Oferte tentante pe Strawberry

4.9.14

Am dat zilele trecute o oferta pe StrawberryNET, am vazut niste oferte cu 75% reducere la care n-am putut (sau n-am vrut) sa rezist. Astazi a aparut pe site o noua reducere - 10% la orice produs de machiaj pana pe 10 septembrie, asa ca daca profitati faceti o afacere si mai buna decat mine.

Pe mine m-au tentat produsele Korres (blushul il am in nuanta Peach si-mi place mult) si Becca (e o super oferta la glossuri - 2 bucati la 39 ron cand unul singur are pretul de 42 de dolari), as fi vrut si corectorul de la ei dar am prea multe incepute, asa ca am fost cumpatata.
 
 Gasiti aici toate ofertele, daca aveti timp uitati-va pe site ca sunt cateva care merita din plin.

17 comentarii

  1. Sunt tentante ofertele, eu nu am comandat nimic de la ei. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, ce oferte bune . Ma tenteaza trusa de la Pixi . Multumim
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am varianta Santa Barbara si imi place mult, pretul pe site acum e super bun. :)

      Ștergere
  3. Pe mine m-a dezamagit acest site. Am doar 5 comenzi, toate cu parfum si la fiecare am indoieli. Primul nu persista absolut deloc (zici ca e apa parfumata, nici macar daca intra cineva in camera dupa ce mi-am dat cu el nu se simte...), urmatoarele 3 sunt asa si asa (oricum ma asteptam la altceva), iar pe ultimul l-am mai avut si am putut sa le compar. Usoare diferente la ambalaj (capacul de carton al cutiei este alb pe interior, in timp ce la cel luat din magazin este gri), dar am zis ca ca cel din mag e mai vechi (2007, made in France) in timp ce asta e fabricat in 2013 sau chiar 2014 (made in USA). Bineinteles ca cel din magazin are o rezistenta mult mai mare (mie mi se pare chiar intoxicant o perioada - Eternity de la ck) in timp ce asta nu e asa. Pe langa parfum, mi-am luat si o trusa de buze de la pixi, care este ranceda, deci nu o pot folosi. Pacat de culorile frumoase pe care le avea si de ambalajul dragut. Am inceput sa cred ca parfumurile sunt special facute pt Romania (intr-o comanda am avut si un parfum barbatesc pt un prieten, si el mi-a zis ca, desi miroase la fel cu cel pe care l-a mai avut, are impresia ca nu persista. Discutia a avut loc fara ca eu sa ma plang vreodata de ale mele si ma simteam chiar aiurea ca eu I-am laudat site-ul si I-am zis ca sunt originale si bla-bla). Poate am avut doar ghinion, nu stiu...


    O zi frumoasa, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am 2 parfumuri de la ei si nu am dubii in privinta nici unuia, ambalajul poate fi diferit datorita trecerii timpului. Nu bag mana in foc, dar eu n-am avut probleme cu parfumurile luate si nici cei apropiati mie. Nu cred varianta cu sunt facute pentru Romania pentru ca ei livreaza in toata lumea, nu sunt noi mai cu mot decat restul.

      Problema cu produse rancede am avut-o si eu cu o trusa Philosophy, le-am dat mail, le-am explicat si am primit banii inapoi. La ce stocuri au ei cred ca astfel de incidente sunt ceva normal, nici n-ar avea cum sa aiba control asupra la ce e in cutii, nu cred ca se poate verifica fiecare produs in parte.

      Pe mine un incident d-asta nu m-a facut sa nu mai cumpar, am alte 50 de comenzi fara probleme. Poate iti mai faci curaj si incerci altceva. :)

      Ștergere
    2. Chiar daca m-am suparat cu parfumurile, tot intru in fiecare zi pe site sa verific oferta zilei. Gandul ca parfumurile livrate catre Rom au o alta calitate e doar o explicatie pe care am incercat s-o gasesc, nu am vreo dovada in sensul asta. Doar ca e frustrant sa crezi ca ai facut o super afacere cu un parfum si sa constati ca mai bine faceai altceva cu acei bani. Ma surprinde ca ai doar 2 parfumuri in atatea comenzi. Probabil voi mai ceda tentatiei, pentru ca au mereu oferte tari.

      Ștergere
    3. Am prea multe parfumuri ca sa dau iama des la cumparaturi. Si in general tot primesc parfumuri, deci nu e cazul sa-mi cumpar. :)

      Ștergere
  4. Chiar ca sunt foarte multe oferta tentante in perioada asta, mai ales cu cele 50 de produse reduse cu 75%. Din selectia ta, am blushul Korres Zea Mays chiar in nuanta Pink si il ador. L-am luat cand era 48 lei si ma bate gandul sa iau unul de rezerva.
    Setul Cargo e pe drum, l-am comandat in prima zi in care a intrat la promotie de teama sa nu se termine stocul, asa de tentant mi s-a parut :)
    In rest, mi se par interesante urmatoarele:
    Pensula Bare Escentuals: http://roen.strawberrynet.com/makeup/bare-escentuals/hydrate---brighten-brush/97760/#DETAIL
    Blushul crema Fusion Beauty: http://roen.strawberrynet.com/makeup/fusion-beauty/sculptdiva-contouring---sculpting/132883/#DETAIL
    Blushul oranj Korres, desi nu sunt foarte sigura de textura, am inteles ca ar fi cam prafos: http://roen.strawberrynet.com/makeup/korres/botanically-coated-blush-----44/135631/#DETAIL

    Am vazut ca sunt multe oferta la glossuri. Tare mi-e ciuda pentru ca port foarte rar, nu stiu cum se face ca fix cand ma dau cu un gloss incepe sa bata vantul si parul se indreapta urgent catre el :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am eu blushul de la Fusion Beauty, arata frumos in cutie si atat, pe fata e un mare nimic. Eu mi-am comandat deja Zea Mays Pink, era prea bun pretul ca sa nu profit. :)

      Ștergere
    2. Ai incercat cumva pudra Korres cu orez si ulei de masline? Ai idee cum e fata de cea cu multivitamine?

      Ștergere
  5. Mi-am luat setul de la Pixi, nu puteam rata asa o oferta:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu cum se face ca desi sunt abonata la newsletter-ul lor si primesc toate ofetele, tot articolele tale ma conving sa comand ceva :)
    Prima data am comandat o paleta de la smashbox - de care sunt foarte multumita - si acum mi-am facut de cap cu vreo 5- 6 produse.
    Asa ca multumesc :)

    RăspundețiȘtergere