PicStick sau cum sa faci un cadou inspirat

13.9.14


Recent am primit o propunere de colaborare de la PicStick (ii gasiti si pe Facebook) si am zis da imediat. Sunt sigura ca n-ati auzit de ei asa ca o sa va spun scurt ce fac: magneti pentru frigider - mai exact un set de 9 magneti (65 x 50 mm) la 9.50 lire/ 14.99 dolari cu transport gratuit in toata lumea (indiferent de numarul de seturi, ceea ce mi se pare fantastic).

Am dat comanda pe 8 si pe 12 am primit plicul cu magneti acasa (comenzile vin din Anglia) si sunt incantata de calitatea lor, mi se par mult mai misto decat ce am vazut la noi pe piata. A durat cateva minute sa dau comanda, am pierdut mai mult timp pana sa aleg pozele. Siteul este usor de folosit, totul a mers struna si nu cred ca se putea mai simplu de atat.

Initial am vrut sa fac o selectie cu poze de pe Instagram sa aiba legatura cu blogul, insa mi-am dat seama ca vreau ceva ce ma face sa zambesc si-mi incalzeste inima - asa ca am mutat o parte din ferma de animale pe frigider - Bella, Alma si Tasha (fetele mele), Ricky (care ne pazeste de sus si care o sa ramana mereu o parte din noi) si pisicile (Kiki si Toto). Sunt doar 7 magneti in poza pentru ca celelalte 2 poze sunt prea personale si prefer sa le pastrez pentru mine.

Si daca tot mi-am comandat mie setul asta m-am gandit sa fac un set si pentru nepoata care s-a nascut saptamana trecuta - ne despart niste mii de km, asa ca am facut un colaj de 9 poze (primele lor poze impreuna), le-am comandat on-line si ei le-au primit direct acasa. Nu se asteptau, cadoul a fost de efect si isi vor aminti mereu de primele momente impreuna. V-am pus jos una din poze (pe care mi-am comandat-o si eu) - prima intalnire dintre Celina si Amelie. Nu e nevoie de alte cuvinte.


Va recomand siteul daca vreti sa va bucurati in fiecare zi de anumite amintiri sau aveti nevoie de ceva inspirational (imi si imaginez un colaj facut din niste citate pentru suflet sau niste poze care sa va motiveze sa faceti ceva) sau daca vreti sa surprindeti pe cineva cu un cadou frumos si neasteptat (ma gandesc cat de frumos e sa primesti de Craciun un asemenea cadou cu momente din viata cuiva care nu e aproape de tine - parintii si bunicii apreciaza asta mai mult decat ne gandim noi). Si ca sa va dau un impuls am pentru voi si un cod de reducere - COLT25 - care va ofera o reducere de 25%.

Ce ziceti? Merita sau nu? Va plac pozele mele?

16 comentarii

  1. Ce idee frumoasa :) sunt atat de simpatice fetele tale, dar si pisicutele . Mi-a placut in special poza cu Alma si Tasha :)) atat de amuzante impreuna. Sa-ti traiasca nepotica si sa aiba parte numai de bucurii , iar nepotica cea mare este o frumoasa.Te pup
    ps : chiar mi-a placut mult de tot postarea :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai banui macar cate zeci de poze am facut ca sa arate si Tasha a catel in una. E ceva de groaza cu ea - nu e fotogenica deloc spre deosebire de restul cateilor mei care sunt fotomodele cu experienta. :))

      Multumim pentru urari, asa sa fie. Duminica placuta. :)

      Ștergere
  2. he he, chiar e o idee minunata treaba asta cu magnetii, mi-as lua si eu sa-mi pun pe frigider pentru cand sunt departe de cei dragi
    p.s.: ultima poza este incredibil de emotionanta! sa creasca mari amandoua ca de frumoase nu incape indoiala ca vor fi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, da, e o idee buna si trezeste emotii, d-aia am si vrut sa impart cu voi asta.

      Ștergere
  3. Ce frumos :D e o idee foarte draguta, cel putin eu m-as bucura la maxim sa primesc asa ceva, ceva care sa-mi inveseleasca zilele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faina ideea de cadou, iar pozele alese de tine sunt... delicioase.
    Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa idea de cadou dar si pentru tine, un motiv pt a zambi cand esti prin bucatarie. Selectia ta te poze e asa frumoasa, imi place fiecare :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. merita, cum sa nu! imi plac cum arata, chiar m-ar insenina ziua astfel de magneti pe frigider!

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e bine sa ne ajutam si noi un pic starea de bine, iar magnetii astia-s perfecti pentru asta. :)

      Ștergere
  7. E o idee mai mult decat frumoasa si imi place mult selectia ta de poze! Ma gandesc serios sa le fac parintilor un astfel de cadou :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frumos sa primesti asa ceva si sa stii ca nici senzatia cand daruiesti nu e rea deloc. :)

      Ștergere
  8. Ce tare!!! Nu stiam ca exista asa ceva!

    RăspundețiȘtergere