ma relaxez :) Foarte frumoase gentutele , sa le porti cu placere. Craciunul il petrec in familie, cu oameni dragi sufletului meu . Te pup si pe tine si pe fete :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa a fost si la mine, m-a sunat curierul seara tarziu ca are ceva pentru mine, am coborat sa iau pachetul si cand am scos o buza d-aia rosie (n-am rezistat pana sus sa vad ce e) pe scara am inceput sa rad in hohote. N-avusesem cea mai buna zi, asa ca a fost la fix.

      Multumesc, sa ai si tu zile frumoase care sa-ti mearga la suflet. :)

      Ștergere
  2. Multe bunătăți ai primit și ți-ai cumpărat, să le folosești/porți pe toate cu drag!
    Și săptămâna mea a arătat similar... cu multe noutăți cosmetice și nu numai, dar și cu multă alergătură, agitație și o răceală care m-a dat de tot peste cap. Dacă nu era răceala aș fi zis că am avut o săptămână foarte frumoas. Așa... e doar pe jumate. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa-ti treaca repede raceala sa te poti bucura de zilele ce vin. Sanatate multa. :)

      Ștergere
  3. Buzele alea sunt dementiale si oja superba, superba superba!
    Si la mine a fost o saptamana mai buna, cu cadouri (cu santier in baie, da tocmai acum, pt ca era imperios, abia astept sa termine maine ca e ingrozitor sa ai baie nefunctionala, dar am decorat-o exact asa cum am vrut eu, ai mei saracii s-au supus :)) iar acum ne-am indrgostit de ea cu totii).
    A fost cu mai mult zambet si putina speranta pt viitor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt mortale buzele, iar oja e de vis, de-abia astept sa o folosesc. Va fi bine, o sa vezi. :)

      Ștergere
  4. am cautat si eu balsamul de buze de la Nivea cu watermelon, dar nu l-am gasit! pana il gasesc, ma hidratez cu cel de la Balea, cu scortisoara si mere! Geanta ta e superba, imi place mult nuanta aia de mov vibrant! si eu as da o comanda-doua-trei pe aliexpress, dar ma cam tem de selleri de neincredere. O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geanta e foarte frumoasa, iar comanda e de vis. Eu am cateva comenzi date si n-am avut probleme. Toate tranzactiile sunt acoperite de garantia de protectie, deci se poate rezolva daca sunt probleme.

      Ștergere
  5. Ce frumoasa e oja! Adevărul e că Zoya are niște nuanțe absolut fabuloase. Să te bucuri de toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, imi plac mult ojele de la ei. Zoya si Nubar sunt in topul preferintelor mele. De-abia astept maine s-o folosesc.

      Ștergere