My kind of nude lips

15.9.14


Daca ma cititi de ceva vreme probabil ca stiti deja ca atunci cand vine vorba de buze rujurile in culori puternice cam lipsesc din viata mea, nu neaparat pentru ca nu-mi sta bine cu ele, ci pentru ca eu nu ma simt confortabil cand le port - nu spun ca asta nu se va schimba candva (n-am de unde sa stiu), insa acum sunt rare momentele cand le port. Am o adevarata obsesie pentru nude lips si nu incerc sa ascund asta, insa cand zic nude nu ma refer la buze de mort (pe care, din pacate, inca le mai vad des pe strada) ci la ceva cat mai apropiat de culoarea naturala a buzelor mele.

In pozele de mai sus vedeti 5 rujuri care imi plac mult si pe care le port des: 700 Nude Delight (din gama Moisture Renew) de la Rimmel,  Fleshpot (Satin) de la M.A.C., Orange Soda de la NYX, 01 Nude Beige (Rouge Volupte) de la Yves Saint Laurent si 14 Bare de la MUA. Nuante si texturi diferite, preturi de la 1 lira (MUA) pana la 25 lire (YSL), ma caracterizeaza - e tot ce pot sa spun.

Nude Delight a fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine pentru ca nu ma asteptam sa-mi placa asa mult. Eu de fapt imi doream Notting Hill, nu l-am gasit si am ales Nude Delight si ma gandesc ca a fost mai bine asa, singurul lucru care nu-mi place este ca se consuma foarte repede. Fleshpot de la M.A.C. este printre preferatele mele de ceva timp, imi place sa-l combin cu glossul Fashion Scoop Cremesheen tot de la M.A.C., combinatia este de vis si mereu primesc complimente cand le port impreuna.

Orange Soda de la NYX l-am luat dupa ce-am poftit o vreme la Peachstock de la M.A.C., dar n-am vrut sa dau atatia bani pe el. Imi place, dar nu se compara cu rujurile de la M.A.C., insa tinand cont ca nu este o nuanta pe care o port des nu regret alegerea facuta. Nude Beige (eu nu vad nimic Beige in rujul asta, daca voi vedeti sa-mi spuneti si mie) de la YSL a fost mult timp in mintea mea si l-am luat recent, insa va spun sincer ca nu merita atatia bani - nuanta este superba, se simte minunat pe buze, dar la capitolul rezistenta are lipsuri mari, dar nu-mi pare rau ca l-am luat. A fost un moft si mi l-am satisfacut. Ultimul din serie este si cel mai ieftin - Bare de la MUA, l-am luat din greseala si imi place mult, desi calitativ nu se compara cu cele mentionate anterior.

Rujul care ar fi trebuit sa apara in postarea asta si care imi place la nebunie este Creme d'Nude la M.A.C., insa n-a fost chip sa-l gasesc. Banuiesc ca este intr-o geanta care este intr-un dulap care (multi care) in momentul asta este blocat de niste cutii, deci am renuntat sa incerc sa ajung la el, insa trebuie sa-l recuperez curand si vi-l arat cu alta ocazie.

Care dintre cele 5 va place mai mult? Voi ati gasit nude-ul perfect?

30 de comentarii

  1. Eu nu prea port nude, dar din cele prezentate as incerca cel YSL. Sa le folosesti cu drag in continuare. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate sunt foarte frumoase, dar cel mai mult imi plac cel Rimmel si cel YSL.
    Esti o norocoasa ca ai atatea nude-uri care sa ti se potriveasca, mie mi-a fost foarte greu sa gasesc o nuanta care sa ma prinda. Nude-ul meu perfect (din ce am incercat pana acum) e Clinique Blushing Nude.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am dat si eu cateva rateuri majore inainte sa gasesc ce mi se potriveste - Myth de la M.A.C. a fost graoznic. :)

      Ștergere
    2. Tocmai ce am primit un colet de la strawberrynet si mi-am amintit de postarea asta cand am desfacut Rodial Glamstick in nuanta Crush. Cred ca e noul meu nude perfect :)
      Iti doresc weekend placut.

      Ștergere
    3. Nu-l stiu, ma uit acum ca vad, weekend minunat sa ai :)

      Ștergere
    4. N-am incercat nimic de la Rodial, insa niciodata nu e prea tarziu, nu? Si acum m-ai facut sa poftesc rau la Bang, imi place mult cum arata. :))

      Ștergere
    5. Tocmai ce a aparut nuanta Blow la oferta

      Ștergere
  3. Eu prefer nuantele mai puternice, dar sunt niste alegeri minunate pt o zi normala sau pt serviciu. <3 Sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde mult si de activitatea de peste zi, daca lucrezi intr-un anumit mediu trebuie sa te adaptezi. Mie imi plac ca-mi plac si atat. :))

      Ștergere
  4. Eu nu prea mai am rujuri nude, am avut o obsesie acum cativa ani cu MAC Myth si mi-a fost de ajuns. :) Imi mai place mult acum luciul de buze din colectia Sharon Osbourne de la MAC. Se intinde foarte bine si se simte foarte placut pe buze. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Myth a fost groaznic (cel putin in cazul meu) si am mai avut cateva incercari nereusite, astea de acum sunt a nude with a twist ca sa ma dau importanta. Nu-l stiu, o sa ma uit de curiozitate. :)

      Ștergere
  5. Nu port nude,dar cel de la YSL arata bine.Eu in general port nuante de roz.Foarte frumoasa colectia.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am cateva interesante, dar poate cu alta ocazie. Arata bine, dar nu merita atatia bani. :)

      Ștergere
  6. Cel de la YSL e demential. eu am unul de la Yves Rocher cu care ma impac foarte bine, si mai am putin din el, o sa-l consum pana-n iarna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cam multe produse pentru buze si e destul de greu sa termin ceva, dar fac eforturi. :)

      Ștergere
  7. Eu nu port nudem desi imi place cand vad la altcineva. Asa cum tu preferi si iti place mult nude-ul eu sunt innebunita dupa roz, insa nu rozul acela de pitipoanca ci mai subtil, mai placut. Cele prezentate de tine arata superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am o gramada de nuante de roz si unele imi plac mult, dar cred ca pana la urma aleg in functie de starea pe care o am la momentul ala. :)

      Ștergere
  8. Cât de frumoase sunt toate! Nici eu nu prea port culori aprinse, prefer nuanțele „cuminți” de roz. Am în schimb un nude de la Farmasi care-mi place la nebunie, iar de aici mi-a rămas gândul la rujul Nyx, e superbă nuanța!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nimic de la Farmasi, chiar nu stiu produsele. Rujurile NYX au nuante foarte frumoase, dar calitatea pe mine nu ma incanta - sunt foarte moi, am unul care s-a rupt de la prima folosire (nu mi s-a mai intamplat niciodata).

      Ștergere
  9. il am si eu pe cel de la mua :D sunt bunicele rujurile lor si sunt chiar pigmentate

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am gasit nude-ul perfect ptr ca inca nu l-am cautat :) Desi, in ultimul timp, din motive de crestere in ani m-am gandit ca ar fi bine sa inlocuiesc rujurile rosii/ caramizii cu nuante nud - cred ca ar atrage mai putin atentia asupra liniilor alora ce se formeaza incet da' sigur si in jurul gurii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He he, eu n-am problema asta pentru ca nu m-au atras niciodata rujurile rosii, mi se par greu de purtat de brunete cu piele alba, pe mine ma obsedeaza ca indiferent cum iti epilez mustata rujul rosu n-o sa arate bine, probabil e doar mintea mea. :))

      Ștergere
  11. Eu am un nude frumos si cremos de la Farmasi. Cel MAC arata demential! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziceam si mai sus ca n-am incercat nimic de la Farmasi, ma faceti curioasa. :)

      Ștergere
  12. Îmi plac rujurile nude, nici eu nu mă înțeleg prea bine cu cele în culori puternice deși le admir pe buzele altor fete :D. Nunața preferată dintre cele prezentate de tine este cea de la YSL. Momentan nu am niciun ruj în trusă, nu folosesc deloc produse pentru buze cu excepția creioanelor (nude :D), însă vreau să-mi iau o nuanță în genul celei de la YSL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata foarte bine cel de la YSL, dar cred ca se pot gasi variante mult mai ieftine. E prea scump.

      Ștergere
  13. Imi plac rujurile nude,imi place ce vad aici!
    Sincer nu am cautat un ruj nude care sa ma prinda bine...sper sa fac asta! E bine venit si chiar util unul!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere