Sirop de ciocolata fara zahar Sweet Freedom

10.9.14


Va aratam acum cateva zile siropul de ciocolata fara zahar Choco Shot de la Sweet Freedom si de atunci l-am tot incercat in diverse combinatii. Unele mi-au placut, altele nu prea. Prima varianta incercata de mine a fost o varianta de ciocolata calda, a fost ok, dar nu mi s-a parut foarte gustoasa si am simtit nevoia sa adaug si indulcitor ca sa aiba un gust asemanator cu o ciocolata calda autentica. 

L-am incercat cu inghetata si salata de fructe si o lingurita a fost mai mult decat suficienta pentru fiecare si mi-a placut in ambele combinatii (desi eu nu ma omor dupa ciocolata in combinatie cu fructe sau inghetata). Insa este o varianta foarte buna daca obisnuiti sa consumati de obicei sirop de ciocolata/ caramel cu inghetata sau fructe sau in diverse alte combinatii.

Varianta mea preferata este cea de mai sus - cu clatite. Fie ele clatite clasice (umplute tot cu sirop de ciocolata in cazul asta ca sa fie pana la capat dezmat), fie clatite americane cu banane si granola, gustul e de vis. In ambele cazuri am folosit mai putin de o lingurita de sirop pentru ornat si vedeti si voi cum arata. Daca va intrebati de ce clatitele americane sunt asa albe pe margine si prea rotunde (halal exprimare) raspunsul e simplu - am folosit niste forme rotunde de silicon si nu ne-am inteles prea bine.

Il puteti cumpara de aici - pretul este 33 ron/ 320 grame (o lingurita - aproximativ 5 grame - are 14 calorii). Eu am si indulcitorul din aceeasi gama si-mi place mult. Daca sunteti in cautare de asa ceva vi le recomand cu toata increderea - atat siropul de ciocolata, cat si indulcitorul.

12 comentarii

  1. arata foarte bine clatitele! cred ca stiu si eu ce fac dulce zilele astea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost si gustoase. Si eu mai vreau sa fac, combinatia cu ciocolata si banane e de vis.

      Ștergere
  2. Doaaaamneeee, vrei sa ma omori, Camelia? :)))))
    Ador clatitele si arata ataaaat de bine astea facute de tine!! Vreaau si eu sa incerc siropul de ciocolata :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine arata..mmmm ce dor imi e de clatite :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu l-am avut si mi-a placut, n-a rezistat nici o saptamana :)) Tot cu clatite mi-a placut si mie cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Acum ca m-am uitat la poza parca am si eu chef de clatite. :))

      Ștergere