Noutati de toamna in sertarele mele

17.9.14

In ultimele zile am terminat cateva produse (o sa le vedeti intr-o postare viitoare cand o sa va povestesc cateva ceva despre ele pentru ca nu am apucat sa le fac review), am primit cateva produse pe care vreau sa le incerc, dar am si simtit nevoia sa scot niste minunatii din sertare si sa incep sa le folosesc. Asa ca astazi va arat ce intentionez sa folosesc in perioada urmatoare, daca va intereseaza parerea mea despre ceva anume spuneti-mi in comentarii si sper sa apuc sa le fac review daca exista cereri.


Soft and Gentle Mineralize Skinfinish de la M.A.C. l-am mai avut, dar n-am apucat sa-l folosesc mult ca s-a indragostit o prietena de el si i l-am dat ei, de data asta sper sa nu se mai intample asa. Rujul Nouveau-Frou de la M.A.C. (din pacate nu mai este disponibil - a facut parte din colectia The Originals) are o poveste in spatele lui - l-am vazut intr-un magazin din Viena, l-am luat si cand mi-am facut bagajele l-am uitat la vara'miu in casa. A ajuns la mine dupa cateva luni, l-am pus in sertar si de-abia acum am simtit ca e momentul sa-l scot - nu am nimic asemanator si de-abia astept sa-l port. Nici nu stiu cum sa-l descriu - este o nuanta de mov/ lila destul de sheer cu niste irizatii interesante, e diferit de orice ruj pe care il am. First Casting Couture Lip Polish Stain de la P2 l-am primit acum cateva luni si n-am apucat sa-l port pana acum, asa ca a venit si randul lui.


Laptele de corp sub dus Cocoa&Milk de la Nivea miroase super bine si de-abia astept sa-l folosesc. La fel e si cu spuma de baie cu ulei de argan de la Creightons, deja visez la o cada plina de spuma si la relaxare totala. Gelul de dus cu nuci de macadamia de la Yves Rocher este delicios si de-abia astept sa-l folosesc din nou.


Acum vreo 10 zile m-am vopsit si inca nu-mi place cum imi simt parul, este aspru si are o textura ciudata si sper ca gama EverPure de la L'Oreal sa ma ajute (am oscilat intre produsele astea si cele de la Aussie pe care vi le-am aratat zilele trecute, am ales L'Oreal in final ca n-are sulfati si este formulat pentru par vopsit). Sunt chiar curioasa daca sunt bune produsele sau nu si daca parul meu o sa se inteleaga cu ele. Si sper sa-mi fie de ajutor si sprayul pentru stralucire Elvital ca de mirosit stiu ca miroase bine.


Pentru ingrijirea tenului am ales cateva produse pe care nu le-am folosit pana acum si sunt chiar curioasa: gama Cellular de la Nivea pe care am primit-o ieri mi-a starnit interesul de cand am citit acid hialuronic si chiar am de gand sa folosesc toate 3 produsele (crema de zi si de noapte si crema de ochi) si sa vad cum sunt, cleanserul de la Eucerin si Soothing Toner de la Derma E (luate de pe iHerb) isi asteptau randul si a venit momentul, iar laptele demachiant si de demachiantul pentru ochi de la Nivea sunt si ele noi, si sunt curioasa sa le incerc. Multe produse Nivea, stiu, ce sa fac daca ma tenteaza si-mi trimit chestii misto?


Iar pentru sufletul meu: lotiunea de corp Warm Vanilla Sugar de la Bath&Body Works (gasiti produsele aici) la care visez de cand am incercat gelul antibacterian si m-a cucerit aroma, de-abia asteptam sa se racoreasca si s-o comand si lumanari si tarte multe si cat mai aromate (placerea mea vinovata, bine, nu singura, dar una importanta). 

Voi ce produse noi ati inceput sa folositi in perioada asta? Ce va face cu ochiul din cele alese de mine?

21 de comentarii

  1. Ce bine arată toate ♥♥♥ o toamnă frumoasa Îți doresc draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohhh, cred ca sunt cel putin trei ani de cand tanjesc dupa Soft and Gentle. Nu stiu daca o sa mi-l iau vreodata, dar e superb!:X Mi-ai amintit ca ar fi cazul sa cumpar si eu din nou gelul de dus cu macadamia de la YR, pentru ca nu il mai am si in anotimpul asta e perfect. Mi-am diminuat si stocurile de lumanari si tarte asa ca se impune un shopping mic. Ca sa nu mai spun ca mi-ai reaprins pofta nebuna de Bath and Body Works, dar momentan nu se justifica inca o lotiune de corp. Am destule. Sa le folosesti cu placere pe toate si sa iti faca zilele de toamna frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau sa ma duc la cumparaturi de lumanari si tarte, de abia astept sa descoper niste arome noi care sa-mi incanta simturile. Multumesc :)

      Ștergere
    2. Eu mi-am luat azi Black Cherry si Plum Blossom. Black Cherry e iubire mai veche, iar pe Plum Blossom n-am vazut-o pana zi. Speram sa fi aparut la noi si Wild Fig dar inca nu e de gasit. Era cam subtire oferta....

      Ștergere
  3. Mmm,iubesc Warm Vanilla Sugar!E asa "calduroasa".Am si eu lumanarea Airpure si miroase bine bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e perfecta pentru vremea asta. Eu ma asteptam la altceva de la lumanare, dar la cat a costat nu ma plang. :)

      Ștergere
  4. Sa folosesti cu drag toate produsele . Am si eu cleanserul de la Eucerin si imi place, insa nu e un produs care sa merite atatea laude :) M-am uitat si eu pe pagina celor de la BBW , dar am vazut ca nu mai au asa multe produse ca si la inceput . Ma intereseaza un review la warm vanilla sugar si la sprayul pentru stralucire .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place cum se simte pe fata, dar - vorba ta - n-are nimic fenomenal, nu-mi pare rau ca l-am luat pentru ca eram curioasa. Probabil ca nu au adus transport nou, pe mine ma tenteaza mult o lumanare, dar n-am gasit nimic potrivit pentru vremea asta printre cele ce le au in album.

      Ștergere
  5. "Saliveaz" la lotiunea de corp&lumanari!! Sa vina preferata mea, iarna!! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere! :) Astept review-ul tau la crema Warm Vanilla Sugar de la Bath&Body Works,eu pana acum nu am incercat nimic de la ei ,dat fiind ca se gasesc cam greu in Romania deocamdata folosesc lotiuni de la Victoria Secret si preferata mea este Pure Seduction o recomand tuturor ba chiar i-am facut si un review pe blogul meu. Cum am zis astept cu nerabdare review sa vad daca o cumpar si eu :). Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa scriu curand despre ea ca e multa lume interesata. :)

      Ștergere
  7. Wow ce de bunătăţi!!!! testare placuta la gama nivea cellular!sa folosesti cu drag toate produsele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu folosesc demachiantul bifazic si imi place mult,sterge usor produsele waterproof si nu ma ustura ochii cum am patit cu cel de la farmec. Sunt la a 2a sticla,sper sa iti placa si tie la fel de mult. Restul produselor nu le-am incercat dar toate arata bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am apucat sa-l incerc ieri ca nu m-am machiat, dar sper s-o fac zilele astea. :)

      Ștergere
  9. Sa le folosesti cu placere! Eu m-am intors la crema de corp Dove! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, nici nu mai stiu de cand n-am incercat ceva de la Dove. Am mirosit un gel de dus recent si mi-a placut mult.

      Ștergere