M-am pregatit pentru toamna!

1.9.14


Toamna n-a fost niciodata printre preferatele mele, insa anul asta lucrurile s-au schimbat putin - nu mi-a placut deloc vara (daca se poate numi vara), asa ca am asteptat cu entuziasm toamna. Si daca tot a venit (si se simte deja seara) ii spun "bun venit" si m-am pregatit cu cateva (doar nu era sa ma limitez la 2-3, nu?) produse pe care intentionez sa le folosesc in perioada urmatoare.

Am umblat in cutia cu oje si am ales cateva care stiu sigur ca o sa-mi faca placere sa le port in perioada urmatoare: Essence Cafe Ole, Orly Nite Owl, Essie All Tied Up, Pastel 75, Nubar Jewel, Trind CC110, Nubar Twilight Kiss si O.P.I. You're a Doll.

Toamna imi place sa imi scot ochii in evidenta (si recunosc ca vara asta in afara de mascara rar mi-am machiat ochii) si am ales: paleta M.A.C. Trip - 5 Neutral Eyes (Bisque / Say, Yeah / Sable / Mineralism / Bateau), paleta Sultry de la Victoria's Secret, paleta M.A.C. din colectia A Mei - 3 Neutral Eyes (Vanilla/ Mulch/ Brown Down) si cateva farduri mono: Golden Bronze de la NYX, M.A.C. Impassioned Solar Bits, Thunder Pink de la Clarins si Lame de la Becca.

Mi-a fost greu sa aleg doar cateva produse pentru buze pentru ca-mi plac prea mult ca sa ma limitez, dar pana la urma m-am decis: Creme Brulee Butter Gloss de la NYX (pe care l-am purtat si in august o gramada), Caramel Infused The Elixir Colorsensational de la Maybelline, Undressed Lasting Finish Lipstick de la Rimmel, rujurile Lilac si Blush din gama Colorburst de la Revlon, rujul 1N de la M.A.C., Babied Lacquer de la M.A.C. si Rags to Riches Dazzleglass tot de la M.A.C.

Fondurile de ten sunt si nu prea o noutate: NARS Sheer Glow si Korres Ginger&Vitamins le folosesc de ceva vreme si-mi plac (Sheer Glow il folosesc de cativa ani, nu stiu a cata sticla e asta), iar Youthful Glow de la Yves Rocher il testez sa vad ce poate.

Cu parfumurile n-a fost greu deloc: Flirty Alice de la Vivienne Westwood este relativ nou in viata mea si imi place mult, asa ca o sa-l tot folosesc, So Elixir Purple de la Yves Rocher este o pasiune mai veche, dar il folosesc doar cand am o anumita stare (este un parfum destul de puternic), Leia de la Alta Cosmetics este perfect pentru serile de toamna (un parfum pudrat care imi place), Flowerbomb de la Viktor&Rolf nu are nevoie de multe cuvinte, iar Vanille Noire de la Yves Rocher este slabiciunea mea (de-abia asteptam sa se raceasca putin sa-l pot purta).

Voi sunteti pregatite pentru toamna? Ce produse ati scos de prin sertare/ dulapuri?

26 de comentarii

  1. produsele de make-up si fondul de ten cred ca vor fi la mare cautare o data cu venirea toamnei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca toamna ta e in nuante de maro si nuante neutre... a mea e indigo (nu stiu de ce nu-mi place maroul, am doar vreo 3 lucruri maro in garderoba si nici o oja maro). Pentru mine ojele de toamna sunt Diva of Geneva de la Opi si alte movuri mai mult sau mai putin subtile, visiniul, un bleumarin intens, ba chiar si un portocaliu intens... si desigur rosu, care-i atemporal.
    Pe lista parfumurilor de toamna intra si la mine timid Vanille Noir - mi se pare perfect pentru zilele ploioase de toamna mohorata, cand nimic altceva nu reuseste sa-mi mai ridice moralul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, taupe si nuante de maro, sunt aproape de mine. Si mie imi place bleumarin, insa nu am foarte multe produse/ lucruri in nuanta asta. Am si eu niste oje visinii de la China Glaze, dar pe care nu le gasesc. :)

      Ștergere
  3. Imi place ce ai ales :) Chiar acu ma gandeam ca azi trebuie sa imi fac unghile si deja ma gandeam la o nuanta de toamna ... Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu m-am pregatit cu un nou parfum, desi e de vara cred, mie imi place :)) Astept sa se mai lase frigul, parca asa nici hainele nu imi vine sa le mut :D

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am mutat nimic si nici nu mut (avantajul unui dressing urias), e o activitate care nu-mi place. :)) Desi (recunosc) uneori imi bag nasul printre ele doar ca sa ma uit ce mai am si ce-mi place.

      Ștergere
  5. Sincera sa fiu, nu detin nicio oja maro, nu e una din culorile mele preferate . In schimb imi plac nuantele de rosu , mov , dar probabil in aceasta toamna am sa port si roz deschis baby pink (am inteles ca e culoarea acestui sezon , iar mie chiar imi place mult).In schimb fardurile si rujurile pe care le-ai ales, chiar sunt pe gustul meu :) La capitolul parfumuri , La vie est belle (dar nu pot sa-l port zilnic , e foarte puternic) si Signorina Ferragamo pe care pot sa-l port in orice anotimp, e perfect . Toamna abia a inceput si.cu siguranta am sa folosesc si alte noutati in materie de cosmetice si parfumuri . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place la nebunie maro, am o gramada de oje diverse nuante, insa depinde mult si de nuanta pielii, am vazut si cazuri cand nu arata deloc bine pe unghii.

      Ștergere
  6. Imi plac culorile alese. Sunt pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nuuuu! Nu sunt pregatita de toamna...
    Inca e cald si deci cat va fi asa frumos la mine va fi vara (care oricum, asa cum ai zis, nu prea o putem numi vara pe cea care a trecut). Asa ca nu voi renunta la ojele mele in culori vii (deocamdata,pe la jumatatea toamnei schimb macazul) doar ca apare auriul si nuante de rosu-portocaliu sau portocaliu intens (asta port acum, rosu portocaliu cu auriu).
    La mine nuantele de pamant sunt prezente in orice anotimp atat ca piese de vestimentatie cat si la produise de machiaj, cu mici diferente: vara port haine in nuante deschise de bej si cafeniuri iar in toamna mai inchise.
    Am simtit nevoia de un parfum mai intens asa ca azi am purtat So Elixir.

    Imi place toamna cu soare auriu si cu peisaje parca pictate dar cand ploua zile intregi...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ploaie nu am nici eu chef, dar plimbarile seara cand e putin racoare si adie vantul imi plac.

      Ștergere
  8. Vad ca te-ai pregatit serios din punct de vedere cosmetic, draga mea Camelia. Imi plac alegerile tale, mai ales cele care se refera la produsele pentru buze. Sa stii ca mi-au facut cu ochiul rujurile de la Revlon. Toamna este anotimpul meu de suflet. Chiar zilele trecute ma uitam si eu printre cosmetice sa vad ce s-ar potrivi noului anotimp, am facut o mica curatenie si un update project pan-ului.
    Te pup!
    P.S.: Camelia, te invit sa accepti acesti premiu, tu fiind unul dintre blogurile mele de suflet: http://www.rallysbeautyhighway.com/2014/08/very-inspiring-blogger-award-en.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Raluca, mie toamna nu mi-a placut niciodata, dar anul asta s-au schimbat multe si incepem sa ne intelegem mai bine. Rujurile de la Revlon sunt chiar misto, eu am cateva si le folosesc des.

      Ștergere
  9. Nuante tomnatice, bogate....preferatele mele!Desi imi pare rau ca vara s-a sfarsit (cam repede si fara sa ma lase sa ma bucur cum speram de ea) trebuie sa recunosc ca sunt entuziasmata pentru anotimpul asta pe care il iubesc. Abia astept sa fac o plimbarica printre frunze fosnitoare, sa ma imprietensc iar cu multe cani de ceai, cu hainele mele moi si grosute...

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu as mai vrea vara, dar caldura asa moderat, nu prea mult :) Insa mi-e cam dor sa ma machiez, ca vara nu prea imi ardea de machiaje cand era mega cald :)
    La oje nu pot sa zic ca le aleg in functie de anotimp, insa posibil sa mai scot cele mai inchise un pic la inaintare.

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca toate ne dorim sa ne putem juca cu fardurile fara grija ca o sa ne curga de pe fata de la caldura.

      Ștergere
  11. Nuantele ojelor sunt superbe. Eu iubesc toamna, putina liniste imi prieste, dupa agiatatia verii si fluxul de turisti de pe litoral! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul asta si mie imi place linistea cu care a venit, desi nu-mi place deloc frigul care se lasa seara. :)

      Ștergere
  12. ce culori superbe, recunosc ca m-ai facut sa imi caut in trusa de cosmetice nuantele postate de tine si nu prea le gasesc:( asa ca am inceput sa caut si am gasit varianta asta pe care ma gandesc sa ao adaug si eu in trusa :) http://www.aoro.ro/nee-make-up/eye-shadow-duo-fard-ochi/
    Toamna linistita!

    RăspundețiȘtergere