Oferta Yves Rocher de octombrie

30.9.14

http://ttap.co/14LZYdG
http://ttap.co/14LZYdG
http://ttap.co/14LZYdG
http://ttap.co/14LZYdG
http://ttap.co/14LZYdG
http://ttap.co/14LZYdG

Oferta Yves Rocher de luna asta (pe care eu n-am vazut-o, dar de care mi-a zis Anamaria, o cititoare a blogului) e mai mult decat interesanta si daca va plac parfumurile nu cred c-o s-o ratati, mai ales ca pe site a aparut si noul parfum Quelques Notes d'Amour, iar pretul de lansare este destul de bun: 119 ron pentru 50 ml (setul romantic contine si un colier cu inimi si este la acelasi pret cu parfumul fara pandativ si colier, deci daca aveti de gand sa-l luati profitati de oferta - il gasiti aici) si 99 ron pentru 30 ml, iar la reducere sunt si celelalte produse din gama: gelul de dus la 35 ron si laptele de corp la 45 ron.

Dar sa revenim la oferta: reducere 50% pentru un produs la alegere (si sunt cateva parfumuri care nu sunt deja reduse - eu am ochit Moment de Bonheur L'Eau si Vanille Noire - daca vreti sa profitati de reducere pentru un parfum), o surpriza la alegere din 4 pentru o comanda de minim 39 ron: pled calduros mov / lapte parfumat pentru corp (Comme Une Evidence / So Elixir / So Elixir Purple) / ruj Absolut (2 nuante la alegere) sau geanta cu flori violet. Pentru o comanda de 99 ron transportul este gratuit si se ofera cadou parfumul Moment de Bonheur la 30 ml (valoare 140 ron).

Va tenteaza? Aveti de gand sa profitati? Gasiti AICI toate detaliile ofertei.

11 comentarii

  1. E super tare oferta asta♥♥♥ o sa mai pun comanda.

    RăspundețiȘtergere
  2. E o oferta super buna .Eu mai studiez si site-urile din strainatate si la ei a aparut deja editia limitata pentru Craciun, abia astept sa apara si la noi ...am vazut unele produse cu zmeura si mure, dar si varianta travel size a noului parfum (pacat ca la noi nu este). De obicei ofertele lor sunt mult mai bune si totul apare mai repede, sunt putin geloasa :P
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, am vazut, eu m-am abonat la siteul din UK (nu stiu cand si cum, dar nu-mi pare rau) si cand vad ce oferte au ... te inteleg perfect. :)

      Ștergere
  3. Moment de Bonheur L'Eau ti-l recomand. Eu mai stau pana in perioada sarbatorilor cand presimt ca voi plasa iar o comanda maaare.:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci imi place oferta asta. Ma intereseaza 2 din lotiunile de corp, si rujul dar si geanta.
    Am vrut sa profit de oferta de luna trecuta de pe blogul tau dar am zis sa mai astept (ma interesau cremele si puteam sa le combins si imi iau din aceeasi gama crema de noapte cu reducerea aferenta).
    Si vreau sa imi comand noul parfum pt ca l-am avut in mostra si mi-a placut tare mult, e numai bun pt anotimpul rece,

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se poate comanda din UK?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere