De vorba cu voi ...

18.9.14


Mi-am facut o cana mare de ceai (vanilie cu caramel), mi-am luat un mini chec cu bucati de ciocolata in el (il gasiti in Mega Image), agenda e pe langa mine (astazi e zi de facut liste si de pus idei pe hartie - am cateva proiecte in cap pentru munca si trebuie sa ma organizez putin ca sa nu-mi dispara inspiratia) si am zis sa stau putin de vorba cu voi inainte sa ma pierd printre funde si cartoane.

Saptamana asta (pana acum) a fost una reusita din multe puncte de vedere si sper sa continue tot asa, insa ma simt destul de obosita. Am avut cateva nopti in care n-am dormit foarte bine si ma doare iar mana dreapta (am avut niste probleme cu o intindere musculara acum 2 ani si vad ca iar da semne si nu-mi place deloc). Ma simt un pic coplesita de tot ce inseamna viata mea - am jonglat mereu fara probleme intre munca, blog si viata mea personala, dar acum parca am momente cand simt ca nu fac fata si nu sunt dispusa sa renunt la nimic din ceea ce fac. Trebuie sa gasesc o solutie sa le impac pe toate fara sa ajung la epuizare.

Blogul mi-a aratat si cealalta fata a oamenilor (si de multe ori n-a fost deloc frumos ce-am descoperit), nu-mi place sa judec si atunci cand ceva nu-mi place prefer sa stau la distanta decat sa ma enervez inutil, insa asta nu inseamna ca nu stiu anumite lucruri sau ca habar n-am ce se petrece in jurul meu, doar ca uneori mi-e mai bine in lumea mea. Mie nu mi-e greu sa spun buna ziua si multumesc, unora insa da. Dezamagitor ...

Dar nimic din toate astea nu conteaza cu adevarat, sunt lucruri care vin si trec, insa amintirile frumoase si oamenii care iti apar in cale sa te invete ceva raman acolo ... ieri am primit un pachet de la o cititoare (stii tu cine esti, eu iti spun doar multumesc pentru ca intr-un moment in care aveam nevoie mi-ai adus un mare zambet pe chip, zambet care n-are nici o legatura cu valoarea materiala a celor primite, ci cu gestul tau) si m-a bucurat mai mult decat pot sa spun in cuvinte. O sa va arat zilele urmatoare ce am primit pentru ca-s prea frumoase sa le tin doar pentru mine, dar nu asta e important ci faptul ca cineva (o persoana pe care o cunosc doar prin intermediul acestui blog) a vrut sa-mi faca o bucurie si a reusit.

Dimineata a sunat postasul la usa si mi-a adus 2 colete: unul pentru munca si altul de pe StrawberryNET, care a ajuns dupa mai bine de 2 saptamani. Mi-am luat blushul Pink de la Korres din gama Zea Mays (am si varianta Peach si-mi place mult) - arata foarte bine si de-abia astept sa-l folosesc - si un gloss de la Becca (Glossy Lip Tint) in nuanta Daiquiri care este fenomenal (aplicat nu este asa intens ca in tub, iar textura e de vis). Deja este in drum spre mine o alta comanda cu 2 produse Becca, sunt mai mult decat incantata de produsele lor si faptul ca am putut sa le iau la preturi atat de mici nu poate decat sa ma bucure.


O sa va opresc aici, nu ca n-as mai avea ce sa va spun, dar trebuie sa ma apuc de treaba si cu cat o lungesc mai mult cu atat termin mai tarziu. As vrea sa-mi spuneti si voi ce ganduri va trec astazi prin cap, oricat de ciudate/ simple/ nebune sunt. Vreau sa stiu ce se ascunde in spatele numelor care imi lasa mesaje si-mi citesc gandurile.

37 de comentarii

  1. Blush-ul arata delicios :)
    O zi frumoasa, sa ai Camelia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, Irina, arata foarte bine, mult mai bine decat ma asteptam. :)

      Ștergere
  2. Am ajuns in Malta intr-o delegatie... suntem un grup de 6 oameni, la 4 dintre noi s-a pierdut bagajul... posibil sa-l recuperam in 2 zile, posibil sa nu... momentan suntem doar cu hainele de pe noi (cam groase pentru vremea atat de calda si umeda de aici) si cu laptopurile... am o stare de iritare de zile mariiiii... visez la o rochie vaporoasa si sandale... momentan sunt in blugi skinny si tenisi si simt ca ma fierb la steamer... pe aici sunt magazine putine, haine mediocre si preturi supradimensionate.... in timp ce in trollerul meu pierdut prin lume se odihnesc cuminti hainele si sandalele mele... si pastilele de fiere... si cosmeticele... si... si... si...
    In rest, incerc sa ma bucur de peisaj, vreme, civilizatie... si sper sa-mi recuperez bagajul cat mai repede...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce furtuna este la tine in minte, sper sa recuperez bagajul si sa ramana doar o amintire agitata. :)

      Ștergere
  3. Sa le servesti cu pofta! (Desi cred c-ai si terminat intre timp:D)
    Sa stii ca si eu in ultimele doua saptamani am dormit cam aiurea si in fiecare noapte am visat numai ciudatenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am publicat comentariul tau luam ultima gura de ceai. Eu nu prea am dormit, iar cand reuseam sa adorm eram foarte agitata, te inteleg perfect. :)

      Ștergere
  4. sa le folosesti cu drag! arata foarte bine luciul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti dorec multa putere de munca si sanatate. Si ziua mea a inceput foarte frumos cu un cadou de fidelitate. M-am bucurat ca un copil pt fiecare produs, toate minunate, dar gestul asa cum ai spus si tu a cintat poate mai mulr decat cadoul in sine, desi toate produsele imi plac si imi sunt utile. Asa cum i-am spus si ei este primul cadou cu tematica pe care il primesc, adica aproape toate produsele primite sunt mov. Mi-a dat o idee super buna pt viitoarele cadouri pe care le voi face <3 Tu ai mai avut postari din astea "pe culori, dar la un cadou nu m-am gandit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, sa te bucuri de tot ce ai primit. Intotdeauna cand cineva daruieste ceva din suflet iese ceva frumos si se simte. :)

      Ștergere
  6. Nici eu nu am dormit foarte bine in ultimele nopti, pun vina pe schimbarea vremii , cred ca tot din cauza asta ai probleme cu mana, sa iti faci un masaj la mana si sa nu o fortezi prea mult (sper sa te ajute sa scapi de durere) . Am vazut si eu noua hainuta a site-ului Strawberry si sincera sa fiu imi place mai mult, tie ? Cat despre oameni si nesimtirea lor....am o lista lunga , dar din pacate asta este viata .Te pup si sa ai grija de tine.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi noapte chiar am reusit sa dorm bine si parca simt ca m-a lasat putin si mana, m-am tot uns cu crema, insa e cam greu ca e mana dreapta si vreau, nu vreau trebuie s-o folosesc. Imi place, desi in prima faza parca am dus dorul celei vechi, e mai usor de vazut totul si parca e mai curat. Sa ai o zi frumoasa in continuare.

      Ștergere
  7. Si am uitat sa mai spun ceva...am citit comentariul CLARREI si chiar imi pare rau pentru ceea ce i se intampla, e groaznic.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa speram ca se va rezolva si n-o sa existe consecinte.

      Ștergere
  8. Te citesc in fiecare zi chiar daca nu scriu (doar de doua ori),si de fiecare data imi dai o stare de bine, de frumos, prin felul in care iti alegi cuvintele. Asa ca eu azi iti multumesc pentru cele ceteva minute de relaxare zilnice.Iar cu jonglatul este o chestie oarecum ciudata caci ai vrea sa te eliberezi de unele lucruri iar cand se intampla ai asa o nostalgie dupa agitatia de dinainte. O spun din experienta......na sunt oarecum si trista caci mi-e dor ingrozitor de baiatul meu care e student in Danemarca. (Florina)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Florina, mi-ai adus si tu la randul tau un zambet pe chip, din astfel de comentarii iau energie atunci cand simt ca nu mai pot. N-ai ce face cu dorul, dar gandeste-te ca face ceva pentru viitorul lui si asta conteaza cel mai mult.

      Ștergere
  9. Buna,

    F dragute produsele, sa le folosesti cu placere.
    Am dat si eu o comanda pentru prima oara pe strawberry (acelasi blush de la korres + un gloss de la bourjois), mi-a fost expediata pe 5, inca nu am primit-o. Vazand ca nu esti la prima comanda, voiam sa te rog sa-mi spui si mie cum sunt livrate produsele, a venit postasul la usa? Sunt expediate la posta normala? Multumesc mult!
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La posta, o sa primesti aviz de ridicare de la oficiul de care apartine adresa ta. Poti sa verifici pe siteul postei unde e coletul dupa tracking number-ul primit la confirmarea comenzii. La mine ieri aparea ca a intrat in tara si e in prelucrare si azi a ajuns la mine.

      Ștergere
    2. Multumesc mult. Am verificat pe site-ul postei, insa imi spune ca nu exista acel cod. Pe site-ul strawberry este mentionat ca pe 12.09 coletul a fost predat firmei de curierat locale. Imi cam fac griji pt ca mai sunt patita cu o comanda iherb data in aprilie anul trecut si care nici in ziua de azi nu a mai ajuns.

      Ștergere
    3. O sa apara pe siteul postei cand intra in tara, nu-ti face probleme ca nu dispare nicaieri, are numar de urmarire si coletele de pe StrawberryNET nu dispar. Eu am peste 50 comenzi la ei si nu s-a intamplat nicidoata.

      Ștergere
    4. Oki, m-am mai calmat acum :)), multumesc mult pt. tot :D

      Ștergere
  10. Ma bucur ca este cineva care se gandeste la tine si iti ofera un gest.
    Sper sa fii fericita si tot ce iti propui sa reuseasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, intotdeauna ai un sentiment de bine cand se intampla lucruri d-astea. :)

      Ștergere
  11. Pacat ca sunt oameni care te necajesc care nu inteleg ce faci tu si de cat timp ai nevoie pentru blog.
    Eu am vrut la un moment dat sa aduc cate o mica critica constructiva, dar m-am abtinut pe considerentul ca, daca pot spune ceva frumos spun, daca nu pot, atunci mai bine tac.
    Chiar vroiam sa-i dau cuiva exemplu blogul tau, cuiva care are blog si care in fiecare postare -aceeasi "melodie" vai scuzati n-am mai scris, n-am avut timp, nu stiu ce sa scriu si tooot asa- dar mi-am zis ca daca persoana respectiva n-a stiut sa vada in blogurile ce le urmareste un exemplu, daca nu face o retrospectiva a postarilor, atunci eu de ce sa ma bag. Iar alta care recomanda gatirea intr-un anumit mod a unor ciuperci care in doza mare sunt letale imi venea sa-i arunc cu ceva in blog, vorba ceea. Mi se pare o mare lipsa de responsabilitate sa faci asta, si sa mai publici si pe facebook unde te vede tot poporul si mai mici si mai mari si mai putin responsabili ori dornici de senzatii tari.
    Iar despre mine- sunt intr-o "stare speciala " ;) de care stiu doar vreo 3 oameni si maine merg la medic, am emotii si multe ganduri amestecate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect pentru ca si eu prefer sa tac decat sa spun ceva, insa in ultima vreme tot mai mult se intampla sa imi "stea in gat" cate ceva, probabil ca o sa renunt usor usor sa mai citesc anumite bloguri ca n-are sens.

      Nu pot decat sa ma bucur pentru tine (voi) si sa-ti doresc sa mearga totul bine si sa va bucurati de fiecare clipa.

      Ștergere
  12. In ultimul nici eu nu am reusit "sa ma impart", cum spune bunica mea. Parca job-ul imi ocupa tot timpul! Tanjesc dupa un concediu fara stres si plin de relaxare!

    In alta ordine de idei, abia astept sa-mi ajunga o comanda Iherb. Mi-am luat cateva chestii pentru ten pe care abia astept sa le incerc!

    Stii, imi place sa stau de vorba cu tine! Si chiar daca mai mult " te ascult"( iti citesc blogul) si vorbesc mai putin, sunt aici! Ce bine ca ai reusit sa te relaxezi un pic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impart am vrut si eu sa scriu, dar n-am simtit ca reprezinta cel mai bine ceea ce vroiam sa spun, le fac ca le simt, nu e vreo obligatie. Si eu vreau sa dau o comanda pe iHerb dar tot mut produsele in cosul ala, ma tot razgandesc, cine stie cate zile imi ia sa ma decid. Sa ai un weekend linistit. :)

      Ștergere
  13. Eu ma bucur de ultimele zile din concediul pe 2014, sunt la ai mei, mi-am petrecut ziua cu mama, prin oras cu treburi administrative, apoi am copt vinete si am pus castraveti la murat pentru iarna, ca doua gospodine. Ma simt destul de linistita, poate si pentru ca deocamdata am terminat tratamentul cu antibiotic pe care il urmez si iau doar suplimente, incerc sa nu ma gandesc la vizita pe care trebuie sa i-o fac saptamana viitoare medicului meu de la Bucuresti, pentru ca ma agita si nu e cazul, am timp sa ma agit cand chiar o sa ma duc. Azi am vazut un amic cu baietelul sau nou nascut si m-a strans putin in spate... Cu bune si cu rele, mai mult bune...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu te gandi ca oricum lucrurile sunt la fel, o sa faci fata la momentul ala. E bine ca ai petrecut timp cu ai tai, face bine la suflet. Toate la timpul lor ... nu e degeaba vorba asta. :)

      Ștergere
  14. S-ar putea sa-ti para o traznaie, da' azi, de ieri, ma tot gandesc la ce si cum o fi cu intalnirile acelea karmice. La intalnirile ce mi-au rascolit viata si, intr-un fel, mi-au schimbat fiinta. O fi din cauza toamnei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi se pare, am si eu ganduri d-astea si imi pun intrebari daca-s karmice sau nu. :))

      Ștergere
  15. "Ma simt un pic coplesita de tot ce inseamna viata mea - am jonglat mereu fara probleme intre munca, blog si viata mea personala, dar acum parca am momente cand simt ca nu fac fata si nu sunt dispusa sa renunt la nimic din ceea ce fac. Trebuie sa gasesc o solutie sa le impac pe toate fara sa ajung la epuizare."
    Exact in acest punct ma aflu si eu... :) Mi-ai insuflat putin optimism, aveam nevoie.

    Frumoase noile achizitii cosmetice! Sa le folosesti cu bucurie!

    Te pup, Camelia! Spor si bine in toate!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu sunt intr-o agitatie la munca...parintii iubitului meu au plecat la tara,trebuie sa am grija sa avem mancarica,curatenie (pt ca sunt inebunita dupa asta) ,spalat...chestii de femei...stii tu!
    Plus ca incerc sa o alin pe mama dupa moartea care a avut loc in familie...ii multumesc lui Dumnezeu.pt iubitul meu care ma ajuta cand enevoie si colegelor mele. In special sefei mele...care ma apreciaza,iar asta e lucru mare.pt mine. Pe.langa toate astea, am cateva articole in agenda pt blog,dar nu prea apuc...asa ca incerc sa.fiu odihnita pt a da randament in toate si ma rog la bunul Dumnezeu sa ne tina sanatosi!
    Te pup si iti multumesc pt timpul acordat citirii! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa se intample toate asa cum iti doresti si sa gasesti mereu momente pentru tine si oamenii care conteaza. :)

      Ștergere