Bath&Body Works Warm Vanilla Sugar

26.9.14


Warm Vanilla Sugar a fost facuta pentru mine! De cand am incercat gelul antibacterian acum cateva luni am stiut ca lotiunea asta trebuie sa fie a mea, insa am asteptat sa se racoreasca putin ca sa o iau - puteti comanda de aici produsele Bath&Body Works. Si de cand a ajuns la mine o savurez din plin.

Cum sa descriu eu aroma? Este vanilie, dar are ceva fresh si floral in ea (iasomia si orhideea alba sunt vinovatele), e o combinatie atat de misto incat mi-e greu s-o descriu in cuvinte - e calda si te duce cu gandul la stat sub patura si citit ceva misto, insa e destul de proaspata cat sa nu te adoarma. E genul de lotiune de corp pe care o aplici si dintr-o data simti ca poti sa cuceresti lumea.

Imi place sticla, e gandita s-o tii in mana si sa nu incomodeze, imi place sistemul de dozare, nu trebuie sa scoti vreun capac sau sa torni, imi place combinatia de culori si aspectul general, la capitolul imagine ii dau nota maxima. In ceea ce priveste lotiunea sunt mai mult decat incantata - formula nu este deloc grasa, dar contine unt de shea, ulei de jojoba si vitamina E, care hidrateaza foarte bine pielea. Intra repede in piele, pielea ramane catifelata si cu o senzatie de matase care ti-a atins pielea, iar mirosul ramane pe piele 4-5 ore, ceea ce mi se pare fantastic.

O recomand? Da, fara sa ezit. Pretul nu este mare si este un rasfat pe care il meritam fiecare dintre noi. Mie Warm Vanilla Sugar imi face serile mai frumoase si pentru ca vreau sa vi le faca si voua mai tarziu va astept pe pagina de Facebook a blogului cu un concurs ce are ca premiu exact aceasta lotiune. Multa bafta! Daca aveti vreo recomandare pentru mine de la BBW astept comentariile voastre (bine, puteti sa-mi spuneti si ca v-am facut pofta si o vreti, nu ma supar).

8 comentarii

  1. Nu poate fi facuta pt amandoua? :)) Pt ca din descriere pare PERFECTA!! <3 Ador vanilia in produsele cosmetice, cred ca este aroma mea preferata, insa combinatia de arome pe care ai descris-o tu e geniala. De vis.
    Ador produsele BBW, daca as putea le-as lua pe toate, dar pt inceput mi-am luat anul trecul vreo 5 dezinfectante de maini, care nu numai ca miros gernial, dar ma si tin foarte mult. Apoi luna trecuta am castigat la un concurs lotiunea de corp London Tulips&Rasberry Tea, care e perfecta pt toamna. E de ajuns sa spun ca mama, care se da destul de rar cu lotiuni de corp, dupa ce m-a rasfatat putin cu un masaj cu aceasta lotiune, o vad ca incepe sa se dea si ea. :)) Si actiunea se repeta la amandoua, cantitatea incepe sa scada... nu e bine :)) Poate tine Random cu mine la concurs, sau ma rog, poate reusesc sa te impresionez printr-un comentariu, depinde care va fi modul in care vei alege.:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea sunt genul sa impart ce-mi place, dar de data asta fie ... e o combinatie interesanta si trebuie sa o cunoasteti si voi. :))

      Ștergere
  2. Suna bine de tot , cred ca pentru vremea asta e perfecta . Eu doar 2 produse am de la ei , un spray pentru corp (shimmer mist) pe care l-am folosit vara aceasta special pentru picioare , se numeste Pink chiffon si are un miros dulce, imi aduce aminte de bomboane . Al doilea produs e o lotiune pentru corp , se numeste AIR si are un miros fresh..perfecta pentru vara . Mai vroiam sa te intreb ceva, nu are legatura cu postarea aceasta dar am o curiozitate...am vazut o oferta buna la un parfum pe Strawberry ..si am primit in mail o reducere suplimentara de 11% ,ma intereseaza parfumul Van Cleef & Arpels Oriens , l-ai avut cumva sau stii cum e ?

    ps : a ajuns azi coletul de la Asos , ai avut dreptate..a venit prin curier (multumesc de idee)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos si ca a ajuns ok, nu stiu parfumul, n-am incercat nimic de la ei.

      Ștergere
  3. Il are si sora mea, intradevar e miroase demetial de bineeeee <3

    RăspundețiȘtergere