Ne vedem la Make-up Fest 2014?

26.9.14


E o intrebare si pentru mine pentru ca in perioada aia teoretic n-ar trebui sa fiu in Bucuresti, practic nu stiu ce va fi, insa daca voi fi aici imi doresc sa ajung la Make-up Fest pentru ca eu niciodata nu reusesc sa ajung la evenimente si lansari. Asta se intampla cand iti complici viata si vrei sa faci prea multe lucruri. Dar asta sunt eu si unele lucruri nu le mai pot schimba acum.

De ce vreau sa ajung? Pentru ca se anunta 2 zile de ateliere de make-up (de la machiajul cotidian la body painting, de la efecte speciale la machiajul fantezie), de demonstratii sustinute pe scena si de descoperit produse noi de machiaj (una dintre activitatile mele preferate). Printre participanti se numara Sephora, Melkior, Malu Wilz, The Makeup Shop, Make-Up Atelier Paris, Inglot, Cosmetica Verde, Paese, Numeric Proof si multi altii. Puteti citi aici mai multe detalii.

Am uitat sa va spun (in caz ca n-ati citit pe afis) ca evenimentul are loc in perioada 25-26 octombrie la Palatul National la Copiilor din Bucuresti. Ne vedem sau nu acolo?

5 comentarii

  1. Eu vin. Cum acum ratez Cosmetics Beauty Hair, Makeup Fest nu vreau sa il ratez. Pe 25 Octombrie sunt acolo, la prima ora a deschiderii. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce hotarata esti, banuiesc ca ai si o lista deja pregatita? :)

      Ștergere
  2. Cu siguranta voi fi acolo! Macar asta e un targ care se desfasoara corect - sambata si duminica, nu incepand de joi precum Cosmetics Beauty Hair unde traiesc cu impresia ca se epuizeaza cele mai misto oferte pana pot eu sa merg (adica sambata)..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect, eu n-am mai ajuns deloc ca am zacut, asa ca nici nu vreau sa stiu ce oferte au fost sau n-au fost.

      Ștergere
  3. Curiozitatea asta o sa ne omoara ... la buzunare. :)

    RăspundețiȘtergere