7 intr-o saptamana #6

14.9.14


Ma gandeam inainte sa incep sa scriu ca nu stiu ce cuvant ar descrie cel mai bine saptamana asta, a fost o saptamana normala, cu bune si cu rele, o saptamana in care am ras, dar am fost si trista, o saptamana in care m-am bucurat, dar am si varsat cateva lacrimi, pana la urma o saptamana ca oricare alta. In ultima vreme am tot facut diverse variante de crostini cu ricotta si diverse toppinguri (in poza am folosit rosii cherry, struguri si dulceata de nectarine, insa imi plac mult de tot si cele cu somon afumat), le-am mancat si la micul dejun si la pranz si seara - cred ca asta spune tot. Va spuneam la inceputul anului ca ma bate gandul sa-mi fac un tatuaj, asa ca am incercat cateva temporare, insa nu cu mare succes ca nu prea au rezistat pe pielea mea - nu m-am decis inca ce voi face.

Intrucat seara a inceput sa fie racoare m-am intors la o iubire veche - lumanarile parfumate, de-abia astept sa ma duc la cumparaturi sa vad ce mai gasesc. Am redescoperit produsele Nivea si spuma de curatare pe care o folosesc dimineata imi place mult de tot - uitasem mirosul produselor de ingrijire a tenului de la Nivea (si voua va place?). Manusile de la Ecotools si crema de maini cu fructul pasiunii de la Greenland le folosesc de cateva ori pe saptamana si mainile mele sunt multumite. Nu-mi plac paienjenii, dar imi place noua mea bratara cu panza de paianjen - are un aer ... nu-mi vine cuvantul acum, dar va dati voi seama si singure ce-am vrut sa zic. Daca a trecut caldura am inceput sa folosesc mai des masti de fata - astea de la Montagne Jeunesse sunt usor de folosit si simt ca-mi curata tenul in profunzime, imi plac mult, dar cred ca stiti deja asta dupa cate mi-am luat ultima data.

Asta a fost saptamana mea ... a voastra cum a fost?

15 comentarii

  1. Deci clar trebuie sa-mi fac si eu crostini cu struguri, ce combinatie ciudata :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa m-am gandit si eu pana am inceput sa mananc brie cu struguri, acum nu mi se mai pare deloc ciudat sa combin branza cu struguri. :)

      Ștergere
  2. Ce bine arata acele crostini, aoleu...mi-ai facut pofta :) . Dupa ce am vazut la tine produsele de la Greenland mi-am luat si eu o crema de maini si una de corp, imi plac tare mult...cred ca ti-am mai spus de ele . Saptamana mea a fost una frumoasa si plina de surprize , e bine sa te cheme si Maria :) dar si Ana . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac, mie imi plac mult produsele lor. Sa stii ca nu m-am gandit deloc la tine nici pe 8 si nici pe 9 (desi stiam de Ioachim si Ana) spre rusinea mea, insa iti spun acum cu intarziere dar din inima La multi ani si sa ai parte de oameni frumosi si de tot ce-ti doresti tu. :)

      Ștergere
    2. Camelia, multumesc mult pentru urari . Iti doresc si tie tot binele din lume , te pup .
      (Anamaria)

      Ștergere
  3. Aaaa, ce bine arata chestiile alea cu ricotta!! Mi-e foamee :|

    RăspundețiȘtergere
  4. Da....micul ala dejun face pofta rau! O.o

    RăspundețiȘtergere
  5. lumanari parfumate... n-ar fi o idee rea deloc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfecte pentru vremea asta, pe mine ma relaxeaza mult seara.

      Ștergere
  6. Brățările tale mă duc cu gândul la Halloween, sunt super simpatice! Am folosit și eu spuma de curățare de la Nivea, îmi place mult consistența, senzația de fresh pe ca re i-o dă pielii, dar și mirosul. De efectele acesteia nu știu ce să spun, nu sunt expertă în geluri și spume de curățare, nu am am găsit nici unul care să mă cucerească.

    Să ai o săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu uitasem ca-mi plac produsele de la Nivea, pur si simplu nu le-am mai folosit o perioada lunga (mereu imi luam/ primeam altceva) iar acum sunt ca un copil cu jucarii noi. Si a ta sa fie la fel. :)

      Ștergere