La shopping pe feelunique

2.9.14

Va spuneam acum ceva vreme ca am avut parte de o surpriza frumoasa, mai exact am primit un voucher de 100 lire pe feelunique. Si primisem si de la site o reducere de 5 lire la orice comanda de peste 20 lire pentru ziua mea. M-am gandit ca pot sa le combin si sa dau o comanda mai mare si sa-mi satisfac niste pofte cu care buzunarul meu nu era de acord. Am dat comanda in prima saptamana din august, insa coletul s-a lasat asteptat mult si bine. A ajuns dupa mai bine de 3 saptamani si m-am gandit ca va ajunge in vama si va trebui sa platesc tva (ultimele colete mi-au ajuns in cateva zile). Coletul n-a ajuns la vama, insa a ajuns destul de sifonat, probabil de aici si intarzierea.

Dar sa lasam lucrurile mai putin neplacute ... mi-am luat cateva produse pe care mi le doream de ceva vreme, nu vreti sa stiti de cate ori am schimbat continutul cosului de cumparaturi si de cate ori m-am razgandit. Cel mai rau m-a pus in dificultate fondul de ten Diorskin Nude Natural Glow pe care l-am avut si mi-a placut la nebunie, dar care are un mare minus - trebuie folosit repede ca altfel se separa si nu mai poate fi folosit (asa am patit eu cu primul), in final a castigat partea rationala din mine - am multe altele incepute si n-avea sens sa cumpar ceva care sa stea o perioada lunga in sertar pana sa-l incep.

 
Mi-am luat 3 produse de la Aussie din gama Miracle Recharge Shine (sampon, tratament si balsam leave-in - unul dintre produse l-am luat in dublu exemplar si daca cititi pana la sfarsit postarea o sa intelegeti de ce), o lotiune de picioare cu menta si castravete de la Montagne Jeunesse, gelul pentru cuticule de la Sally Hansen, uleiul pentru cuticule cu vanilie de la Nubar (asta a fost cumva de oftica luat - pentru ca nu mai livreaza oje la noi si ma irita la culme asta), Miss Manga Mascara de la L'Oreal (de care am citit/ auzit si de bine si de rau si eram chiar curioasa s-o incerc), Rouge Volupte de la Yves Saint Laurent - Nude Beige (care ma obsedeaza de prea mult timp) si nu in ultimul rand Diorskin Nude Tan Light (Healthy Glow Enhancing Powder) - nuanta Sunlight (002), nu va mai zic cum arata ambalajul si cat de misto era cutia in care a venit ambalat (cu pouch din catifea si pensula - stiu cei de la Dior sa-si vanda marfa). Pentru ca a fost o valoare mare am putut sa-mi aleg doua mostre: fond de ten Healthy Mix Serum de la Bourjois - Light Beige si Melatogenine Youth Activating Beauty Serum de la Gatineau (3 ml).

Cm vi se par produsele alese de mine? Pe mine ma incanta toate, dar rujul YSL si bronzerul de la Dior imi dau o stare de bine si mi-au adus un zambet larg pe chip. Si sa nu-mi spuneti ca voi nu faceti pasiuni d-astea superficiale ca nu va cred.

Si e cazul sa fac si o marturisire: dupa ce-am primit coletul asta vineri, am primit un mail ca sunt reduceri si mai mari la ce era deja redus (unele produsele aveau reduceri de 75%) si am mai dat o comanda, nu asa mare ca asta, dar am facut o afacere destul de buna. Daca aveti bani pe card intrati pe site, s-ar putea sa mai gasiti niste produse la preturi foarte bune.

Tratamentul pentru par de la Aussie - 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment l-am luat in dublu exemplar, asa cum spuneam mai sus. De ce? Ca sa-l incerce si una dintre voi. Tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa-mi spuneti de ce va doriti sa-l incercati. Aveti timp pana sambata, iar duminica o sa anunt printr-un update la postarea asta cine e norocoasa.

Update: castigatoare este Ioana Cojocariu. Felicitari! Astept mail cu datele tale pentru a-ti expedia premiul.

80 de comentarii

  1. minunate toate ..Felicitari sa te bucuri de ele din plin ..arata fantastic de bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place cam tot ce-am comandat (unele n-am apucat sa le incerc), deci chiar ma bucur, multumesc :)

      Ștergere
  2. Lotiunea de picioare....m ar tenta si pe mine , iar rujul e superb imi place ff mult nuanta! Sale folosesti sanatoasa.Tratament pt par as avea nevoie pt ca am avut o vara grea ....si am pierdut mult par mi s-a rarit :( ce folosesc acum e ceva de la Gerovital plant. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai avut alta varianta a lotiunii de picioare, a fost cam pudrata, dar mi-a placut mult efectul racoritor.

      Ștergere
  3. Eu mi-as dori sa-l incerc tocmai pentru ca am un par uscat care nu mai reactioneaza la niciun tratament/masca/balsam. E uscat si gras la radacina, daca-ti vine sa crezi :) Mi-as dori sa-l incerc pentru ca m-am saturat de parul meu care nu mai e de mult ce era, nu mai luceste, nu mai are aspect de par sanatos. Nu stiu unde am gresit sau ce am facut dar de cativa ani nu ne mai intelegem. Asa ca poate tratamentul de la ei ma va face sa-l simt mai ok, sa nu se mai rupa/cada asa de mult si sa fie ca si scos de la coafor.. Cer prea multe? :)) Sa stapanesti sanatoasa cosmeticele si astept un review la miss manga pentru ca ma uit la el de cateva luni si tot nu-mi fac curaj sa-l incerc :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa scriu despre el, ca prima impresie pot sa-ti zic ca-mi place mult.

      Ștergere
    2. Si preferata mea de pe youtube (coffeebreakwithdani) a facut un first impression si era foarte incantata de el. Astept reviewul, oricum!

      Ștergere
  4. arata demential toate <3
    de tratament as avea nevoie pt ca IAR am probleme cu parul - cade, se rupe... (jumatate din lungime arata ok, cealalta e arsa de la permanent - cum am parul rar si gras am zis ca il rezolv cu putin volum .... dar aparent a facut INGROZITOR de mult rau :( )

    RăspundețiȘtergere
  5. Rujul e divin!!!
    Tratamentul de par mi l-as dori fiindca parul meu nu e asa sanatos si plin de viata cum mi-as dori. Placa si vopseaua de par si-au pus amprenta urat de tot si parul meu are un aspect neingrijit.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow, asta da surpriza placuta. Sa le folosesti cu placere, ai adunat ceva comori acolo...
    As incerca tratamentul de par pentru ca acord in ultimul timp mult mai multa atentie parului meu si cred ca niciodata nu e ingrijit suficient. In ultimul timp am aplicat multe masti cu ulei de cocos sau ulei de avocado si am vazut ceva imbunatatiri :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am ezitat pana am finalizat comanda, dar am ales bine in final.

      Ștergere
  7. Si eu sunt indragostita de feelunique, isi merita numele, asa ma face sa ma simt. Ultima achizitie a fost la sales, Dr. Brandt Collagen Booster, mi-l doream mult si pretul a fost fantastic.
    Iar masca de par as dori sa o incerc pentru ca nu am mai avut de mult parul asa de lung si se pare ca are nevoie de tratamente speciale pentru a arata in continuare bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atat de multe produse m-au tentat la oferta asta cu reducerile ...

      Ștergere
  8. Ce frumoase produse! Ai gusturi bune <3
    Am probleme cu parul. Mi se incurca rau si sunt inca in cautarea samponuui The One.
    Pentru comanda la ei platesti si vama? Vine cu posta?
    Multumesc!
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris in postare - a ajuns la posta si nu am platit nimic. In tara ma inteles ca lucrurile stau altfel.

      Ștergere
  9. Vai , am atatea motive . PArul meu a luat-o razna de un timp . Nu ma ajuta deloc ...am incercat tot ce am stiut si nu mi-a fost de folos :( .
    Multumesc pentru generozitate

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-as dori sa incerc Tratamentul pentru par de la Aussie - 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment pentru ca am incredere in gusturile tale si cred ca faci alegeri bune in privinta produselor cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nici eu nimic de la Aussie pana acum, deci nu stiu cat de inspirate sunt alegerile mele.

      Ștergere
  11. Interesante toate produsele, sa le folosesti cu drag! As dori un review la produsele Aussie dupa o perioada mai indelungata de folosire, deoarece ma tenteaza :)) Si pe mine ma oftica super tare ca nu se mai livreaza oje si parfumuri la noi.... dar mai bine asa :D Luna lui August a fost o luna plina de reduceri si tentatii si am profitat din plin de toate, dar promit solemn ca pana la Christmas Sale sunt cuminte si nu mai cedez! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa scriu despre ele, sunt foarte curioasa si eu, mai ales ca am citit de bine de gama asta.

      Ștergere
  12. Micile plăceri nevinovate...:)sa te bucuri de ele....și dacă e vorba de plăceri ar fi o plăcere sa încerc și eu produsele pentru par, chiar am nevoie de așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, asa e, ar trebui sa ne bucuram si de lucrurile mici care ne fac viata mai frumoasa

      Ștergere
  13. Wow..Aussie! Până acum am încercat să-l iau de două ori, prin cunoştinţele unor cunoştinţe care locuiesc în State, dar nu a fost timp şi nu s-a putut :) Apoi l-am găsit pe Boots şi mă gândeam să rog pe cineva să mi-l aducă din Londra :)) Am văzut zeci de review-uri la el, se pare că e the thing şi vreau să-l încerc, mai ales că am părul mega uscat de la cele 4-5 decolorări (nici nu mai ştiu). Abia aştept să citesc părerea ta despre şampon şi tratament :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe feelunique mai sunt si la oferta din cand in cand, asa ca nu mai avem nevoie sa ne rugam de unul si de altul. O sa scriu despre ele dupa ce le incerc. :)

      Ștergere
  14. Nu stiu aceasta marca de produse pentru par, dar vreau sa il incerc pentru ca parul meu pare mereu bagat in priza :))) ma bate gandul sa imi cumpar o perie cu ioni de argint, cica face minuni pentru parul electrizat si cu fire rebele, dar pana una alta, as vrea sa incerc aceasta masca de par, poate nu e cazul sa investesc intr-o asa perie inca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as zice ca face minuni, poate doar il mai domoleste putin.

      Ștergere
  15. Ce super produse ti-ai ales!!!Imi plac toate,mai ales pudra arata bestial!Si la intreaga gama de la Miracle Recharge Shine ma uit cu jind,mai ales ca parul im da batai de cap in ultima vreme,nimic nu-i mai prieste,este aspru, uscat la varfuri si se incalceste foarte usor!Multumim pentru concurs,esti foarte generoasa!

    RăspundețiȘtergere
  16. Când am văzut rujul , am stat vreo 2 minute să-l admir. Vai doamne ce minunăție! Și pudra aceea de la DIOR arată excelent. Să le folosești pe toate cu plăcere! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa stii ca asa am facut si eu cand le-am primit. :))

      Ștergere
  17. Ma bucur ca ti-a ajuns comanda cu bine, si mie mi-a sosit in sfarsit si de abia astept sa incerc produsele de la John Frieda pe care le-ai luadat de atatea ori pe blog <3
    De ce vreau sa incerc tratamentul pentru par de la Aussie - 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment? Pentru ca si eu am multe pasiuni din astea superficiale, iar cosmeticele imi dau o stare de bine extraordinara, imi place sa fiu inconjurata de flacoane si sticlute si sa incerc produse noi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce distactie pe tine cu 100 lire. :) Super misto. Pudra luminoasa de la Dior arata superb, sa o folosesti cu mare, mare drag!
    Nici eu nu am platit nimic pe comanada mea. Yupiii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai banui macar cat m-am chinuit, vreo 3 ore m-am fatait pana m-am decis. :)))

      Ștergere
  19. De mult timp vreau sa pun o comanda pe acest site, mereu m-ai tentat cu comenzile tale. :D
    Am vazut ca a scris cineva mai sus de Christmas sale, cred ca voi strânge bani si voi pune o comanda atunci.
    Abia astept sa vad un swatch la acel ruj dar si un review pentru pudră...ai dreptate in legatura cu ambalajul, arata fabulos!
    Mi-ar plăcea sa incerc tratamentul Aussie pentru ca am firul de par deteriorat si foarte uscat in ultima perioadă, folosesc momentan o mască de la Indola( tot de tine recomandată și care-mi place mult) dar cred ca un tratament pentru păr m-ar ajuta mai mult.
    O săptămână frumoasă iţi urez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, cine rezista pana la Craciun? Eu sigur nu :)

      Ștergere
  20. Imi doresc sa il incerc pentru ca il vreau de multa vreme si nu am pus mana pe el niciodata. Sunt curioasa sa vad daca e adevarat tot ce se zice despre el. In alta ordine de idei, pfff, cum arata bronzerul Dior!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata foarte bine si e mai mult decat misto. Am fost inspirata.

      Ștergere
  21. Ti-ai luat o gramada de "bunatati",sa te bucuri de ele!Mi-as dori sa incerc si eu tratamentul leave-in de la Aussie pentru ca am nevoie mereu de tratamente de orice fel,parul meu avand tendinta de uscare .Recunosc ca nu am auzit de produsele de la aceasta firma pana acum,de la tine,dar merg pe mana ta pentru ca sunt sigura ca alegi numai produse de calitate atat pt tine cat si pentru noi(si pt asta iti multumesc)si cu ocazia asta poate descopar si eu un produs care sa ma ajute si pe care sa-l cumpar apoi!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa le folosesti cu placere ! Toate sunt WOW !
    Mi-as dori sa incerc tratamentul de par de la Aussie pentru ca parul meu nu mai are aspect de par sanatos,se rupe foarte usor,pica si se incurca foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
  23. Deci eu vreau detalii despre produsele de unghii, le-ai mai folosit pana acum?

    Sa le folosesti pe toate cu placere, eu NU VREAU sa intru pe site :)))

    RăspundețiȘtergere
  24. Mi.l doresc pt ca tot incerc sa gasesc acele produse HG pt parul meu super uscat, aspru, rebel si am vazut ca fetele de pe YT sunt tare incantate de el. Am dat si eu o comanda pe 19 tot cu produse pt par l'oreal expertise ever sleek

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc de sugestie :) ! Chiar eram in lipsa de inspiratie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lipsa de inspiratie de cumparaturi? d-asta nu duc lipsa niciodata :))

      Ștergere
  26. Sa le folosesti cu placere! Bronzer-ul si rujul arata intr-adevar bine. Eu sunt curioasa de mascara de la L'oreal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ca prima impresie pot sa-ti spun ca-mi place ... si mult. :)

      Ștergere
  27. Tot ce ce-ai luat arata genial, dar rujul cred ca e divin.
    Eu mi-as dori sa incerc tratamentul pt par pt ca am un par foarte frumos si sanatos, aparent. Nu il vopsesc pt ca ii ador culoarea. Sunt aproape bruneta :)) Un negru care are diverse accente, bate inspre rosu cateodata, alteori spre saten, alteori spre gri, depinde cum bate lumina. De intins cu placa nu il intind pt ca e foarte drept. Cu bucle imi sta genial, dar cu permanent l-as agresa, iar buclele mi-e lene sau n-am timp sau chef sa le fac si oricum fiind atat de drept nici nu prea stau decat pe moment. Si cu toate ca ma port atat de frumos cu el, nu pare sa aprecieze pt ca imi cade de parca as face chimioterapie. Cate 2 suvite groase la fiecare baie. :( Mi-am facut si analize hormonale si din fericire mi-au iesit bine. Nu se opreste din cazut decat daca il tai. Ceea ce nu vreau sa fac. Inca o chestie pe care am obsevat-o de acum cativa ani, dar tocmai astazi m-am panicat si i-am acodat atentie, e ca de fiecare data dupa cel il spal radacinile firelor de par ies la suprafata. Tecile acelea albe ale firului de par. E super ciudat, trebuie sa investighez problema. Poate il degresez prea tare ca se ingrasa foarte repede si foarte tare. Cat despre sampoane, nu-mi permit sa-mi iau sampoane foarte scumpe, asa ca 10 anii am folosit exclusiv Head&Shoulders. Orice alt sampon, din cele accesibile a fost respins fara drept de apel. Ma resemnasem cu H&S pana luna trecuta cand, la recomandarea unei blogarite (Beauty Corner for WOMEN) mi-am luat samponul pt par gras si keratina lichita de la Anian.pentru mine a fost desoperirea anului pt ca mi-a oferit o alternativa. Parul meu le iubeste si straluceste maxim dupa ce le folosesc. Keratina il intinde exact ca cu placa, dar ma confrunt in continure cu problemele mai sus mentionate. Despre Aussie am citit numai de bine si mi-as dori sa-l incerc daca tu consideri ca mi s-ar potrivi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat nimic de la Anian, deci nu prea am multe de zis despre asta. Pentru parul care cade asa rau eu ti-as recomanda sa ai grija in primul rand sa nu te stresezi aiurea, niste suplimente cu biotina si samponul de la TRESemme din gama Anti-Breakage, pe mine m-a ajutat mult intr-o perioada cand imi cadea parul rau, nu este foarte scump si efectele se vad imediat. Tratamentul de la Aussie este pentru stralucire si par matasos, nu cred ca ajuta mult la problema ta.

      Ștergere
    2. Sa nu ma mai sresez zici. Sounds easy peasy lemon squeezy, doarca...nu e! :P

      Ștergere
  28. Foarte frumoase produsele :)
    Sa le folosesti cu placere! ;-*
    As dori sa-l incerc pentru ca de la un timp parul meu este uscat si deteriorat,imi cade foarte mult :( sper sa nu fie nici o problema de sanatate.Momentan mi-am cumparat un sampon de la Gerovital sa vad ce treaba face ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. Wow Aussie! Tot imi apare in cale in ultima vreme, am inteles ca miroase a bubblegum, e adevarat? Mi as dori mult sa il castig, parul meu e foarte uscat si rebel.
    Si eu am pudra Dior, e pe teeminate - de doi ani o folosesc intensiv!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca as zice ca miroase a guma, dar miroase dulce si delicios, chiar am exclamat wow cand le-am miros, nu stiu cum se transfera insa pe parul mirosul, sper sa nu. :))

      Ștergere
  30. Hello,

    As fi incantata sa incerc tratamentul din 2 motive intemeiate, zic eu. Primul ar fi ca il recomanzi tu, ceea ce deja reprezinta o carte de vizita greu de ignorat, iar al doilea ar fi ca parul meu este de-a dreptul "insetat". Fiind blond vopsit, uscaciunea caractristica nu reusesc sa o domesticesc cu niciun produs pentru par si avand in vedere ca nici la uscarea cu foehn-ul nu pot sa renunt, iar uneori imi mai fac bucle cu ondulatorul sau il indrept cu placa (acum ma uit spasita in jos, stiu ca nu e frumos ce fac), parul meu e vesnic frizzy si deshidratat. Dar nu si la radacina, acolo se incapataneaza sa ramana grasut. A, ca sa nu mai zic ca m-am hotarat sa il las lung de tot si am remarcat eu ca, dupa fiecare vizita la coafor sa-mi iau varfurile, reveneam la aceeasi lungime, iar de crescut nu creste in ritmul asta. Asa ca am renuntat si la scurtatul varfurilor, deci arata destul de chinuit parul meu. Asa ca da, un tratament "miraculos" ca acesta ar fi numai bun.

    May the best woman win, vorba francezului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul tau s-ar putea sa fie chiar indicat si sa te ajute. :)

      Ștergere
  31. Toate arata maxim de bine. Rujul are o nuanta superba.
    Mi-as dori sa incerc tratamentul pentru par de la Aussie - 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment pentru ca parul meu nu mai are nicio stralucire. L-am tuns de curand nu mai are stralucirea de altadata care intorca privirile. Imi doresc sa am parul la fel de sanatos si de stralucitor ca fetele din reclamele la sampoane! Sa folosesti cu placere toate produsele cumparate.

    RăspundețiȘtergere
  32. Rujul arata minunat, pe langa ambalajul super elegant, culoare este superba! Sa nu mai zic de bronzerul Dior care arata demential!
    Mi-as dori sa incerc tratamentul Aussie pentru ca imi place sa am grija de parul meu si avand parul foarte cret, acesta are nevoie de hidratare permanenta. Cum uneori nu am timp intr-atat de mult sa ii aplic cate o masca cu ulei, incerc sa gasesc masti sau balsam care sa imi hidrateze parul cu un minim de efort. Cred ca acest produs Aussie ar fi minunat pentru astfel de ocazii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate ne dorim sa gasim produse minune care sa ne scoata din impas, sunt curioasa si eu daca astea de la Aussie intra la categoria asta.

      Ștergere
  33. Mi-as dori sa incerc produsele Aussie pentru ca am citit multe review-uri bune in blogosfera.
    Un alt motiv ar fii parul aspru si degradat cu care m-am ales dupa orele se stat in soare si clorul piscinelor.
    Multumim, o sambata linistita !

    bianca.rogoveanu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna! Eu mi-as dori sa-l incerc tocmai pentru ca am un par uscat si rebel pentru care nu gasesc un tratament-masc- balsam Cred ca acest produs Aussie ar fi fb ene maria

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna camelia,
    Avand in vedere ca am parul gras,nu acord f mare atentie tratamentelor,ci mai mult sampoanelor. Mi-ar face placere sa incerc ceva nou,mai ales ca are recomandarea ta☺. Sa ai o seara frumoasa.
    Cu drag,
    Aurelia

    RăspundețiȘtergere
  36. Ce premiu dragut,multumim!! :* :* Mi-as dori sa incerc acest tratament pentru ca vreau sa ii redau parului meu din nou sanatatea,vitalitatea si stralucirea naturala. M-am chinuit mult sa imi ingrijesc parul ca sa ajunga la lungimea dorita si n-as vrea sa il tund acum pentru ca varfurile mele sunt uscate,deteriorate si aspre. Din cauza asta parca nici parul nu mai arata deloc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  37. Rujul de la ysl este genial iar despre produsele dior ce sa mai vb. Eu as încerca tratamentul de la Aussie pt ca am parul foarte tern în ultima vreme și cred ca l-ar ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  38. minunate sunt toate, mi-as dori sa le incerc pe toate

    RăspundețiȘtergere
  39. Mi-ar placea sa incerc tratamentul de par pentru ca in ultima perioada am cam abuzat de parul meu -placa,drot,soare- si are nevoie de o ingrijire speciala.nu folosesc tratamente sau masti, si ar fi prima experienta de genul acesta. Sa folosesti toate produsele cu placere, mie mi-au ramas ochii la ruj :*

    RăspundețiȘtergere
  40. Si eu as vrea sa le incerc pe toate, inclusiv pt par!

    RăspundețiȘtergere
  41. Bună,

    Ma gândesc de ceva vreme sa comand cateva produse UD de pe feelunique. Dar dupa ce am citit mai multe review-uri... nu prea as mai comanda.
    Problema este ca nu stiu de unde as putea comanda produsele UD din Europa. Am gasit un site in Spania, dar nu au toate produsele pe care le vreau eu.
    Imi poti spune te rog cum au mers lucrurile cu feelunique? Ai comandat de mai multe ori de la ei?

    Mulțumesc,
    Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am scris de multe ori despre feelunique si ce-am luat de la ei, eu n-am avut probleme niciodata cu ei si nici n-am platit vama, daca la asta te referi.

      Ștergere
  42. Buna ,

    cam cat este termenul de livrare la feelunique?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am precizat in primul paragraf in cat timp a ajuns - mai mult de 3 saptamani. Alte dati a ajuns in cateva zile, deci nu exista un termen clar.

      Ștergere