7 intr-o saptamana #7

21.9.14


A fost o saptamana reusita din multe puncte de vedere, desi a avut cateva momente nu tocmai placute, dar ma fac ca nici n-au existat. Asa cum v-am spus zilele trecute am primit de la o cititoare un cadou care m-a bucurat mult: Strawberries and Champagne Fragrance Mist de la Victoria's Secret, Beige Mega Shine Lip Gloss de la NYX, O.P.I. Just Spotted the Lizard, Zoya Stevie (Pixie Dust), Hot Mama de la the Balm, Cactus Flower de la NARS si inca cateva minunatii care m-au incantat peste masura. Au venit intr-un moment in care aveam nevoie de un gest frumos si sunt mai mult decat recunoscatoare pentru asta.

Am primit pentru testare cateva produse: Nanoxyn Alpha de la Anion Care (gasiti aici mai multe detalii) si Green Sugar de la Laboratoarele Remedia (aici gasiti produsele daca va intereseaza) si m-am indragostit de Nouveau-Frou de la M.A.C., este o ciudatenie de ruj, dar imi place la nebunie. Inca fac crostini cu ricotta de cateva ori pe saptamana si le savuram cu aceeasi placere. Intr-una din zilele trecute m-am reintors la o combinatie care imi place mult - bej-auriu - si m-am rasfatat cu o Tartelette cu zmeura de la Paul. Si m-am decis sa inchei saptamana cu o surpriza pentru voi - multe va doriti Batiste si nu aveti de unde sa luati, asa ca pe pagina de Facebook va asteapta un concurs.

Cam asa a aratat saptamana mea in cateva imagini - a voastra cum a fost?

19 comentarii

  1. Imi place tare mult cum iti infrumusetezi viata cu toate aceste lucruri marunte - un blush, o prajitura, o oja.
    Vad multe tentatii in pozele de saptamana asta! Imi plac in special blush-ul The Balm, oja Zoya (am facut o obsesie pentru ojele mov in ultimele luni) si rujul MAC. Apropo de The Balm, stiam de ceva vreme de brand dar doar de curand am inceput sa le incerc produsele. Si imi plac la nebunie. Tu ai mai incercat ceva de la ei?
    O duminica frumoasa si insorita iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai incercat nimic, de-a lungul timpului m-au tentat cateva, dar n-am apucat sa incerc nimic. Intotdeauna incerc sa-mi fac mici bucurii, avem nevoie de ele in viata noastra. Sa ai o saptamana minunata. :)

      Ștergere
  2. Si mie imi place mult combinatia bej-auriu. Tare bine arata tarta cu zmeura , cred ca a fost super delicioasa :) ( nu ai fost privita insistent de Bella , Alma si Tasha ? ) O duminica frumoasa iti doresc.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bella nu e pofticioasa, a fost educata de mica, insa cu Alma si cu Tasha e problema mare de tot ... vorba aia "le curg balele" e reala, nu e doar o figura de stil. A fost buna tarta, dar parca ma asteptam la mai mult tinand cont de pret. Sa ai o saptamana de vis. :)

      Ștergere
  3. Ai primit mistul de la Victoria Secret? Eu il am parfumel si mai am multe de la VS. Imi plac la nebunie...Si oja Zoja arata divin, si rujul Mac are o culoare interesanta...cat despre tarta cu framboise imi lasa gura apa deja...Si eu am o intreaga colectie de oje, creioane ochi si chiar mascara mov de la diferite branduri. Si eu am profitat de reducerea de 20% Douglas si mi-am luat un gel dus si crema de maini cu miros de ciocolata! apoi o pereche de pantalonasi gen leopard de la Mango si chiar o oja mov de la Marionnaud! Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, l-am primit, multumesc. Sa porti si tu cu placere ce ti-ai luat, sunt o gramada de promotii tentante in magazine in perioada asta. :)

      Ștergere
  4. Ce cadou frumos!! Dupa ce mi ae termina body mist-ul asta o sa-l incerc pe asta. Momentan am Red Passion. Ojele si rujul sunt superbe, iar tarta aia arata mult prea bine. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai ales ca nu ma asteptam la el. Si eu am in minte cateva produse VS pe care vreau sa le incerc. :)

      Ștergere
  5. Ce frumoase sunt ojele si rujul. Ai o cititoare..jos palaria. Ce oameni, ce suflete pot sa aiba de fac un asa gest. Te lasa fara cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, un gest d-asta sterge multi nervi facuti aiurea din cauza blogului. Asta e unul din castigurile care conteaza cu adevarat - oamenii frumosi pe care i-am intalnit datorita blogului. :)

      Ștergere
  6. Doamne cum arata tarta aia simt ca lesin aici la 3 dimineata de pofta fara nici macar o ciocolata in casa :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce super interesant este genul asta de articol, imi place la nebunie! Regret sa aud despre momentele neplacute, asa a fost si la mine saptamana trecuta, una peste alta...dar toate trec :)

    capsuni si sampanie suna perfect, caut de mult lotiunea, insa o gasesc la preturi astronomice pe ebay, iar transportul costa aproape cat produsul :(

    Pupici!
    http://ciobacristina.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa ne concentram pe momentele frumoase decat sa ne gandim la ce n-a fost prea placut. Asta incerc eu sa fac cu astfel de postari. Sa ai o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere
    2. Asemenea si tu, Camelia! Imbratisari!

      Ștergere
  8. Ce bine arata tarta aceea! Sunt sigura ca a fost yummy!
    Imi plac foarte mult ambalajele produselor The Balm! Sunt de calitate, la fel ca produsul in sine. Sa le stapanesti sanatoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e primul produs pe care il incerc de la ei, desi m-au tentat multe de-a lungul timpului. :)

      Ștergere
  9. Wow,cate goodies-uri ai primit,le meriti pe deplin,ne oferi numai bucurii prin doza de informatii foarte utile,premii si ganduri frumoase.Te urmaresc cu drag si pe fb si instagram si ma repet iti multumesc pt articolele foarte utile si raspunsurile promte,dar mai ia o pauza din cand in cand,sa ai timp doar pt tine.Numai bine iti doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase, ma bucur sa citesc asa mesaje. Sa ai un weekend minunat.

      Ștergere